Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Bistrita-nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Chef cu experienta vasta pe bucatarie Romaneasca si Internationala caut sa colaborez cu locatii serioase din Bistrita sau judet. Ofer seriozitate.

 • angajam vanzatoare ,cafe-bar ,nu necesita experienta,salar atractiv,program de 8 ore,

 • Asista la pregătirea preparatelor conform rețetar,întreținere și curățenie secție.

 • Servirea preparatelor conform rețetar,asigurarea stocului in bat,curățenie și întreținere ustensile.

 • Pregateste si prepara produsele dupa retetarul si meniul casei.

 • Ocupatia de sef sala, necesita cunostinte temeinice de gastronomie (arta culinara)simt comercial,diplomatie,amabilitate,o buna memorie vizuala si aptitudini de conducator.Raspunde de intreaga activitate din saloanele restaurantului. Organizeaza brigazile de servire si supravegheaza activitatea de aranjare a salonului. Intocmeste grafice ptr.ospatari si ajutorii acestora cat si grafice pentru activitatea de curatenie si intretinere. Primeste clientii,ii sfatuieste in alegerea preparatelor si bauturilor,ia comanda si o transmite ospatarului. Asigura legatura cu bucataria pentru a realiza vanzarile.Prea sesizarile clientilor si le rezolva cat mai operativ. Intocmeste impreuna cu beneficiarii,meniurile pentru diverse evenimente sau grupuri de turisti. Urmareste serviciul efectuat de ospatari si ajutorii acestora,intervenind ori de cate ori este nevoie. Asigura respectarea normelor de protectie a muncii si cele igenico-sanitare de catre personalul de servire. Trebuie sa comunice in cel putin doua limbi de circulatie internationala (engleza,franceza)cat si utilizarea calculatorului.

 • Prepara conform rețetar ,întocmește necesar materie prima,curățenie și întreținere secție.

 • Fast food-restaurant,angajeaza bucatar cu experienta ,ospatara si ajutor de bucatar, program flexibil si salar negociabil

 • Angajez vanzatoare pentru bar ,program în două schimburi: 06-14,14-22 salar avantajos.(barul se afla la intrare in gară)

 • Cautam colegi #pebune! Suntem Customer Maniaci, clientii nostri fiind cei mai importanti pentru noi. Zi de zi, noi ne ghidam dupa 3 principii: Fii tu in varianta ta cea mai buna! Implica-te si diferentiaza-te! Distreaza-te! Ce trebuie sa faci: Pregatesti produsele tale preferate din pui; Te asiguri ca produsele sunt servite corespunzator; Estimezi necesarul de produse și participi la inventarele periodice; Pastrezi curatenia utilajelor si a locatiei; Ce iti oferim: Tichete de masa (15 Lei / zi); Program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h, weekend; Acces facil in locatie astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine; Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 6 luni, 1 an, 2 ani; Prima acordata cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; Prima acordata de Craciun pentru copilul / copiii tai; Decont transport la tura de închidere a restaurantului; Decont transport daca locuiesti in afara orasului; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Numar zile concediu de odihna: 21; Bursa de merit daca esti student si indeplinesti conditiile de acordare; Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net; Program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara; Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala; Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.

 • Ofer data de eveniment la restaurantul nasaudean Anastasia Ballrom cu avans achitat. Detalii in privat, rog seriozitate.

 • Cerinte: -barbati apti de munca pentru lucru la bar si servirea clientilor -indemanare -seriozitate -determinare Beneficii: -10h/zi, 6zile/sapt -salariu 1300 euro+tips-cazare si masa asigurata -contract pe o perioada nedeterminata Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Salveaza cautarea