Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Buzau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam CASIER - OSPATAR CU EXPERIENTA MINIMA- PENTRU TERASA PRODUSE TRADITIONALE. Salariul oferit: 1500 lei net. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • SOCIETATE, proprietară a mai multor restaurante, autoserviri şi cluburi în staţiunea COSTINEŞTI jud.CONSTANTA ,angajează persoane din toata tara pentru o serie diversă şi bogată de locuri de muncă pentru sezonul estival 2019 , -BUCATAR oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 4000 lei pana la 12000 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de promovare in functia de BUCATAR SEF si de crestere a salarizarii. Relatii si detalii la numerele de telefon -CARMANGERII oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 4000 lei pana la 6000 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de crestere a salarizarii. Relatii si detalii la numerele de telefon : 0728101350- 0728101357- D.DRAGOS -PIZZERI oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 4500 lei pana la 9000 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de creștere in funcție de implicare și profesionalism . Relatii si detalii la numerele de telefon : 0728101350- 0728101357- D.DRAGOS -OSPATARI oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 3000 lei pana la 5000 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de creștere in funcție de implicare și profesionalism . Relatii si detalii la numerele de telefon 0723063031-D.ADELINA 0720055742-D.ROXANA -BRUTARI oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 2500 lei pana la 6000 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de creștere in funcție de implicare și profesionalism . Relatii si detalii la numerele de telefon : 0728101350- 0728101357- D.DRAGOS -BARMANI oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 3500 lei pana la 6500 lei numai in fuctie de proba de lucru cu posibilitate de creștere in funcție de implicare și profesionalism . Relatii si detalii la numerele de telefon 0728101352- D.VIOREL -MUNCITORI NECALIFICATI oferim un salariu pe sezon adica iulie- august incepand de la 2500 lei pana la 4500 lei numai in fuct

 • RESTAURANT AMERICA ,MEREI,ANGAJEAZA BUCATAR CU FOARTE MARE EXPERIENTA PROFESIONALA SI CALIFICARE IN DOMENIU.RELATII LA TELEFONPREZENTA CONSTITUIE UN ATU.

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Esti tanar in cautarea unui loc de munca? Nu ai experienta si vrei sa te califici intr-o meserie? Te asteptam sa faci parte din echipa nostra! Angajam : shaormari/ pizzari/ personal pentru grill/ preparatori chifle. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajez fete pentru terasa in parcul tineretului

 • SC angajeza ospatari si bucatari cu sau fara experienta.Relatii suplimentare la telefon 0723778758

 • Cafe bar angajeaza barman cu sau fara experienta

 • Ajutor bucatar, fara experienta, salariu minim,si in zona Buzaului.

 • Gătesc la domiciliu mâncare cu specific romanesc, italian și grecesc. Dulciuri, torturi și conserve pentru iarnă. Mai multe detalii la telefon. Ofer și rog seriozitate maxima. Nu este anunț de matrimoniale.

 • Angajam urgent fete pentru cafenea !!

 • Angajam persoana policalificata pentru intretinere han turistic si curte si menajera sa stie si Bucatarie!! Salariu este motivant in functie de ce stie sa faca!!

 • Angajăm cu sau fara experienta barmanita cu acte in regula, timp plin.

 • Pizzeria Toscana angajeaza ospatarita pentru terasa .

 • Firma de catering angajam in conditii foarte avantajoase persoana pentru curatenie si spalat vase!

 • Productie alimentara pentru activitate de catering, utilata cu echipamente profesionale de ultima generatie, aliniata la standarde europene, isi formeaza echipa in Buzau. Angajam persoane asumate, calificate profesional pentru un proiect pe termen lung. Fiecare post - patiser, pizzar, personal bucatarie - are urmatoarele beneficii : transport si masa asigurate cat si un salariu pe masura competentelor. Mult success!

 • Productie alimentara pentru activitate de catering, utilata cu echipamente profesionale de ultima generatie, aliniata la standarde europene, isi formeaza echipa in Buzau. Angajam persoane asumate, calificate profesional pentru un proiect pe termen lung. Fiecare post - bucatar, ajutor de bucatar - are urmatoarele beneficii : transport si masa asigurate cat si un salariu pe masura competentelor. Mult success!

 • Restaurant angajeaza ospatar si bucatar cu minima experienta. Interviul pentru angajare la Restaurantul America-Popasul Merei. Relatii la telefon

 • Angajam PERSONAL PRODUCTIE CHIFLE pentru fast-food din Buzau. Nu este necesara experienta! Se ofera calificare la locul de munca. Program de lucru: 1 zi lucrata- 1 zi libera. Se ofera : salariu motivant- discutat la interviu + masa asigurata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Salveaza cautarea