Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Caras-severin

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam personal cu experienta : Bucatar, ospatar, barman Informatii la 0757101111

  • Angajam barman, ospatar, bucatar cu experienta .

  • Ești candidatul ideal!!! Te așteptăm să completezi echipa Florio . Dacă îți cauți un job , la noi ești binevenit - pentru pizza delivery - ospătar/ă - pizza boy/girl chiar dacă nu ai mai lucrat în domeniu ești perfect/ă ( te învățăm noi) Dacă ești interesată sau interesat trimite -ne o descriere a ta sau un CV și te sunăm numaidecât, sau ne poți contacta la nr tel

  • Te vrem in echipa noastra ,restaurantul spartan angajeaza persoane cu sau fara experienta pe posturile : -pizzer - ajutor la inpachetat -taietor carne -casier Oferim si cazare persoanelor care nu sunt din localitate (Timisoara). Salariul este atractiv 1700+bonuri in valoare de 300 lei (15 lei bonu) .cv-urile le puteti depune personal la puctul de lucru din iulius mall timisoara sau prin email bogdan.cornescu1@gmail.com . mai multe informati la nr de telefon 0768150645

  • Ești barman cu experienta și vrei să fii într-o echipă de profesioniști? Abia așteptăm să te cunoaștem. Te așteptăm cu cv-ul la MOTIF: P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 3, Reșița Detalii la telefon

  • Angajam camerista in Baile Herculane,hotel de 4* cu sau fara experienta! Veti lucra intr-o echipa tanara si dinamica, programul de lucru lejer. Vi se ofera un salariu atractiv

  • Hotel Versay din Baile Herculane angajeaza personal pentru pozitia de Ospatar Responsabilitati: Activitati principale: - preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; - acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; - cunoasterea meniului astfel incat sa ofer in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: - servirea exemplara a clientilor; - raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Avantaje Salariu atractiv Bonusuri in functie de performanta obtinuta

  • SC Versay angajeaza bucatar cu experienta pentru Hotel de 4* in Baile Herculane Cerinte - diploma de specialitate; - experienta minim 2 ani; - bucatarie romaneasca si internationala; - persoana energica, preocupata de calitate; prezenta agreabila, aspect ingrijit, preocupare pentru igiena personala; Avantaje: - Salariu atractiv -Bonsuri in functie de performanta

  • Cabana Claris angajeaza personal hotelier. Persoane dinamice si dornice de crestere si dezvoltare alaturi de Echipa Claris. Se acorda salar in functie de calificare incapând cu 1700lei net, casă, masă si stimulente. Pentru informatii telefonse efectueaza angajari si doar pentru lunile de vara).

  • Cerinte: Minim 1 an pe un post similar; Cursuri de calificare in domeniu prezinta un avantaj la angajare; Cunoasterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor; Cunoasterea sortimentelor de alimente; Usurinta in comunicarea verbala; Abilitati de relationare interpersonala; Spirit de echipa; Creativitate in gastronomie, atentie la detalii; Organizare si multi-tasking; Rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu; Descrierea jobului Executa preparate culinare, dietetice, specialitati si minuturi specifice bucatariei romanesti si internationale; Pregateste mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant); Aranjeaza si decoreaza mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat; Coopereaza la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului. Beneficii: - 3 mese / zi, - mediu de lucru tanar si dinamic - salariu atractiv

  • Macelar DESCRIEREA OCUPATIEI Imagine Ocupaţia de măcelar se referă la activităţile de preluare şi pregătire a animalelor pentru sacrificare, suprimare a vieţii animalelor, prelucrare iniţială şi finală a carcaselor de carne, ambalare, etichetare transport şi depozitare a produselor şi valorificare componente provenite de la ungulate domestice (animale din speciile bovină, porcină, ovină şi caprină, cabaline), păsări de curte, lagomorfe (iepuri), vânat sălbatic, a căror carne este destinată consumului uman. Activitatea se desfăşoară în unităţi specializate şi autorizate sanitar veterinar – abatoare. După gradul de dotare tehnică şi capacitate, unităţile pot fi tip complex industrial cu profil larg de tăiere animale şi industrializare, abatoare specializate numai pentru tăiere animale, conservare carne şi industrializare limitată sau pot fi abatoare mici care de regulă sunt unităţi cu dotare simplă şi capacitate limitată. Conform nivelului 2 de responsabilitate, măcelarul realizează corect operaţiile, prin cunoaşterea şi respectarea metodelor şi procedurilor de lucru, anatomiei şi fiziologiei animalelor, normelor de protecţie şi bunăstarea animalelor, tehnologiei, destinaţiei cărnurilor, organelor şi subproduselor ce rezultă din tăiere, etc. Însuşirea competenţelor necesare ocupaţiilor din industria alimentară, au ca rezultat aplicarea eficientă şi responsabilă a normelor de securitate şi sănătate în muncă şi protecţia mediului, pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii de securitate maximă, precum şi realizarea la termen a lucrărilor repartizate prin organizarea corectă a activităţilor proprii. Igiena şi siguranţa alimentară au o importanţă deosebită în activitatea măcelarului, o atenţie permanentă acordându-se igienei produselor, a locului de muncă, igienei individuale şi a echipamentului de lucru, pe toată durata şi în toate etapele procesului tehnologic în vederea realizării produselor sigure şi de bună calitate. Competențe dobândite aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă. aplicarea normelor de protecţia mediului. organizarea activităţii proprii. aplicarea normelor de igienă şi de siguranţa alimentelor. întocmirea documentelor specifice. preluarea animalelor pentru sacrificare. pregătirea animalelor pentru sacrificare. suprimarea vieţii animalelor – prelucrarea iniţială. prelucrarea finală a carcaselor de carne. ambalarea şi etichetarea cărnii şi subproduselor de abator. transportul şi depozitarea cărnii şi subproduselor de abator. valorificarea altor componente rezultate din prelucrarea finală. Documente necesare la înscriere cerere de înscriere. copie buletin / carte de identitate. copie certificat de naştere. copie certificat de căsătorie / divorț (în cazul doamnelor). copie act de studiu.

  • Bucatar DESCRIEREA OCUPATIEI Imagine Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conform reţetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. După ce preparatele culinare au fost pregătite, urmează împarţirea lor în porţii. Competențe dobândite comunicare şi numeraţie. utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei. comunicare în limba străină. asigurarea calităţii. dezvoltare personală. igiena şi securitatea muncii. lucrul în echipă. organizarea unităţilor de alimentaţie şi de hotelărie. promovarea produselor şi serviciilor. evidenţa operativă. realizarea preparatelor culinare. realizarea dietelor. pregătirea preparatelor specifice zonei şi tip “fast-food”. estetica preparatelor culinare. Documente necesare la înscriere cerere de înscriere. copie buletin / carte de identitate. copie certificat de naştere. copie certificat de căsătorie / divorț (în cazul doamnelor). copie act de studiu.

  • Dacă ai experiență ca ospatara,te asteptam in echipa noastra! Informații la telefon :

  • Angajam ajutor de bucatar cu experienta! Pentru mai multe informatii,sunati la nr 0733305673

  • hotel/restaurant recent renovat(fost hotel GE.AS), POIANA MARULUI-JUD CS, angajeaza bucatar/ ajutor bucatar cu experienta. se ofera: -salariu motivant in functie de program -contract de munca pe perioada nedeterminata(inclusiv iarna) -transport sau cazare -3mese/zi -conditii optime de lucru se cere: -experienta in domeniu(in special in bucataria traditionala romaneasca) -seriozitate ideal pentru o familie(bucatar, ajutor bucatar, ospatar) care sa locuiasca in hotel, cu cazare/utilitati/ mese incluse. practic tot ce se castiga se poate economisi. hotelul se deschde in jurul datei de 15 mai puteti trimite cv la

  • Pensiunea Perla Carasului din Carasova isi mareste echipa , avem nevoie de bucatar , ajutaor de bucatar. info la 0747628854

  • Caut un serviciu de organizare si conducere a unei unitati de Alimentatie Publica. Am o experienta de 30 de anii de Gastronomie in Germania (Restaurant in Hotel Restaurante cu specific German,Italian,Mexican.,Grecesc si fost privat a unui Fastfood in tara care a fuctionat 15, ani dar din motive familiare sia incheiat activitatea As dori sa muncesc doar cu program de 1/2 norma deoarece sant pensiona si am o varsta de 65 ani dar destula experienta de comert in jur de 48 de anii. Accept si oferte de munca in Orasul Turnru -Severin

  • Angajam soferi pentru pizzerie cu sau fara experienta

  • Esti zambitoare,carismatica si comunicativa? Atunci hai in echipa noastra Pizzeria 2Go din Resita si-a schimbat infatisarea si are nevoie de personal nou! Angajam ospatara! Salariu atractiv, pentru mai multe informtii,suna la

  • Ești bucătar cu experienta și vrei să fii într-o echipă de profesioniști? Abia așteptăm să te cunoaștem! :) Te așteptăm cu cv-ul la MOTIF: P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 3, Reșița Detalii la telefon: 0723.177.417.

  • Salveaza cautarea