Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Wings Cluj Restaurant specific american (fast food) Angajeaza personal bucatarie, pozitia preparator produse/lucrator bucatarie si casier/casiera. Ofera salariu atractiv Program flexibil full time sau part time Posibilitatea sa lucrezi cu o echipa tanara si dinamica Trimite un CV la adresa gourmetflorea@yahoo.com pentru mai multe detalii.

 • Angajez patisera in program de 8 ore, doua schimburi de luni pana vineri si doua sambete pe luna (sambata se lucreaza pana la ora 14). La noi in unitate se produc palanete, pizza si linzere. Angajatul ideal va trebui sa stie sa pregateasca si sa vanda produsele mai sus mentionate.

 • Angajez patisera in program de 8 ore, doua schimburi de luni pana vineri si doua sambete pe luna (sambata se lucreaza pana la ora 14). La noi in unitate se produc palanete, pizza si linzere. Angajatul ideal va trebui sa stie sa pregateasca si sa vanda produsele mai sus mentionate.

 • Gorgeous Villa (cartier Someseni) isi creste echipa cu 2 bucatari (venit net incepand de la 3000 lei), 2 ospatari cu un venit net incepand de la 2500 lei) si o camerista venit net 2000 lei Dacă vrei să lucrezi intr-o atmosfera relaxanta si placuta, trimite-ne un cv pe adresa de e-mail: office@gorgeous-villa.com si te vom contacta sau suna-ne la 0744-512.349.

 • Fiind in plina expansiune, Oro Toro by Osho a deschis un nou restaurant de tip fast-food in Iulius mall Cluj-Napooca. Avem nevoie de colegi pentru a ne completa echipa , daca ai experienta in restaurante de tip fast-food, esti o persoana corecta, onesta, responsabila si ai initiativa dar si entuziasm atunci esti exact ce cautam! Ne poti trimite Cv-ul la adresa de e-mail : roxana.gheorghe@osho-restaurant.ro sau sa ne suni la : 0727737870. Te asteptam sa faci parte din familia Oro Toro!

 • Restaurantul Oro Toro din Cluj , Iulius Mall ,angajeaza Bucatar/ Grataragiu cu experienta. Hai sa faci parte dintr-o echipa extraordinara. Candidatii interesati pot trimite cv ul la adresa : roxana.gheorghe@osho-restaurant.ro sau puteti suna pentru a va programa la interviu : 0727737870 sau 0759040383

 • Angajam sofer livrator pizza, eventual si cu masina personala. Se cere experienta. Rugam seriozitate. Sunati direct la numarul de telefon afisat.

 • Angajez: Cofetari - salariu atractiv - norma intreaga - schimb de dimineata - necesar experienta info tel: 0744 596 524

 • Restaurantul Imperial Tureni angajeaza bucatar sau personal pt munca in bucatarie. Nu se cer diplome, ci dorinta de a invata si de a munci intr-un mediu colegial placut. Preparatele sunt traditionale, usor de gatit. Se lucreaza pe schimburi, salar atractiv.

 • Angajam urgent ajutor in bucatarie pentru delivery pizza. Mai multe inf. la tel. 0748732949.

 • Firma delivery angajeaza urgent ajutor( ajutoare) pizzar. Salar 1.800 lei net plus alte beneficii. Inf. supl. tel. 0748 732949.

 • Companie de catering angajeaza urgent Bucatari( diploma de bucatar). Oferim pachet salarial avantajos. Rog CV : vionescu@tdmaci.ro Detalii la telefon :0754061663

 • Companie de catering angajeaza urgent in sat Suceagu, jud.Cluj( Spital Polaris) - Bucatar Sef( diploma de bucatar) cu experienta in domeniu de minim 2 ani. Program de lucru: L-V: 06:00-15:00; S-D Liber Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefon:0720 058 157, Alexandra.

 • Companie de catering angajeaza urgent in Sat Suceagu, jud.Cluj - Bucatar( diploma de bucatar). Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Rog CV la adresa de mail: hr@ansamble.ro Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefon: 0786 553 636 Ramona.

 • Cerinte: Cunostinte de limba engleza la nivel mediu Disponibilitate de munca din 1 aprilie pana in 31 octombrie 2019 Program de lucru:6 zile pe saptamana; Beneficii: Se oferă cazare in apropierea locului de munca; Salariu intre 750-800 euro, in functie de experienta; Cazare + masa incluse Aşteptăm CV-ul dumneavoastră +O POZA recenta la adresa de mail:h.daiana@orizontrecruiting-ro.com

 • Restaurant ''Hanul Dacilor'', de pe strada Constantin Brancusi, nr 86a, angajeaza ospatar, ajutor ospatar si ajutor bucatar. Oferim salariu atractiv si bonuri de masa. Va asteptam cu CV-urile la locatia noastra. Detalii la telefon 0751080224.

 • Interviurile au loc zilnic la ora 11 la restaurantul Hanul Dacilor din Iulius Mall. Va rugam sa veniti cu CV

 • Restaurantul Hanul Dacilor din Iulius Mall Cluj Napoca angajeaza ospatari si ajutori de ospatari, cu sau fara experienta . Interviurile au loc zilnic la Restaurantul Hanul Dacilor din Iulius mall , ora 11. Va rugam sa veniti cu un CV.

 • Companie de catering angajeaza urgent in Cluj - Bucatar(diploma de bucatar) cu experienta in domeniu de minim 1 an. Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Rog CV la adresa de mail: hr@ansamble.ro Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefon: 0762 259 171 Anca.

 • Baruri angajeaza urgent barmani pentru diferite zone ale orasului . Salariu atractiv si motivant 1600 lei net si bonusuri atractive + 100 lei /zi lucrata suplimentar Cerinte : Implicare, seriozitate si disponibilitate de invatare;capacitati bune de relationare. Va rugam sa ne contactati la nr.de telefon 0754646503

 • Salveaza cautarea