Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Cluj doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Restaurant Pizzerie Sandany angajează bucătăreasă și ajutor bucatareasa !!! Valabil doar doamne .Detali la telefon! Salar atractiv și avantaje!

 • anunt loc munca .

 • Cautam colegi noi full time! Colectiv tanar si dinamic. Ajutor pizzar/ shaormar/ personal fast food Punct de lucru zona garii Oferim 1800-2000 net, cu posibilitate de a avansa. Program flexibil, la intelegere. Daca esti harnic, serios si punctual, nu ezita sa ne contactezi. Hai sa ne vedem la un interviu! Contact: 0730426087 Stefan 0765946113 Ovidiu

 • SHANGHAI (înființat în 1998) este lider de piață în domeniul restaurantelor și fast-food-urilor chinezești din Cluj-Napoca. Ne-am câștigat reputația de angajator corect cu angajații săi - avem colegi care lucrează la Shanghai încă de la înființare (de 21 de ani). Dacă ești o persoană onestă, poți lucra în echipă și îți place să gătești - atunci Shanghai te vrea în echipă! :) Experiența în domeniu nu este necesară - ne vom ocupa în întregime să-ți deslușim tainele bucătăriei chinezești. Este mai ușor decât crezi! Oferim: salar motivant, 2 mese pe zi și decontarea transportului. Cei interesați pot afla mai multe detalii la nr de telefon 0731309105 (vă rugăm să sunați de luni până vineri, între orele 9.00-18.00). Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • Join Social Bar angajeaza barman - ospatar cu sau fara experienta, dar cu dorinta de a invata si seriozitate. Vei lucra intr-un mediu placut si serios. (salariu negociabil in functie de experienta) Strada Piezișă 23

 • SHANGHAI (înființat în 1998) este lider de piață în domeniul restaurantelor și fast-food-urilor chinezești din Cluj-Napoca. Ne-am câștigat reputația de angajator corect cu angajații săi - avem colegi care lucrează la Shanghai încă de la înființare (de 21 de ani). Dacă ești o persoană onestă, poți lucra în echipă și îți place să interacționezi cu oamenii - atunci Shanghai express te vrea în echipă! :) Experiența în domeniu nu este necesară, dar constituie avantaj. Oferim: salar motivant, 2 mese pe zi și decontarea transportului. Cei interesați pot afla mai multe detalii la nr de telefon 0731309105 (vă rugăm să sunați de luni până vineri, între orele 9.00-18.00). Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • Restaurantul Chios din Cluj-Napoca este in cautare de noi colegi pentru intregirea echipei. Avem nevoie de personal curatenie, hostess, ospatar si ajutor de ospatar, barman si ajutor de barman. Daca v-am trezit interesul si doriti sa aflati mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon din afis. Va asteptam!

 • Caut loc de munca pentru 8 ore

 • Darcom Sea Food recrutează personal pentru bucătărie, ospătari și ajutor de ospătari într-un restaurant specializat în preparate din peste și fructe de mare. Nordsee este cel mai mare lanț de restaurante din Europa, cu acest specific, având experienta în domeniu de peste 100 ani. În calitate de angajat ai posibilitatea sa îți organizezi programul de lucru și sa lucrezi într-un mediu profesional pe o perioada nedeterminata, iar veniturile sunt atractive! Experienta în domeniu nu este obligatorie. Aștept depunerile voastre!

 • Incepand cu data de 10.01.2020 Gorgeous Villa (cartier Someseni) isi creste echipa cu un ospatar /ospatarita cu un venit net incepand de la 2500 lei Dacă vrei să lucrezi intr-o atmosfera relaxanta si placuta, trimite-ne un cv pe adresa de e-mail: si te vom contacta sau suna-ne la.

 • Restaurant cu specific International Indian se se deschide in curand isi completeaza echipa :) Colegii doriti trebuie sa fie dinamici, serios, inventivi, proactivi si sa aiba bune cunostinte de specialitate, dovedite si prin cursuri de calificare. Bucatar Sef - 1 pozitie vacanta - Bucatar Inernational Indian - Cu experienta (min 3 ani) - conceperea meniului; - propunerea de noi produse; - instruirea echipei din subordine - bune abilitati de lucru in echipa - cunostinte solide de preparare - atentie la detalii - simt estetic dezvoltat Pentru programare la interviu puteti suna la numarul de telefon din anunt. Organizarea timpului de lucru, salarizare si alte beneficii se discuta la interviul organizat in cadrul restaurantului.

 • Casa Dacilor-Iulius Mall angajeaza bucatar (2000-4000),ajutor bucatar (2500-3000).Salariile sunt negociabile. Interviurile au loc zilnic la ora 11.Va rugam sa veniti cu CV

 • Club Euphoria Music Hall din Cluj angajeaza personal : Ospatari - 2000 lei Pentru mai multe detalii 0758681831 - Rares.

 • situată în Cartierul Manastur Angajăm Pizzar si Sofer Delivery ( livrările se fac in MANASTUR, Zorilor , Grigorescu ) . Detalii la nr de telefon .

 • Indian Restaurant Mantra Restaurant cu specific Indian Colegii doriti trebuie sa fie dinamici,seriosi, inventivi, si sa aiba bune cunostinte de specialitate, dovedite si prin cursuri de calificare. Bucatar Indian - 1 pozitie vacanta - cunostinte in bucataria Indiana Pentru programare la interviu puteti suna la numarul de telefon din anunt. Organizarea timpului de lucru, salarizare si alte beneficii se discuta la interviul organizat in cadrul restaurantului.

 • Societate comerciala, Caut ospatari (vorbitori de limba italiana) Femei de serviciu

 • Suntem in cautare de colegi pentru posturile de Casieri/Preparatori Fast Food! Ne dorim sa fii: -comunicativ -descurcaret -sa iti placa un colectiv tanar -implicat -cu dorinta de munca -dornic de promovare Se poate lucra in bucatarie sau doar la casa. Oferim: -salariu motivant -bonuri de masa de 15/zi -decontarea transportului -program flexibil (part time/full time), in ture de cate 8 ore -prime de performanta -promovari dupa 6 luni Programare interviu: 0753 029 762 sau 0745 800 156

 • Angajez bucatar pentru un Fast-food-bar in cartierul Manastur, se lucrează de luni pana sâmbătă de la 9 la 17 . Mai multe detalii telefonic

 • Te vrem in echipa noastră !! Restaurantul Spartan angajeaza persoane cu sau fără experienta pe posturile : -taietor carne rotisata -preparator -casieră -pizzer -ajutor bucatar Oferim si cazare persoanelor care nu sunt din localitatea Cluj-Napoca .Un mediu placut de munca alaturi de o echipa tanara si dinamica , si posibilitatea de promovare in cadrul companiei . CV-urile le puteti depune personal la puctul de lucru din Iulius Mall Cluj sau pe e-mail: Mai multe detali la nr de telefon: 0749839378

 • Salveaza cautarea