Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Mures

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Domeniul Dracula Daneș angajează soț soție pentru a administra pensiune -primirea musafirilor ,servire mic dejun refacerea camerelor și curățenia localului de servire mic dejun și curtea .

 • Domeniul Dracula Daneș orgaizează interviu în vederea ocupări posturilor de bucătari ,ospătari și cameriste pe sezon de vară mai -Septembrie 2019 .Beneficii-salar atractiv în funcție de performanțe +cazare și masă pe perioada contractului . Inf.0758033808 sau 0773737807 sau 0744695257.

 • Unitate de catering din Targu Mures, cauta agent de livrari cu experienta. Angajam cu carte de munca, oferim salariu si venituri lunare foarte atractive, concediu anual liber si platit de angajator, zile libere de sarbatori legale, etc. Program de lucru 15 zile/luna. Mai multe informatii la 0751256718 sau 0773978194

 • Firma delivery angajeaza sofer livrator si bucatar

 • Angajam 1 persoana pentru postul de ajutor pizzer, contract pe perioada nedeterminata, 1 luna concediu platit pe an, zile de sarbatori legale libere si platite. Salar net (in mana) de lalei (in functie de experieta) + norma hrana (300 lei/luna) + bonusuri. Program de lucru 15 zile/luna. Unitatea de productie este in Targu Mures.

 • Cafe-bar angajeza personal la cofetaria din Brancovenesti.Detalii la nrsau mail.

 • Firma bucătari ospătari evenimente preluam evenimente de pana la 1000de invitați /eveniment cu angajații noștri. Deschide noi locații rețetar traing pentru angajați locației pentru detalii nu ezitați sa ne contactați preluam evenimente în toată tara contract, factura. 0749932327

 • Angajam barman/ospatar in cartierul Unirii, salar motivant, local renovat, ambient placut.

 • Avem nevoie de voi! POSTURILE DISPONIBILE: - Casier - Shaormar - Ajutor shaormar - Tăietor carne rotisată - Bucătar - Ajutor bucătar Program 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere. PACHET BENEFICII: Salariu atractiv; Masă asigurată în restaurant; Un sistem de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale; Oportunități reale de promovare în cadrul companiei. Cu sau fără experiență, vei fi pregătit și susținut de către echipă. Așa că dacă simți că ai găsit locul ireal de ideal, trimite-ne CV-ul tau sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook.

 • Big Mamma Food Catering angajeaza coordonator livrari. Daca esti o persoana serioasa, cu abilitati foarte bune de comunicare si dornica de a avea un loc de munca stabil, ne poti contacta la numarul de telefon 0742278132 sau ne poti trimite un cv la email ovidiu@contabilitate-ec.ro!

 • Boema Bistro & Pizza angajeaza ospatar. Cerinte: studii medii, aspect ingrijit. Nu necesita experienta, instruim personalul inainte de angajare. Persoanele cu experienta beneficiaza avantaj. Oferim un mod de lucru placut, salar (1800 LEI net), o echipa frumoasa, ambient placut, program flexibil. Cautam o persoana serioasa cu simtul RESPONSABILITATII, dornica de munca si spirit de echipa Detalii: 0746 820 099

 • Angajam bucatari si ajutor de bucatar,angajarea se face pe perioada nedeterminata cu un salariu atractiv.transporul la/de la locul de munca se asigura. Daca esti interesat suna la.

 • Pizeria MARA din Sângeorgiu de Mureș angajează AJUTOR ÎN BUCĂTĂRIE, ca urmare a creșterii și diversificării activității. Pizzeria este numai in sistem de livrare la domiciliu, nu se serveste meniul zilei. Produse principale: pizza, palanete, salate, sucuri proaspete, sandwich-uri. Normă de lucru 8 ore/zimarți - sâmbătă. Duminică și luni sunt zile libere. Alte informații referitoare la responsabilități, condiții de lucru, salarizare, bonusuri se oferă numai la telefon.

 • Boema Bistro & Pizza angajeaza ospatar. Cerinte: studii medii, aspect ingrijit. Nu necesita experienta, instruim personalul inainte de angajare. Persoanele cu experienta beneficiaza avantaj. Oferim un mod de lucru placut, salar (1500 LEI net), o echipa frumoasa, ambient placut, program flexibil. Cautam o persoana serioasa cu simtul RESPONSABILITATII, dornica de munca si spirit de echipa Detalii: 0746 820 099

 • Salveaza cautarea