Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Prahova doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Iubești cafeaua și oamenii? Te provocăm să încerci un nou mod de viaţă îndrumat de conceptul Love.Peace.Coffee în calitate de Barista Tucano Coffee. Vei îndrăgi acest lucru dacă: Vrei să lucrezi într-un coffee-shop care este parte a unei rețele internaționale dinamice de coffee-shop-uri; Ești o persoană pozitivă, deschisă, vie și energică. Vei fi imaginea coffee-shop-ului, prin urmare responsabilitățile tale de bază vor fi: să întâlnești oaspeții pe corabie :), să îi ajuți să efectueze comanda și să prepari cea mai bună cafea din lume pentru ei. Oferim angajaților noștri: salariu competitiv, lucru într-o echipă tânără și ambițioasă, și multe oportunități de dezvoltare. Vrei să faci parte din echipa noastră? Transmite-ne CV-ul tău și curând te vom contacta sau trimite-ne un mesaj sau ne poti apela.

 • Angajez barman(fată). Program de noapte. Salariu 2000 ron.

 • LEFF bistro & caffe angajează ajutor bucătărie. Pentru detalii suplimentare va așteptăm în locația noastră din Ploiești, str. Ștefan Greceanu, bloc L1-L2, parter (bloc galben albastru) sau ne puteți trimite CV-ul la adresa de e-mail novaleff.

 • LEFF bistro & caffe angajează personal. Așteptăm CV-urile la adresa de e-mail sau le puteti depune în locația noastră din Ploiești, str. Ștefan Greceanu, bloc L1-L2, parter (bloc galben albastru).

 • Restaurant Câmpina angajează bucătar. Experiență în domeniu 2 ani. Loc de muncă stabil, full time. Salariu avantajos, se negociază. Programul se stabilește în urma interviului. Mai multe detalii la numărul de telefon : 0723301995

 • Restaurantele Casa Bucatarului angajeaza GRATARGIU. Se ofera salariu motivant, bonusuri si masa asigurata. Cerinte: seriozitate si domiciliul in Comarnic, Cornu, Breaza sau in apropiere. Asteptam CV-urile dvs. la restaurante, pe mailul casa.bucatarului sau prin mesaj Publi24. Detalii la 0722253663.

 • Noul nostru restaurant angajează: bucătar/ajutor de bucătar, ospatar și barman. Salariu avantajos si PROGRAM DE 8 ORE. Dacă ești o persoană serioasă și responsabilă, comunicativă și zâmbăreată, activă și pozitivă, atunci te vrem in echipa noastră. CV-urile se depun pe strada Stefan Greceanu nr. 4. Detalii la nr. de tel.: 0728.598.675

 • Restaurantele Casa Bucatarului angajeaza OSPATAR. Se ofera salariu motivant, bonusuri si masa asigurata. Cerinte: seriozitate si domiciliul in Campina sau in apropiere. Asteptam CV-urile dvs. la restaurante, pe mailul casa.bucatarului sau prin mesaj Publi24. Detalii la 0722253663.

 • Steak House No16 Anagajam personal -Femeie de serviciu sau la vase -Barman -Ospatar -Part time sau Full Time -Relatii la telefon 0731 682 782

 • Angajam persoane cu experienta pe casa de marcat. Program in ture de zi, zi/noaptesau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + cazare, bonusuri periodice acordate in functie de vanzari. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita un CV la adresa de e-mail Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Restaurant Izvorul Rece Sinaia angajeaza bucatar femeie (sezonier) 1 iunie-15 sept

 • pentru o locatie din apropierea orasului Ploiesti cautam BARMAN Cerinte absolvent studii medii vechime in domeniu calificare Se ofera salariu in functie de experienta program de lucru in ture decont transport Trimite un CV la adresa si te vom contacta noi sau contacteaza-ne telefonic la 0729 126780 telefon - pentru a stabili un interviu

 • Ne marim echipa si suntem in cautare de noi colegi, Hotel zona Cheia Prahova angajeaza personal hotelier de preferabil din zona 1. Ospatar 2 Bucatar 3 Contabilitate primara 4. Personal intretinere posibil si pensionar Se ofera contract de munca un loc de munca stabil. Daca vrei sa te alaturi in echipa noastra te asteptam !

 • Hai sa lucram impreuna in cel mai frumos complex hotelier din Cheia Prahova.Firma noastra isi mareste echipa de colegi si angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. de preferat din Com Maneciu Prahova sau din imprejurimi. Suna-ne la numar de telefon

 • Fast-food Mado, situat in complexul AFI Ploiesti angajeaza ospatar (fete), bucatar (baieti), si barman (baieti). Experienta nu este necesara.Dispunem de un colectiv tanar si bine instruit. Se ofera un pachet consistent de beneficii financiare si sociale. Deasemnea fiecare angajat are posibilitatea sa-si contruiasca o cariera pe termen lung in firma noastra, una din traditiile importante ale companiei fiind promovarea sefilor de magazine din randul angajatilor. Cv-urile trebuie sa contina o poza de tip buletin si se pot depune pe acest site,pe adresa de email sau la locatia noastra din Afi Ploiesti(zona food,la etaj).

 • Salveaza cautarea