Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Timis Timisoara

  • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Solicitam: - experienta in livrari - seriozitate -program de lucru doua cu doua Oferim: - conditii de munca atractive -salariul 2200 Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numărul : 0729937799

  • Restaurant & Pizzerie cu livrari la domiciliul , angajam ajutor bucatar Cerinte: - Foarte bune abilitati de comunicare; - Persoana activa, dinamica, sociabila; - Atentie distributiva si simt al responsabilitatii; - Rezistenta la efort fizic; - Salariul incepand de la 2000 Ron - Program de dupa masa! Pentru mai multe detalii 0729937799 Ionut .

  • Restaurant & Pizzerie cu livrari la domiciliul , angajam ajutor bucatar Cerinte: - Foarte bune abilitati de comunicare; - Persoana activa, dinamica, sociabila; - Atentie distributiva si simt al responsabilitatii; - Rezistenta la efort fizic; - Salariul incepand de la 2000 Ron Pentru mai multe detalii . 0729937799

  • cerinte: - cunostinte operare pc  - abilitati de comunicare si relationare  - persoana calma, toleranta, cu abilitati de rezolvare a problemelor;  - persoana activa, comunicativa, amabila si eficienta;  - dorinta de implicare intr-un mediu de inalt profesionalism;  descrierea postului:  - preluarea apelurilor telefonice - introducerea comenzilor in calculator  - program de lucru 2 cu 2 (doua se lucreaza , doua libere) oferta beneficii:  - salariu incepand de la 2000 ron - oportunitatea de a lucra intr-o echipa profesionista, tanara, dinamica.  Locatia se afla in zona Buziasului ! Shivania 0739844940

  • Pizzeria Cora își mărește echipa, dacă ești o persoana dinamica, sociabila și punctuală, te așteptăm în echipa noastră. Program de lucru flexibil, salariu motivant.

  • Ne dorim in echipa noastra o persoana care trateaza cu seriozitate locul de munca, harnica, organizata, respectuoasa si comunicativa. Daca ai dorinta de a invata lucruri noi, iti place sa lucrezi si sa te implici in ceea ce faci, suna-ne sau hai sa te cunoastem. Experienta nu este o problema atata timp cat esti dispusa sa inveti. Oferim urmatoarele : - Salariu motivant , 2.000 lei net + bonus din vanzari . - Seriozitate si un loc de munca stabil . - Un mediu de lucru placut . - Contract de munca pe o perioada nedeterminata . Localul este situat in zona Soarelui . Informatii si programari la interviu la nr de telefon .

  • Compania Worklease caută persoane (femei/barbați) în domeniul HORECA, pentru puncte de lucru în zona Dumbravița și Complexul Studențesc, Timișoara CURAȚAT LEGUME (FEMEIE) CERINȚE Vârsta sub 35 de ani Curațarea și porționarea legumelor prin mijloace mecanizate și manual Nu necesită experiență Persoană harnică echilibrată, conștiincioasă, punctuală și serioasă, îndemanatica și rapidă SE OFERĂ Posibilitatea de cunoaștere și inițiere în domeniul HORECA, Activitatea se desfașoara într-o zona interioară cu temperatura ușor mai scazută decat temperatura ambientală normală Program de lucru Luni-Sâmbătă între orele 6:00-14:00 Punct de lucru în Zona Dumbrăvița Salariu incepand cu 2.700 lei brut. PREPARARE SALATE (FEMEIE) CERINȚE Vârsta sub 35 de ani Aspect îngrijit Porționarea și felierea legumelor pentru salate prin metode mecanizate și manual Nu necesită experiență Persoană harnică, echilibrată, conștiincioasă, punctuală și serioasă, îndemanatică și rapidă SE OFERĂ Posibilitatea de cunoaștere și inițiere în domeniul HORECA Program de lucru Luni-Sâmbătă între orele 6:00-14:00 Punct de lucru în Zona Dumbrăvița Salariu incepand cu 2.700 lei brut. BUCĂTARIE CALDĂ (FEMEIE) CERINȚE Vârsta sub 35 de ani Aspect îngrijit Pregătirea mancărurilor gătite calde pe baza rețetelor specifice (ajutor în bucătărie) Nu necesită experiență Persoană harnică, echilibrată, conștiincioasă, punctuală și serioasă, îndemanatică și rapidă Fără afecțiuni ale inimii sau ale ficatului/fierii (mirosurile pronuntațe de mâncare pot dăuna) SE OFERĂ Posibilitatea de cunoaștere și inițiere în domeniul HORECA Program de lucru Luni-Sâmbătă între orele 6:00-14:00 Punct de lucru în Zona Dumbrăvița Salariu incepad cu 3.000 lei TRANȘARE CARNE (BARBAT) CERINȚE Vârsta sub 30 de ani Aspect îngrijit Porționarea și felierea cărnii (în majoritate a cărnii de pui) Condimentarea acesteia și depozitarea în spațiile de frig Nu necesită experiență SE OFERĂ Posibilitatea de cunoaștere și inițiere în domeniul HORECA Program de lucru Luni-Sâmbătă între orele 5:00-13:00 Punct de lucru în Zona Dumbrăvița Salariu incepand cu 2.800 lei brut DEBARASARE/SPĂLAT VASE (FEMEIE/BARBAT) CERINȚE Vârsta sub 30 de ani Aspect plăcut Debarasarea sălii de mese și a terasei Spălarea vaselor din bucatarie și a tăvilor de servire din plastic Persoană dinamică, cu aspect plăcut Punctuală, serioasă și consecventă, foarte rapidă și organizată. SE OFERĂ Posibilitatea de cunoaștere și inițiere în domeniul HORECA Program de lucru Luni-Sâmbătă între orele 8:00-16:00 sau 14:00-22:00 Punct de lucru în Complexul Studențesc Salariu incepand cu 3.000 lei brut Suplimentar salariului lunar, se achita eventuale retributii(ore suplimentare, alte retributii salariale) Informatii la tel : 0739889060 Oferte de angajare si CV puteti depune la adresa de email contact@worklease.ro Site : www.worklease.ro

  • Pasionat de bucatarie? Te asteptam in echipa noastra. Angajam bucatar la cea mai noua locatie din Shopping City Timisoara. Mediu de lucru profesionist si venituri substantiale: Afla de detalii la:0752704885

  • Restaurant din Timisoara zona Unirii central, angajeaza ajutor bucatar, transportul se deconteaza,uniforma si masa sunt asigurate Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul 0726484201.

  • Pizzeria Timi cauta sofer Livrare. Pentru detalii. tel 0767785352.

  • Angajam personal pentru postul de ajutor de bucătar pentru pizzerire/restaurant din zona centrala .pentru informați la telefonsau atașați cv la anunt.

  • Restaurant 80 locuri + 3 sali de evenimente, angajam personal harnic, dornic de munca si castiguri substantiale. Posturi disponibile - ajutor bucatar -2 locuri - ospatar(a) - 2 locuri Doar persoane harnice, serioase, corecte ! Contact - 0744777384 Florentin ( luni-vineri 10-18)

  • Restaurantul LA ROUSSE- organizeaza evenimente intre 30-170 persoane, in 3 sali ( 70+100+170 locuri), cu meniuri ALL INCLUSIVE incepand de la 127 lei/pers. Profita de oferta speciala - pana la 30% reducere la meniuri si fantana cu ciocolata belgiana GRATUIT. Peste 700 evenimente organizate, avem propriile decoratiuni, meniuri bogate, bucatarie proprie, oferte promotionale, camera joaca copii, patut bebe, si alte surprize ! Va oferim si lista cu contacte- foto, video, dj, formatii, tort, candybar, fantana de ciocolata, ursitoare, aranjamente florale, gheata carbonica, cabina foto, la care primiti reducere pentru eveniment LA ROUSSE. Suna acum la 0744777384 - spune data dorita si numarul de persoane si primesti pe loc cea mai buna oferta si un BONUS in valoare de pana la 1000 lei !

  • Angajam personal restaurant pentru postul de -ajutor in bucatarie - ospatar(a) Posibilitate castiglei + plata extra la evenimente organizate ( 200 lei/eveniment) Program telefon = luni-vineri 10-18

  • Restaurant- cu sali de evenimente si catering - angajam personal pentru livrari meniuri, aprovizionare, intretinere restaurant. Program de lucru- luni -vineri= 8 ore Venituri= salar+ 1 masa+ bonusuri. Cerinte - harnic, cu initiativa, descurcaret, sociabil. Interviuri- 0744.777.384 Florentin

  • Pizzeria Timi din zona Maria caută Pizzar cu experiență. .cerem și oferim seriozitate .detalii la nr de tel.

  • Angajam Ajutor de Bucătar/Pizzer pentru Pizzerie/Restaurant Timi in zona Maria..cerem și oferim seriozitate. Pt detalii.tel0767785352

  • Task-uri principale: Casier: • Intampina clientul, preia comanda clientului, incaseaza contravaloarea comenzii, livreaza comanda, multumeste clientului pentru vizita Lucrator in bucatarie: • Pregateste si prepara produsele din pui, lucreaza cu carne cruda, faina si condimente, respecta standardele si procedurile de preparare (marinare, breading/fainare, prajire, ambalare)   Program de lucru: - Full time sau Weekend ( doar vineri, sambata ,duminica 8h) Se lucreaza 5 zile / saptamana, cu 2 zile lbere, in 2 sau 3 schimburi, in functie de locatie

  • Salveaza cautarea