Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Bacau

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • https://ecim.ro/jobs/inspector-resurse-umane/

  • Centru de pregatire profesionala din Bucuresti angajeaza persoana pentru birou. Atributii: raspuns la telefoane, transmis oferte, incheiat contracte,pastrarea relatiilor cu parteneri, firme, instituti. Cerinte: cunostinte de calculator, domiciliul in oras, persoana credincioasa de preferat mai in varsta, timp disponibil. Angajarea de face cu program de 4 ore. Suntem situati in zona centraa. Preferam si pensionar din invatamant, armata, industrie sau persoana autorizata ISCIR ca si RSVTI, RVT, RSL. Se trimite un cv pentru contactare la interviu. Nu sunati la telefon

  • Experienta in domeniul resurselor umane de peste 15 ani absolvent de studii superioare fire punctuasla ordonata dornica de munca

  • Descriere Candidatul ideal: - Atitudine pozitiva si capacitate de lucru in echipa - Abilitati de analiza si sinteza, atentie la detalii, foarte buna gestionare a timpului - Persoana responsabila, punctuala, dinamica, orientata spre rezultate - Constitue avantaj: studii superioare economice Atributii si responsabilitati: -Operarea inregistrarilor si transmitere REVISAL; -Intocmirea si administrarea dosarelor de personal; -Intocmirea pontajelor si a statelor de plata -Operare WinMentor; -Experienta minima in domeniul resurse umane: 2 ani Detalii companie: Suntem un grup de firme ce activeaza in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri și poduri, cu acoperire internațională.

  • Membrul echipei noastre  trebuie sa fie vesel, plin de viata , cu multa carisma si sa isi dorească sa lucreze alături de noi! Pentru a te încadra cerințelor trebuie sa îndeplinești următoarele criterii:   experiența pe un post similar cunoașterea prevederilor legale in ceea ce privește regimul actelor de evidenta a personalului cunoștințe generale de legislația muncii si cazuistica referitoare la întocmirea si păstrarea documentelor de evidenta a personalului si la salarizare cunoașterea metodologiei de completare a dosarelor de personal, capacitate de analiza si sinteza cunoștințe operare PC inițiativa, abilități de analiza, urmărire si coordonare procese RU curs Inspector resurse umane Descrierea jobului Întocmește contractele individuale de munca ale angajaților, precum si orice alte acte de modificare, suspendare sau încetare a acestora Îndosariază si arhivează documentele de personal ale salariaților (documente personale, contract individual de munca, acte adiționale, decizii, fise de aptitudini, etc) Reactualizează si/sau întocmește fisele de post pentru posturile existente in cadrul companiei, împreună cu directorii de departamente (atunci când este cazul) si le semnează cu angajații Arhivează dosarele de personal si se asigura ca sunt complete Completează si transmite in termenul legal Registrul electronic de evidenta a salariaților (REVISAL) si se asigura de corectitudinea datelor introduse La cererea salariaților si in conformitate cu prevederile legale, întocmește si eliberează adeverințe (medicale, șomaj, banca, etc) Monitorizează zilnic pontajul angajaților din companie Gestionează controlul periodic la angajare /anual al angajaților: planifica controlul periodic, urmărește respectarea termenelor de către toți angajații Cautam o persoana energica, carismatica, pasionata de domeniu, ambițioasă si pregătita sa rezolve orice provocare a departamentului de RU.

  • Angajam si Calificam pt Call Center Programul este doar schimbul 1: de luni pana vineri ;Iar Weekend-ul este liber . Dorim sa ne marim echipa cu noi colegi. Activitatea consta in munca de birou , cu telefonul si calculatorul alaturi. C E R I N T E M I N I M A L E O B L I G A T O R I I : - Bune cunostinte de lucru la calculator (usurinta in tastare) - (Foarte) Bune cunostinte de Limba ENGLEZA Cautam persoane ( chiar "Necalificate" ) cu dictie buna si care au un caracter sociabil , deschis si orientat spre client ,cu usurinta si placere de a vorbi (" vorbaretze "), dornice sa invete si sa se afirme si le vom califica pentru a deveni colegii nostri . Ne intereseaza persoane ambitioase ,dornice sa isi depaseasca conditia actuala si care doresc un castig banesc semnificativ si motivat . Nu ne deranjeaza lipsa de experienata ,deoarece mergem pe principiul ca totul se invata pe principiul meritocratiei. La noi vei invata si te vei perfectiona in toate tainele activitatii de Call Center. Oferim o cariera intr-o firma de import-export si distributie nationala . Activitatea se va desfasura in limba Romana si/sau partial in Limba ENGLEZA , deci ( buna) cunoasteare a Limbii Engleze ar fi necesara. Daca consideri ca cele de mai sus se aseamana cu caracterul tau ,scrie un raspuns si cateva date despre pregatirea profesionala impreuna cu un numar de Telefon pentru o planificare la un interviu . Acest post este cu norma intreaga, insa fiind deschisi pt formarea profesionala , ca exceptie putem accepta si studenti cu program part-time : insa dorim student care au calitati deosebite ,comunicativi, flexibili si deschisi la a invata . Asteptam cu deosebit interes sa ne vedem la interviu ,si sa colaboram impreuna . Asteptam sa ne trimiti mesaj in vederea programarii la un interviu.

  • Salveaza cautarea