Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Bihor

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma East West Recruitment SRL din Oradea caută colaboratori în toată țara, cu scopul de a creea o rețea națională. Plata se face la ora lucrata de către candidatul recrutat. Exemplu, 10 candidați trimiși x 0,35 E / oră x 160 ore pe lună = 560 EURO pe lună Cerințe: laptop, scanner, cunoașterea limbii engleze pentru a putea testa candidații. Programul este flexibil, comunicarea se face cu biroul nostru din Oradea. Dacă sunteți interesați ne puteți apela la nr de telefon 0737 890 398 sau prin mail la adresa office@eastwestrecruitment.ro

  • Clientul nostru este unul din cele mai cunoscute cazinouri, avand ca domeniu de activitate jocurile de noroc. Responsabilitatile postului: - Indeplinirea sarcinilor administrative; - Gestionarea contractelor de munca ale salariatilor; - Gestionarea docmunetelor si a altor aspecte conexe perioadelor de concediu de odihna si a altor perioade de lipsa ale angajatilor; - Indeplinirea sarcinilor administrative conexe salariilor; - Inregistrarea si verificarea evidentelor declaratiilor lunare conexe contractelor de munca; - Comunicarea catre persoana insarcinata cu intocmirea statelor de plata, a datelor necesare acestor documente; - Verificarea statelor de plata receptionate de la persoana respectiva si mentinerea contactului cu persoana mentionata; - Gestionarea administrative a gratificatiilor, dotarilor (cafeteria, automobile, etc.); - Participarea active in proiectele HR; - Gestionarea sarcinilor de recrutare personal si angajarea candidatilor; - Organizarea instruirilor, antrenamentelor, participarea active in cadrul evenimentelor interne; - Participarea activa in proiectele HR; - Intocmirea unor rapoarte pentru anumite persoane din conducere. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de specialitate; - Experienta in domeniu de 3-5 ani; - Cunoasterea limbii engleze; - Limba maghiara reprezinta un avantaj, dar nu este obligatoriu; - Disponibilitate pentru deplasari si in alte orase. Aptitudini necesare ocuparii postului: - Capacitate de a evalua si a lua decizii; - Punctualitate si seriozitate; - Persoana activa, cu spirit de echipa, deschisa la nou; - Caracter deschis, proactiv, jucator de echipa; - Credibil, riguros. Se ofera: - Salariu negociabil; - Mediu de lucru profesional, cu dispozitivele IT si celulare necesare postului; - Masina de serviciu pentru deplasarea in alte orase; - Echipa tanara si dinamica. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

  • Căut personal pt fast food , experienta in domeniu constituie un avantaj,dar nu este obligatorie. Daca esti o persoana serioasă, comunicativa dornica de munca si responsabila te așteptăm in echipa noastră.salariu 1.700 (in mana) Se lucrează in ture. Turele vor fi stabilite de comun acord cu personalul existent.

  • Salveaza cautarea