Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Bihor

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma East West Recruitment SRL din Oradea caută colaboratori în toată țara, cu scopul de a creea o rețea națională. Plata se face la ora lucrata de către candidatul recrutat. Exemplu, 10 candidați trimiși x 0,35 E / oră x 160 ore pe lună = 560 EURO pe lună Cerințe: laptop, scanner, cunoașterea limbii engleze pentru a putea testa candidații. Programul este flexibil, comunicarea se face cu biroul nostru din Oradea. Dacă sunteți interesați ne puteți apela la nr de telefon 0737 890 398 sau prin mail la adresa office@eastwestrecruitment.ro

  • Clientul nostru este unul din cele mai cunoscute cazinouri, avand ca domeniu de activitate jocurile de noroc. Responsabilitatile postului: - Indeplinirea sarcinilor administrative; - Gestionarea contractelor de munca ale salariatilor; - Gestionarea docmunetelor si a altor aspecte conexe perioadelor de concediu de odihna si a altor perioade de lipsa ale angajatilor; - Indeplinirea sarcinilor administrative conexe salariilor; - Inregistrarea si verificarea evidentelor declaratiilor lunare conexe contractelor de munca; - Comunicarea catre persoana insarcinata cu intocmirea statelor de plata, a datelor necesare acestor documente; - Verificarea statelor de plata receptionate de la persoana respectiva si mentinerea contactului cu persoana mentionata; - Gestionarea administrative a gratificatiilor, dotarilor (cafeteria, automobile, etc.); - Participarea active in proiectele HR; - Gestionarea sarcinilor de recrutare personal si angajarea candidatilor; - Organizarea instruirilor, antrenamentelor, participarea active in cadrul evenimentelor interne; - Participarea activa in proiectele HR; - Intocmirea unor rapoarte pentru anumite persoane din conducere. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de specialitate; - Experienta in domeniu de 3-5 ani; - Cunoasterea limbii engleze; - Limba maghiara reprezinta un avantaj, dar nu este obligatoriu; - Disponibilitate pentru deplasari si in alte orase. Aptitudini necesare ocuparii postului: - Capacitate de a evalua si a lua decizii; - Punctualitate si seriozitate; - Persoana activa, cu spirit de echipa, deschisa la nou; - Caracter deschis, proactiv, jucator de echipa; - Credibil, riguros. Se ofera: - Salariu negociabil; - Mediu de lucru profesional, cu dispozitivele IT si celulare necesare postului; - Masina de serviciu pentru deplasarea in alte orase; - Echipa tanara si dinamica. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

  • Candidatul ideal: -Experienta minim 1 an pe o pozitie similara; -Cunostinte de legislatia muncii; -Studii superioare; -Cunoasterea limbii engleze -nivel avansat; -Cunoasterea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, OutlookExpress); Descrierea jobului 1. Administrare de personal: - intocmire contracte de munca, a fiselor de post; - administrarea dosarelor salariatilor; - redactarea si eliberarea diferitelor tipuri de adeverinte solicitate de angajati; - evidenta concediilor salariatilor; - intocmirea si transmiterea Registrului Electronic al Salariatilor conform prevederilor legale; - intocmirea listelor de tichete de masa si distribuirea acestora catre salariati; 2. Salarizare: - Gestioneaza si introduce in statul de plata concediile de odihna, concediile medicale, invoirile si absentele nemotivate ale angajatilor; 3. Recrutare: - postare anunturi, screening CV-uri, sustinere interviuri, ofertare.

  • Specialist în Resurse Umane în străinătate Responsabil pentru asistarea funcțiilor zilnice de birou, păstrarea evidenței și serviciul clienți. Oferă asistență tehnică pentru departamentul de resurse umane. Calificări necesare: Au preferat trei ani de experiență în domeniul resurselor umane Gradul de licență în domeniul conex este preferat Experiență în suita Microsoft Office, trebuie să înscrie 85% sau mai mult pe teste Introduceți cel puțin 60 de cuvinte pe minut cu precizie preferată, testarea necesară

  • Angajez personal pt fast food in oradea cartier nufarul si pentru Salonta ,se lucrează in ture.salar atractiv.mai multe detalii la telefon.

  • Salveaza cautarea