Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Contabilitate primare

 • Angajam pentru unitățile noastre de producție din Constanta - muncitori necalificați, incarcatori descarcatori, brutari, cofetari și patiseri. Cerinte: *pentru muncitori necalificatí, incarcatori descarcatori - minim scoala generala; *pentru brutari, cofetari și patiseri - studii medii de specialitate sau certificat de calificare. Relații suplimentare la Dobrogea Grup SA Constanta - str. Celulozei nr.1 - birou Resurse umane, tel. 0241.482219.

 • caut loc de munca part time Studii superioare-economist curs referent resurse umane

 • Salut, Angajam RECRUITER, pentru departamentul de HR BTL –Constanta Candidatul ideal -Experienta ta in recrutare ne bucura si mai tare -Esti o persoana dornica de perfectionare din punct de vedere professional, flexibilitate si creativitate -Dornic/a sa lucrezi intr-un mediu de lucru profesionist si plin de provocari Responsabilitati: -Recruteaza personal pentru proiectele in desfasurare -Coordoneaza echipa de promoteri din subordine  -Verificare echipe, pentru o buna desfasurare a activitatilor. Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita datele de contact, la adresa de email :

 • Seatrans Ship Management is looking for a Crew Officer experienced in personnel recruitment for Constanta office. Requirements: *Previous experience in a similar position - year minimum; *Experience in searching qualified candidates according to relevant job criteria and interviewing applicants on work history, training, education and job skills; *Excellent command in spoken and written English; *Good interpersonal and communication skills; *Organisational and teamwork abilities, as well as an eye for details; *Computer skills (MS Office, database management, email). Benefits: *Work phone and laptop; *Modern, pleasant working environment and very cool colleagues; *Medical insurance for you and your family; *Attractive salary. Interested candidates must call 0241551331for more info.

 • Cursuri specialitate: SSM si PSI Studii superioare Experienta in domeniu Operare PC CV pe resurseumane@mmrecycling.ro Tel: 0723372163

 • Candidatul ideal - Absolvent studii superioare specializate (psihologie/socio-umane/studii economice) - Experienta pe un post similar de minim 2 ani - Abilitati foarte bune de organizare, comunicare, prezentare si relationare cu clientii si candidatii - Capacitate de observatie si analiza comportamentala - Capacitatea de a urmari si solutiona mai multe proiecte de recrutare/selectie in paralel - Capacitatea de gestionare eficienta a timpului si a prioritatilor - Abilitati de lucru in echipa - Disponibilitate si flexibilitate la program prelungit - MS Office (Word, Excel) – nivel mediu - Vorbitor de limba engleza nivel avansat – conditie obligatorie Descrierea jobului : - Identifica si administreaza canalele de recrutare potrivite pentru posturile vacante - Concepe si posteaza anunturile de recrutare pe baza discutiilor cu sefii de departamente - Selecteaza candidatii pe baza CV-urilor, in functie de profilul candidatului si cerintele postului - Contacteaza candidatii selectati in vederea programarii interviurilor - Participa activ in cadrul procesului de intervievare si selectie a candidatilor - Evalueaza si vine cu propuneri cu privire la candidatii selectati catre factorii de decizie - Administreaza si asigura actualizarea bazei de date cu candidati - Informeaza candidatii cu privire la rezultatul procesului de selectie - Asigura suport in cadrul companiei cu privire la procesul de recrutare si evaluarea interna a candidatilor - Monitorizeaza piata interna a muncii - Responsabil cu tinerea dosarelor de personal Beneficii Oferite - Pachet salarial atractiv - Bonusuri de performanta substantiale - Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa aflata intr-o continua expansiune - Se ofera plan de cariera Aplica acum!

 • Absolvent a facultatii de Teologie, varsta 33 de ani,caut de munca. Mentionez ca sunt dublu licentiat in Teologie, didactica si pastorala. Pot lucra pe calculator sunt un bun organizator,am lucrat si in bucatarie,ca aj de bucatar.Astept propuneri pt a preda religie dar si din alte domenii de activitate.Lasati mesajul dumneavoastra cu nume ,numar de telefon, propunerea dv si va sun . Multumesc anticipat!

 • Salveaza cautarea