Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Suntem in cautarea unor persoane care sa ocupe pozitiile descrise mai jos.Asteptam aplicatia ta daca: – Esti student sau absolvent de studii superioare sau liceu (limita de varsta fiind 50 ani) – Ai o foarte buna cunoastere a limbii romane (vorbit si scris); – Ai cunostinte de operare PC si Internet – Esti responsabil, sociabil; – Experienta anterioara in cadrul unui magazin online reprezinta un avantaj Descrierea jobului Viitorii nostri colegi vor avea ca atributii, in functie de pozitia ocupata in departament: 1) Operator Calculator Atributii: – Administrare magazin online – preluare comenzi, facturara, adaugare produse etc. – raspunde solicitarilor clientilor (pe e-mail); Program Lucru - 9.00 - 17.00 de luni pana vineri 2)Lucrator comercial Atributii: -incarcat/descarcat primire/livrare marfa -asezarea produselor pe rafturi -pregatirea de comenzi la clienti Program de lucru:07:00-16:00 de luni- sambata Ce oferim? – Salariu 2300 - 2700 lei net ( in mana ) -carte de munca -respect Sediu: Dobroesti-Ilfov si Stefanestiide jos(intrare)

  • ŞCOALA PRIMARĂ ST. NIKLAS Str. Aleea Veronica, Nr.4, Com. Corbeanca, Sat Tamași, Jud. Ilfov Tel. 0721148225, E-mail: ANUNT Scoala Primara ST. NIKLAS, cu sediul in str. Aleea Veronica, nr.4, Tamasi, Corbeanca, Ilfov organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi de invatatoare. Concursul se va desfășura în perioada 14.02 - 26.02.2020, conform gaficului: - înregistrarea cererilor la secretariatul școlii 14.02 - 17.02.2020; - evaluarea dosarelor depuse și înregistrate 17.02.2020; - afișarea listei candidaților pentru susținerea probelor de concurs/planificarea probei practice 18.02.2020; - proba practică - inspecția la clasă: 24.02.2020; - proba scrisă: 26.02.2020; - afișarea rezultatelor: 26.02.2020; - depunerea contestațiilor: 26.02.2020; - afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților: 26.02.2020. Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preuniversitar, aprobată prin OMECTS nr.5625/2012. Se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai învățământului superior, postliceal sau mediu, care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările corespunzătoare postului didactic conform Centralizatorului privind disciplinele de învățământ, domeniile și specializările, precum și probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învățământul preuniversitar. Proba scrisă se va susține în specializarea postului, conform Centralizatorului. Nu au dreptul să participle la concurs persoanele care au fost înlăturate din învățământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilități de ordin medical cu funcția didactică, precum și persoanele care au fost eliminate pentru faudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar. La cererea de înscriere vor fi atașate următoarele documente: - copii ale actelor de studii/foaia matricolă și certificat profesional (acesta doar pentru absolvenții liceului pedagogic); - copii ale certificatelor de obținere a gradelor didactice; - copii ale cerificatului de naștere și de căsătorie (unde este cazul); - copie carte identitate; - avizul medical; - declarație pe propria răspundere că nu desfășoară activități incompatibile cu funcția didactică și nu a fost exclus din învățământ pentru motive disciplinare sau printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală; - Cazier. Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preunuversitatr, aprobată prin OMECTS nr.5625/2012.

  • Suntem o firma tânăra care dorește sa crească impreuna cu angajații săi. Oferim stabilitate și respect program flexibil și posibilitate de promovare. Salariu atractiv! Locație: Dobroesti-Ilfov și stefanesti Domeniu: comerț ne-gros Program:luni-sâmbătă

  • Salveaza cautarea