Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Suceava

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Agentia De Recrutare ECIM Își Mărește Echipa! Suntem în căutarea unui nou coleg/a pentru postul de AGENT RECRUTARE, care să se alăture echipei noastre din Suceava. Vino să lucrezi alături de o echipă tânără, unde motivația și spiritul entuziast își spun cuvântul. Ce așteptăm de la tine? să fii o persoană dinamică, ambițioasă, dornică să învețe lucruri noi să ai studii în domeniul resurse umane, psihologie sau marketing să ai experienta pe un post similar Vei beneficia de: training mediu de lucru plăcut posibilități reale de promovare internă pachet salarial motivant și bonusuri în funcție de performanță Alătură-te echipei noastre!

 • ProWorkers angajeaza specialist in recrutare personal! Suntem un colectiv tanar si dinamic care isi mareste echipa! Oferim: 1. Salariul motivant cu posibilitate de crestere in functie de performanta dovedita; 2. Mediu de lucru placut; 3. Program de munca full time de la 09:00-17:00, de luni pana vineri; 4. Birou personal localizat in Mun. Suceava, str. Marasesti. Cerinte: 1. Responsabila si cu excelente abilitati de comunicare; 2. Pro-activa si cu o buna capacitate de organizare; 3. Rezistenta la stres si atenta la detalii; 4. Abilitati de operare PC (MS Word, Excel, Facebook). Responsabilitati: 1. Identifica canalele de recrutare; 2. Concepe si posteaza anunturile pentru posturile vacante pe diverse site-uri de profil; 3. Contacteaza candidatii selectati; 4. Solicita actele necesare pentru intocmirea contractului individual de munca; 5. Organizează transportul candidaților la locul de munca; 6. Păstrează legătura cu candidații selectați, oferă consiliere; 7. Centralizeaza si transmite zilnic informatiile solicitate de catre seful ierarhic. Candidatii interesati sunt rugati sa trimita un CV in limba romana. Ne rezervam dreptul de a contacta doar persoanele care corespund postului vacant.

 • Firma de recrutare si plasarea fortei de munca in strainatate cauta persoana serioasa,motivata si rezistenta la stres pentru selectia de personal in strainatate. Cunoasterea limbii engleze reprezinta avantaj. Oferim: -salariu motivant -tichete de masa -contract de 8 ore Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de mail anca@goodmorning.eu sau pe site.

 • Firma de recrutare si plasarea fortei de munca in strainatate cauta persoana din Republica Moldova(cu acte romanesti),serioasa,motivata si rezistenta la stres pentru selectia de personal in strainatate. Se cere: -disponibilitate la munca de teren(deplasari in Republica Moldova). -detinerea permisului de conducere si cunoasterea limbii engleze reprezinta avantaje. Oferim: -salariu motivant; -contract de 8 ore; -decontarea cheltuielilor cu deplasarile in Republica Moldova. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de mail anca@goodmorning.eu sau pe site.

 • Buna! Caut coleg/a de munca in Marginea! Detali la 0749636767

 • Ai spirit antreprenorial?Super! Noi avem nevoie de parteneri!vino in echipa noastră. Suna la 0740097936 sau scrie-ne pe experts.suceava@remax.ro si vom stabili un interviu. Suceava,Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Humor,Siret,Radauti,Falticeni,Dolhasca,de oriunde esti,dezvolta-ti propriul business,in tot judetul.

 • Ești în căutarea unei activități independente? Domeniul de activitate este intermedierea asigurărilor. Poate nu știai că orice în lumea asta se poate asigura, de la asigurările obligatorii pentru mașină (RCA), casă (PAD), profesii liberale (Malpraxis), până la asigurări facultative de tipul Casco, Locuințe, Răspunderi Civile față deTerți, asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de garanții, asigurări destinate persoanelor juridice cum ar fi restaurante, instituții alimentație publică, instituții publice, fabrici, uzine, cabinete și orice domeniu ce desfășoară o activitate în conformitate cu normele legale. Dacă până aici ți se pare interesant căutăm persoane dornice să deprindă cunoștințe și aptitudini necesare în practicarea acestei profesii liberale. Iți punem la dispoziție tot know-how-ul de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta și astfel rezultatele tale să fie măsurabile și în concordanță cu obiectivele tale. Iți oferim posibilitatea de a lucra independent de a deprinde cunoștințe demarketing,management, coordonare, planificare în urma cursurilor practicatede compania noastră și de a te dezvolta atât personal cât și profesional pe un sistem bine structurat ce iți oferă multiple beneficii și oportunități. Dacă ești o persoană care își planifică viitorul și știe clar ce vrea și unde vrea să ajungă și bine-înțeles dacă te pasionează acest domeniu aștept cu drag să discutăm și să stabilim împreună beneficiile și oportunitățile pe care ți le putem oferi. Poți practica această activitate în paralel cu profesia de bază indiferent că ești contabil, notar, avocat, cadru didactic,gestionar,administrator sau oricare altă profesie ce iți ocupă o parte din timp. Atâta timp cât ai disponibilitatea să înveți lucruri noi și ești deschis la noi oportunități noi iți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta și pentru a fi o persoană mai informată. Iți punem la dispoziție nouă forme de profit precum: comision, extra-comision, distincții, bonusuri, premii, acțiuni, dividente, rentă, cursuri despecializare. Dacă până aici ți-am captivat atenția aștept cu drag să iți răspund la toate întrebările și să avem o discuție mai detaliată la 0771242081, contact pe e-mail la ivanovpetruvictor@yahoo.com.

 • Salveaza cautarea