Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Salaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma din zalau angajez Sofer C+E pentru Tur Retur relati tel 0755334430

 • 2

  Dorim sa ne marim echipa de productie si montaj tamplarie pvc, salarizare 2362 lei net, program L-V, 08-16.30, nu este obligatorie experienta.

 • 1

  Dorim sa ne marim echipa de productie si montaj tamplarie pvc, salarizare 2362 lei net, program L-V, 08-16.30, nu este obligatorie experienta.

 • Cerinte: Experienta minima de 4-5 ani in domeniu ; Cunostinte solide in domeniul tehnic; Persoana serioasa, comunicativa, responsabila; Calitati de lider; Permis de conducere cat. B; Disponibilitate pentru deplasari; Responsabilitati: - Urmarirea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie; - Conducerea unui punct de lucru; -Coordonare tehnica; -Mentinerea relatiei cu beneficiarul/ compania/ departamentul de aprovizioare; Descrierea jobului: -Organizarea lucrarilor pe santier; -Verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii; -Studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de instalatii; -Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie; - Intocmeste cartea constructiei; -Intocmeste si/sau verifica atasamente, situatiile de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic; -Urmareste ca aprovizionarea cu materiale comandate sa se faca la timp si se verifica existenta documentelor de calitate; -Isi insuseste si urmareste aplicarea legislatiei, procedurilor si instructiunilor tehnice de lucru.

 • 4

  Angajam urgent lacatus mecanic. Mai multe informatii la telefon. Salar motivant ! Cerem si oferim seriozitate !

 • 1

  SC CASA SOMEȘEANĂ SRL angajează pe perioada nedeterminata bucătar, ajutor bucatar, ospătar, ajutor ospătar la locația din Galgau, Jud. Sălaj. Se oferă salariu atractiv, prime, tichete de masa, o masa calda, contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma întreaga. De asemenea se asigura sau se decontează transport.

 • 4

  Societate comercială angajează sofer livrator pizza in Zalau Program de munca fix Cerințe: Domiciliul in Zalau Permis cat B de minim 2 ani Mai multe detalii la telefon

 • 1

  SC FAYA 2001 TRIFOREST SRL ANGAJEAZA - 4 MUNCITORI IN CONSTRUCTII - 1 MASININIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE - 1 MECANIC UTILAJ CONTACT TRIFAN STEFANA

 • 1

  Wir, eine deutsche Landwirtschaftsfirma, suchen eine/einen oder mehrere deutschsprachigen Helfer/in im Grossraum Ileanda (Salaj). Sie sollten verschiedene Behoerdengaenge und Grundstuecksgeschaefte fuer uns vorbereiten und erledigen. Gute Bezahlung. 1-2 Tage pro Woche.

 • Angajez cioban serios,ofer caxare,masa si salar intre 1900-2000 lei/luna,inf. la tel.0741232226

 • 3

  Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie." cu sau fara atestat si cunostinte in monitorizare video, inclusiv femei. Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program de zi si noapte, prin rotatie, 12h muncite - 24h liber. Se ofera scolarizare celor fara atestat, salariu la timp 3.000 lei/luna! Cerinte minime 12 clase. Atributii: Supravegherea magazinului : video si patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna; varsta maxima 50 ani, Aspect placut si ingrijit. Experienta in domeniu . Oferim: Salariu atractiv ,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe Whats App : 0 7 sase patru - 9 9 - 6 6 - 7 1.

 • 3

  firma din zalau angajeaza șoferi cu categoria c+e pentru tut retur relati la tel 0755334430

 • Pantea Ioan loc Zalău str B. P. Hașdeu bl H 16 ap 17 angajez îngrijitor pomi puncte de lucru Zalău și loc Cutis nr 21

 • Angajez șofer pe comunitate care să dețină permis de conducere categoria C E, atestat profesional și card tahograf. Se lucrează pe camion Renaul T euro 6 cu prelata. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați la nr. .

 • 3

  Sc Alex comerț și servicii, angajează personal hotelier și in restaurant pentru sezonul de vara la mare in costinesti. ( bucatar , ospătari , ajutor de bucătari , cameriste , barmani , recepționer). Cerem seriozitate oferim seriozitate. Informații la nr de tel sau la sediul firmei din jibou.

 • Caut un om harnic care este iubitor de animale și îi face plăcere sa lucreze cu ele. Cerințele acestui jobului: - să știe să mulgă - iubitor de oi Se oferă cazare și mâncare. Mai multe detalii la telefon, de asemenea tot la telefon o să se discute și despre salariul oferit. (2000 lei) *Este de reținut că acest job este în județul Sălaj, Zalău

 • Daca vrei sa câștigi ceva bani in plus daca ai ceva timp liber si tot intri pe net, poți câștiga in fiecare zi daca intri pe următorul site , adică pe link-ul de mai jos te înregistrezi cu adresa ta de email si o parola. Poți câștiga intre 100-300 $ pe zi in funcție de cat timp vrei sa lucrezi. Accesează link-ul de mai jos si iți doresc spor la treaba . https://fstmoney.icu/aa24907812868/

 • 1

  Angajez cioban, ofer cazare, masa si salar 1800lei/lună, inf.

 • 2

  Caut persoane interesate pentru munca in agricultura(vie).ofer cazare contracost,pentru detalii sunați la nr

 • Angajez echipaj pentru comunitate Cerinte:permis conducere cat.CE Cartela tahograf Cpi marfa Adr colete Cursele se fac pe distante lungi Pentru mai multe informatii sunati:

 • Salveaza cautarea