Trimite unui prieten

Trimite

Cautam maseuza tantra pentru Elvetia !!!

Valabil din 18.08.2019 23:32:44
Descriere

Buna fetelor! Institutul nostru de masaj tantric angajeaza cu salariu fix + comision maseuze cu experienta sau fara. Tipul de masaj este tantric. Acest mesaj este destinat maseuzelor profesionale dar si celor amatoare sa invete. Varsat maxima este de 35 de ani!

Institutul Tantric de masaj din Geneva patronat de dna. Sylvia Ambers va ofera si cursuri gratuite de intitiere in arta masajului tantric.

Se cauta doar fete care au capul pe umeri si care vor sa invete o meserie foarte banoasa! Daca am face un calcul lunar de castig sau incasari, o maseuza cu experienta, corp atletic, vorbitoare de limba franceza sau engleza sau alte limbi internationale, poate castiga foarte usor si 10.000 de franci elvetieni pe luna! Un salariu minim ar putea ajunge in anumite conditii la 3000CHF

Nu sunt acceptate fetele care nu stiu sa respecte,sa zambeasca sau care cred ca ar putea propune si alte servicii clientilor decat cele de tip masaj!

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi prin email deoarece mesajul tau va fii expediat catre centrul de masaj din elvetia. Pentru fetele care stiu sa vb in limba franceza sau engleza este indicat sa sune direct pe dna. Ambers dupa un prealabil contact cu acest anunt!

Exista si un site de inscriere online! Pentru moment se face o recrutare profesionala!!!

Cu stima si mult respect
DL. Dany & Dna. Ambers

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!