Trimite unui prieten

Trimite

Consilier clienti italiana, germana, franceza

Valabil din 14.08.2019 10:46:35
Descriere

Cautam persoane pentru posturi de consilier clienti (voce si/sau scris) in limbi precum : italiana, franceza, germana. Experienta in call-center sau cunoasterea foarte buna a unei limbi straine reprezinta avantaje (va rugam sa mentionati in cv perioadele in care ati lucrat sau studiat in limba straina respectiva).
Perioada de formare cu durata diferita in functie de proiect (de la cateva zile la cateva saptamani) si cu program de lucru obisnuit, este platita.
Dupa perioada de formare, pentru posturile cu norma intreaga se lucreaza 9 ore/zi cu o ora de pauza inclusa, in general in 2 ture, uneori si in week-end (depinde de proiectul pe care veti fi angajat). Se respecta numarul de zile de lucru legale si se acorda sporuri pentru orele lucrate in week-end.
Pentru persoanele care raman sa lucreze pana la ora 22 sau dupa se asigura transportul inapoi acasa. Programul este foarte flexibil, de aceea este potrivit si pentru studenti sau persoane cu nevoi mai speciale in ceea ce priveste programul de lucru.
Locul de munca este in apropiere de Piata Victoriei. Asteptam cv-urile dv.

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!