Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ASOCIAȚIA DE CALIFICARE SI REFORMARE IN CARIERA angajează secretara IN ARAD ! Atribuții: răspuns la telefoane, transmis oferte, încheiat contracte,păstrarea relațiilor cu parteneri, firme, instituții. - cunoștințe Office - seriozitate, atenție distributiva - responsabilitate - abilitați comunicare Așteptam CV-urile dumneavoastră pe adresa de e-mail si va vom contacta. accrcaradayahoo.com

 • Principalele responsabilitati: Preia si raspunde solicitarilor clientilor pe toate canalele de comunicare (e-mail, telefon, etc); Directioneaza solicitarile clientilor catre departamentele specializate si urmareste statusul solicitarilor. Intermediaza contactele intre clientii si colaboratorii externi; Intocmeste rapoarte de activitate periodice. Planifica si organizeaza activitatile proprii, in conformitate cu obiectivele lunare ale departamentului, duce la indeplinire activitatile programate . Cerinte: Studii superioare, de preferat in domeniul comunicare/sociologie; Cunostinte bune de utilizare calculator - MS Office; Cunoasterea limbii engleze prezinta un avantaj; Aptitudini: Abilitati excelente de comunicare si relationare; Atentie la detalii si capacitatea de a intelege motivatiile clientilor. Calm, capacitate de detensionare a conflictelor si de identificare a solutionarilor reciproc avantajoase. Persoana organizata si cu atitudine pozitiva; Spirit de echipa, amabilitate.

 • Cerinte • Studii medii absolvite (diploma de bacalaureat) • Experienta minima: 6 luni in Vanzari/Call center etc • Cunostinte operare calculator • Abilitati de comunicare cu oamenii Responsabilitati •Asistarea clientilor in vederea utilizarilor echipamentelor de tip self service •Relationarea cu clientii/potentialii clienti Enel care vin in magazinele Enel, prin abordarea directa a acestora si identificarea necesitatilor acestora •Prezentarea procesului de racordare la retea si contractare, prezentarea modului de solutionare a diverselor cereri formulate de client precum si inregsitrarea acestora in sistemul informatic •Inregistrarea, arhivarea si transmiterea documentelor fizice primite de la clienti sau Achizitor care fac obiectul activitatii desfasurate de Achizitor : cereri, documente, contracte de furnizare a energiei electrice, oferte de furnizare, avize de racordare sau amplasament, documente pentru constituirea garantiei precum si a altor documente ; •Actualizarea bazei de date a clientilor existenti •Preluarea si introducerea in sistemul informatic a acordurilor de prelucrare a datelor personale ale clientilor •Scanarea documentelor depuse de clienti in situatia in care este necesar acest lucru •Verificarea datelor de inregistrare ale clientilor precum si orice alte activitati comunicate de catre Achizitori, necesare pentru indeplinirea obiectului prezentului contract •Prezentarea avantajelor contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale/serviciilor cu valoare adaugata si incheierea/activarea acestora •Prezentarea avantajelor extra serviciilor si produselor puse la dispozitie clientilor de catre Achizitor si incheierea sau activarea contractelor pentru acestea Salariu - 1550 lei NET + asigurare medicala privata + bonuri de masa in valoare de 9.57 lei/zi lucrata.

 • Suntem o societate cu sediul în centrul Aradului în căutarea unei asistente care se poate exprima în limba italiană în mod fluent, atât scris cât vorbit. De asemenea, se cere exprimarea în limba engleză la un nivel intermediar. Candidatul ideal este o persoană de aspect plăcut, carismatică, organizată și disponibilă pentru scurte deplasări suplimentare, eventual în afara țării. Cunoștințe de bază în rețele de socializare sunt necesare. Se oferă un salariu motivant, negociabil în funcție de competențele deținute. Orele suplimentare sunt de asemenea retribuite. Trimite-ne un CV și te vom contacta!

 • I. Cum ar trebui să fii ca sa te integrezi perfect în echipă ? - Ar trebui sa fii vorbăreață, voioasă și deschisă la schimbări ( la noi nu seamănă o zi cu alta) . - Vei lucra cu adulți și copii deci trebuie sa poți comunica ușor și clar. - Pentru acest post e nevoie de ținută office și machiaj ( și tu reprezinți imaginea școlii de dans ). - Sa fii foarte organizata, punctuala si sa respecti termenele limita - Vei avea ocazia sa îți expui ideile și să fii creativă. - Cerem cunoștințe minime în Word și Excel, un limbaj corect gramatical, in rest te vom învăța totul din mers. - Vei lucra cu muzică dar vei fi mereu întreruptă și solicitată , deci ar trebui sa îți placă să fii sufletul lucrurilor. - Nu e obligatoriu să știi să dansezi :) , adu cu tine doar zâmbetul și o prezenta plăcută . II. Ce ai de facut ? - Incasari cotizatii lunare de la toti membrii clubului. - Liste lunare in Excel pentru fiecare grupa in parte, evidente cotizatii si contacte membrii. - Programe saptamanale cu toate orele de dans ( + programari noi, modificari). - Trebuie sa tii legatura la club sau telefonic (unde e cazul) cu toti membrii clubului pentru a le comunica noutatile. - Sa preiei clientii noi si sa le oferi informatii ( la club sau telefonic). - Sa stii preturi, orare si detalii despre fiecare grupa. - Pregatesti materiale de suport pentru activitati ( tabere, seminarii, deplasari ). - Intocmesti facturi. - Promovezi pe Facebook si in club noutatile si ofertele. III. Ce oferim ? - salar fix - telefon - laptop - birou - seriozitate ( salariul se primeste fara intarziere, de fiecare data) IV. De când vrem sa incepi ? Din luna August . Program 4 ore pe zi dupa-masa de la ora 16:00 – 20:00 ( luni – vineri ) Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești perfect cu cerintele trimite-ne CV-ul tău și niște poze aici și scrie răspunsul tău la următoarea întrebare : De ce crezi ca esti potrivita pentru acest loc de munca si de ce ti-l doresti ?

 • Suntem o societate cu sediul în centrul Aradului în căutarea unei asistente tinere (25-35 aprox.), care se poate exprima în limba italiană în mod fluent, atât scris cât vorbit. De asemenea, se cere exprimarea în limba engleză la un nivel intermediar. Candidatul ideal este o persoană de aspect plăcut, carismatică, organizată și disponibilă pentru scurte deplasări suplimentare, eventual în afara țării. Cunoștințe de bază în rețele de socializare sunt necesare. Se oferă un salariu motivant, negociabil în funcție de competențele deținute. Orele suplimentare sunt de asemenea retribuite. Trimite-ne un CV și te vom contacta!

 • Responsabilitati: - Organizarea documentelor (inregistrare si arhivare); - Transmitere corespondenta (fax, email) ; - Organizarea ofertelor; - Redactare documente si rapoarte pentru management; - Efectuarea de traduceri in si din limba italiana; - Alte activitati de secretariat, conform cerintelor manageriale Aptitudini: - Personalitate flexibila si usor adaptabila - Seriozitate, punctualitate, responsabilitate - Rigurozitate, atentie la detalii, capacitate de gandire analitica si rapida; Cerinte: - Operare pe calculator: Microsoft Office –Excel si Word – nivel mediu - Limba italiana nivel avansat – scris, citit, vorbit - Disponibilitate pentru program full time - Permis de conducere categoria B (prezinta avantaj). Oferta: Salariu motivant; Persoanele interesate pot trimite un CV pe adresa

 • Tanara serioasa, responsabila,permis de conducere, doresc angajare la munca de birou , program L-V 08.00-16.00 / 08.30-16.30.

 • Angajez secretara cu atributii de contabilitate primara.

 • Salveaza cautarea