Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Arges

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam telefoniste taxi, fete.Cu sau fara experienta . Program de lucru 8 ore ,in 3 schimburi. Varsta recomandata 18-49 de ani. Salariu de la 2500- lei brut ! Mai multe detalii la telefon 0734742552.

  • Caut loc de munca ca secretara, asistent manager sau receptionista, program 8 ore. Nu am experienta anterioara, dar sunt dispusa sa invat. Am 31 ani,studii superioare finalizate pe profil asistenta manageriala si secretariat, promotia 2008.

  • Asistent manager ne dorim o colega dinamica, cu abilitati organizatorice si de planificare pentru activitati manageriale si secretariat.Salariul 1.800 lei Asteptam CV pe e-mail. office.angajatori@gmail.com Mediu de lucru placut. (Doar cei care depun cv cu adresa de mail valida vor primi raspuns)

  • Operator call center (relatii cu clientii) operator call center in telecomunicatii, relatii clienti program luni vineri 11.00-19.00 sambata 10.-14. Cerinte: studii medii, disponibilitate de lucru imediata, timbru vocal placut si rabdare;Salariul 1600 ron.Asteptam cv la pitesti.job2015@gmail.com . Persoanele selectate vor primi raspuns pe mail.

  • Cerinte: Studii superioare/medii; Cunostinte bune in utilizarea calculatorului; Abilitati de comunicare si prezentare; Experienta in domeniul vanzarilor minim 1 an (experienta in domeniul asigurarilor si detinerea unui portofoliu de clienti constituie avantaj) Responsabilitati: Formarea si coordonarea echipei de agenti de asigurare; Promovarea produselor de asigurari generale/viata pe piata locala; Dezvoltarea si administrarea portofoliului de clienti; Prospectarea continua a pietei locale si identificarea de noi clienti; Coordonarea activitatii de vanzare a politelor de asigurare; Intelegerea nevoilor clientilor si consilierea lor in alegerea produselor de asigurare potrivite; Beneficii: Salariu motivant + Sistem de comisionare avantajos; Bonusuri lunare/trimestriale/semestriale/anuale importante; Posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala intr-o companie de renume, cu un mediu de lucru profesionist; Traininguri de specialitate gratuite; Recompense importante pentru performanta. Te asteptam alaturi de noi!

  • Salveaza cautarea