Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Daca iti doresti un job si nu ai experienta in campul muncii, daca esti sociabil si ai abilitati de comunicare, atunci asteptam sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Profilul angajatilor: - abilitati de vanzare prin telefon; - experienta in domeniu nu este obligatorie; - abilitati de negociere; Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze.

 • Centru de pregatire profesionala angajeaza cu program de 2-4 ore persoana peste 50 ani, de preferat pensionar, cadru militar, invatamant, inginer. Cerinte domiciliul in Bacau, cunostinte calculator bune, persoana comunicativa. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

 • Descopera si tu job-ul perfect! Cautam persoane determinate, sociabile, care vor sa se bucure de un stil de viata fara compromisuri si care stiu sa imbine un job fix cu distractia. Vrei sa fii coleg cu noi ? Atunci trebuie sa : -stii limba engleza la nivel avansat sa ne poti invata si pe noi -sa ai pregatire in relatii internationale -sa stii sa negociezi un contract -sa fii pregatita pentru proiecte noi - sa iti doresti sa fii alaturi de noi o perioada lunga de timp. Daca iti doresti sa faci cariera alaturi de noi trebuie sa ne trimiti cv-ul tau pe : echipacim@gmail.com

 • Tip job part-time ( tip sugar daddy) Ideal pt o studenta Engleza la nivel conversational Deplasari in tara platite,diurne. Mediu de lucru placut,posibilitate avansare. Rog mesaj aici,cu datele de contact.

 • Antal International - companie de recrutare și selectie de personal (www.antal.com) realizează procesul de recrutare și selecție pentru clientul său: trader de cereale cu expunere regională, pozitia de: Agent administrare contracte comerciale în Bacău Atribuții: - Gestionarea contractelor - Urmărirea termenelor de plată - Întocmirea diverselor rapoarte necesare in activitatea departamentului - Urmarește derularea în bune condiții a contractelor - Asigură parcurgerea circuitului stabilit al acestor documente și conformitatea cu procedurile stabilite Cerințe - Domiciliul: în Bacău - Studii: superioare - economic/administrativ/marketing/comercial - Experiența: minim 2 ani - Cunostinte avansate de operare MS Office, Mentor - Cunostințe limba engleză (scris si vorbit) - nivel mediu - Permis de conducere, categoria B - activ - Spirit de echipă, atenție sporită la detalii Ofertă salarială atractivă. Program de lucru: 08,00 – 16,30. Telefon de serviciu.

 • Colegul sau colega noastră trebuie să aibă: -excelente abilități de organizare și comunicare; -experiența anterioară pe un post similar constituie avantaj; -cunoașterea prevederilor legislației financiar-contabile din Romania; -orientare către rezultate; -spirit de echipa; -dorință de a evolua, incredere in sine și pasiune pentru ceea ce face; -meticulozitate, atenție la detalii; -permis de conducere . Vei fi responsabil de: – operatiuni cu furnizorii si clienti ( contracte, documente de transport, facturi, receptii, urmarirea procesului de aprovizionare si vanzare); – operatiuni cu banca si caseria ; – urmarirea inregistrarilor, verificarea, reflectarea corecta in contabilitate si la timp a operatiunilor derulate; – indosariaza si verifica modul de gestionare si arhivare a documentelor operate; – colecteaza in termen documentele contabile; – elaboreaza diverse situatii financiare -fise SSM. Dacă te incadrezi cerintelor aplica la job si noi te vom recompensa cu: -salarizare in functie de pregatire -program fix LUNI-VINERI -contract de munca perioada nedeterminata -concedii -libere de sarbatorile legale -dezvoltare profesionala -posibilitate de avansare.

 • Ce ne dorim de la tine? – Limba engleza/germana/greaca/rusa/japozeza,chineza sau italiana vorbita la nivel avansat; – Abilitati foarte bune de comunicare, lucru in echipa si orientare catre client; – Persoana pozitiva, dinamica si entuziasta; – Deschis catre feedback si cu dorinta de a-si imbunatati in mod constant activitatea si rezultatele; – Se apreciaza studiile, experienta pe un post similar; – Pasiune si rabdare. – Abilitatile de operare PC sunt un plus; Descrierea jobului Care sunt responsabilitatile tale? – Preluarea apelurilor telefonice de la clientii companiei. -Dezvoltarea bazei de date cu clienti noi; – Gasiti usor solutii pentru clienti; – Suport online – acordarea de raspunsuri clientilor care ne adreseaza intrebari prin intermediul paginilor web; – Raspunde in timp util mailurilor primite de la clienti. Ce iti oferim? – Salariu atractiv si schema de comisionare in functie de performantele obtinute; – Posibilitati de dezvoltare personala si profesioanala; – Flexibilitate si mediu placut de lucru; – Program de lucru program full-time.

 • Candidatul ideal · Absolvent studii superioare; · Organizarea este punctul tau forte; · Abilitati de comunicare; · Atitudine pro-activa, dorinta de a invata; · Capabil de lucru in conditii de stres și termene precise; · Fire analitica, experienta anterioara cu softuri de gestiune; · Cunostinte foarte bune in utilizarea calculatorului (MS Office, Word, Excel - nivel avansat); · Ai mai lucrat pe un post similar (constituie avantaj); Descrierea jobului · Administrarea documentelor si organizarea acestora; · Activitati specifice de secretariat: telefon, e-mail, posta, etc. · Intocmirea necesarului de papetarie, produse curatenie, protocol, etc.; · Gestioneza documentele care intra/ies din institutie prin inregistrarea, sortarea, distribuirea, arhivarea, predarea lor in atentia persoanelor interesate; · Diverse sarcini de PR si protocol; Descrierea companiei Suntem un grup de firme ce activeaza in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri și poduri, cu acoperire internațională.

 • DESCRIEREA POSTULUI: - se ocupa de intocmirea documentelor necesare activitatii zilnice - pleaca periodic in delegatii in vederea organizarii cursurilor - asigura o buna relatie cu clientii si colaboratorii CERINTE: - studii superioare - experienta operare PC (Word, Excel, navigare motoare de cautare Internet) - disponibil la deplasari - bune abilitati de comunicare

 • Clinica STOMDAS angajeaza asistent medical si personal receptie . Esti o persoana serioasa, muncitoare si dornica de a invata ceva nou ? Te asteptam in echipa noastra!

 • Succesul vine din determinarea cu care faci lucrurile. De multe ori ai văzut oameni de succes si mediocritatea, diferența dintre cele două categorii o faci Tu. Noi căutăm oamenii de succes, oamenii care vor sa se depășească mereu. Dacă Tu crezi că ești ceea ce eu caut aplica Acum. Vei avea suportul meu necondiționat, vei avea suportul echipei de vânzări, vei avea suport tehnic pentru ati i deplini obiectivele. Te vom recompensa * cu bonusuri de performanță, *bonusuri din vânzări *Vei avea cursuri și concursuri

 • Este un loc de munca ideal pentru absolventi - la inceput de cariera - • Oferim formare la locul de munca , astfel incat orice candidata, chiar si fara experienta anterioara , dar avand inclinatii si aptitudini pt munca de birou , are o sansa reala sa deprinda o profesie de functionara si sa avanseze in cariera . • Programul este doar schimbul 1 ; Doar de luni pana vineri ; • Iar Weekend-ul e liber , servici ideal pt doamne . C E R I N T E M I N I M A L E O B L I G A T O R I I : - F Bune cunostinte de lucru la calculator (usurinta in tastare) - Foarte bune cunostinte (spre fluent ) de Limba ENGLEZA Pentru a va putea realiza o idee despre firma noastra, mai jos va rugam gasiti o scurta prezentare : • Firma noastra este infiintata in anul 1993 si a cunoscut o puternica si continua dezvoltare. In prezent activam ca importator, exportator si distribuitor de ambalaje si materii prime pentru industria alimentara, avand clienti, societati comerciale, de pe intreg teritoriul Romaniei, a Uniunii Europene, cat si export in tari Non-UE. Un avantaj puternic o constituie cunoasterea si vorbirea cat mai buna a Limbii Engleze SAU limbii Franceze . Dorim sa angajam persoane cu un caracter deschis , flexibil si comunicativ , cu usurinta in a se adapta si dorinta de a invata lucruri noi in postul combinat -pt entry level- de Functionara Secretariat, Asistenta Manager si participarea la activitatile compartimentul Vanzari . Obligatorie este priceperea in a lucra la calculator , fiind vorba de munca de birou (cu telefonul si calculatorul la indemana ). Experienta indelungata nu este necesara , noi chiar suntem in cautarea de persoane absolvente fara sau cu expierenta minima, dar avand calitati si dorinta de afirmare si perfectionare . (persoane absolvente sau in curs de absovire ) . In acest caz –al persoanelor fara experenta- fiind la inceput de drum professional , este o oportunitate de a purcede la formarea unei cariere profesionale . Acest post este cu norma intreaga, insa fiind deschisi pt formarea profesionala , ca exceptie putem accepta si studenti cu program part-time : insa dorim student care au calitati deosebite ,comunicativi, flexibili si deschisi la a invata, muncind in acelasi timp. Asteptam sa ne trimiti mesaj in vederea programarii la un interviu.

 • Asistenta manager si Secretariat Este un loc de munca ideal pentru absolventi - la inceput de cariera - •Datorita cresterii volumului de activitate , firma noastra doreste sa angajeze o functionara pentru munca de birou la sediul central al firmei din Bacau. Oferim formare la locul de munca, astfel incat orice candidat, chiar si fara experienta anterioara, are o sansa sa deprinda o profesie si sa avanseze in cariera. • Programul de lucru este doar de luni pana vineri ,doar schimbul 1 . • Sambata si Duminica NU se lucreaza Pentru a va putea realiza o idee despre firma noastra, mai jos va rugam gasiti o scurta prezentare : • Firma noastra este infiintata in anul 1993 si a cunoscut o puternica si continua dezvoltare. In prezent activam ca importator, exportator si distribuitor de ambalaje si materii prime pentru industria alimentara, avand clienti, societati comerciale, de pe intreg teritoriul Romaniei, a Uniunii Europene, cat si export in tari Non-UE. Un avantaj puternic o constituie cunoasterea cat mai buna a limbii Engleze SAU limbii Franceze . Dorim sa angajam persoane cu un caracter deschis , flexibil si comunicativ , cu usurinta in a se adapta si dorinta de a invata lucruri noi in postul combinat de Functionara Secretariat, Asistenta Manager si participarea la activitatile compartimentul Vanzari . Obligatorie este priceperea in a lucra la calculator , fiind vorba de munca de birou (cu telefonul si calculatorul la indemana ). Experienta indelungata nu este necesara , noi chiar suntem in cautarea de persoane absolvente fara sau cu expierenta minima, dar avand calitati si dorinta de afirmare si perfectionare . (persoane absolvente sau in curs de absovire ) . In acest caz – al persoanelor fara experenta , fiind la inceput de drum professional - este o oportunitate de a incepe formarea unei cariere profesionale . Asteptam mesajul tau si nu uita sa comunici un numar de Telefon pentru a te putea contacta in vederea unui interviu.

 • Angajam asistent manager,full-time.Astepram cv-urile pe adresa: Carmen.drimbu@gmail.com

 • Salveaza cautarea