Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Bucuresti Sector-6

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: - studii cel putin liceale/postliceale absolvite - cunostine operare PC, in special Excel. - limba engleza este obligatorie. - persoana organizata, comunicativa. - atitudine pozitiva, spirit de echipa. Cautam o persoana tanara, prezentabila si responsabila pentru realizarea taskurilor stabilite impreuna cu Directorul de Departament. Salariul poate creste considerabil in functie de capacitatea de preluare a sarcinilor. Locatie job: Plaza Offices, sector 6.

 • Angajam full time domnisoara prezentabila, lb. engleza, pc. , ptr. postul relatii clienti companie achizitii imobiliare! Salariu motivant plus comision, contract de munca perioada nedeterminata. Ptr restul detaliilor rog sunati. Multumesc

 • Activități de editare documente/Formatare / Diacritice Activități combinate de secretariat (recepția, planificarea financiară, facturarea și păstrarea evidențelor) Închideri- Inființări firme. Acordarea de consultații, îndrumare și asistență operațională. Modificare acte societati (redactare, editare). Înregistrări, mențiuni la ONRC București și Ilfov.

 • WORLD OFFICE ONLINE SRL PENTRU CEI INTERESATI NE PUTETI TRIMITE CV-UL PE ADRESA () Candidatul ideal Va rugam nu aplicati daca nivelul limbii franceze nu este cel putin mediu. Dorim extinderea echipei si cautam o persoana motivata care sa stapaneasca limba franceza si care sa detina bune abilitati informatice . Cerinte: - obligatoriubune cunostinte de limba franceza - cunostinte foarte bune MS OFFICE (Word, Excel, navigare internet); - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca; - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp; - atentie catre detalii; - experienta in lucrul cu echipamentele de birou; Descrierea jobului Asistentul Manager se ocupa cu gestionarea mailurilor si faxurilor primite din partea colaboratorilor nostri, se ocupa de distribuirea corecta a documentelor, actualizeaza datele dosarelor primite zilnic. Program: luni-vineri 8:30- 17:00; 09:45-18:15; 8 ore / zi + 30 minute pauza de masă (in intervalul mentionat) Statutul: angajat pe perioadă nedeterminată cu carte de muncă Concediu de odihnă: 21 zile lucrătoare /an Salariu NET :2500 LEI LOCATIA ZONA: LUJERULUI ( Langa Plaza Romania) Posibilitatea de a lucra intr-un mediu multicultural. Beneficii: - salariu atractiv; - mediu de lucru placut; - prime de sarbatori. Descrierea companiei WORLD OFFICE ONLINE - Cabinet de expertiza auto, infiinţat în anul 1993, cu capital francez, activeaza pe piata din Romania din anul 2012. Astăzi echipa noastră este formată din experți autorizați și secretare calificate pentru a asigura servicii de calitate. Procesul nostru de operare este foarte riguros și organizat în jurul acestor criterii-cheie: profesionalism, seriozitate, inovaţie și curiozitate. PENTRU CEI INTERESATI NE PUTETI TRIMITE CV-UL PE ADRESA()

 • Descrierea jobului -interactiunea si mentinerea realtiei cu furnizorii, colaboratorii sau clientii interni si externi ai companiei -transmiterea prin posta, email, fax a documentelor - asigurarea protocolului -tehnoredactarea de acte si rapoarte -intampinarea persoanelor si asigurarea de suport din punct de vedere administrativ -contactarea telefonica a clientilor Daca te-ai regasit in calitatile de mai sus si te consideri capabil de a indeplini sarcinile descrise, iata si cateva beneficii de care vei avea parte : -Echipa tanara si dinamica -Suport continuu pentru imbunatatirea abilitatilor tale profesionale -Logistica si toate mijloacele necesare indeplinirii cu success a activitatii -Program flexibil si bonusuri -Salariu atractiv

 • Candidatul ideal: - Abilitatea de a comunica eficient, - Aptitudini organizatorice, de coordonare, flexibilitate în ceea ce priveşte organizarea timpului; - Persoană orientată spre rezolvarea problemelor, punctuală, dinamică, capabilă să stabilească priorităţi. - Spirit de iniţiativă si abilităţi de luare a deciziei; - Limba engleza sau spaniola reprezinta un avantaj; - Cunostinte bune de Microsoft Office (Word, Excel). Locatie job: Plaza Romania Office, Bd. Timisoara, Sector 6. Salariu 1500 - 3000 ron, negociabil.

 • SECRETARIAT, cunostinte minime calculator, activitate birou si eventuale deplasari, program luni-vineri 10-18, salariu dupa interviu

 • SC. NEFCO PROLISA SRL Angajeaza Secretara! - Cunoscatoare de Limba Engleza - Cunostinte Calculator: Microsoft, Word si XL, diferite activitati conform cerintelor specifice. - Responsabilitate si diplomatie. - Persoana dinamica, punctuala si corecta. Mai multe detalii la tel; 0786 414 616, sau pe e-mail:

 • Baza sportiva angajează secretara. Program flexibil. Salariu atractiv. Cerinte: preluare apeluri telefonice si efectuare programari, emitere bonuri fiscale/facturi, verificare e-mail, redactare adrese, obligatoriu cunostinte de calculator.

 • Om de afaceri, singur, interesat, caut asistenta personala 18-35 ani, open minded, inteligenta, discreta, singura, program flexibil, deplasari posibil. Primul contact aici.

 • service auto La Tembo cauta asistent manager.Femeie.22 pana la 35 de ani.buna cunoscatoare calculator.contabilitate primara.chef de munca.implicare ,salariu atractiv.pe competente,masina servici,bonusuri din vanzari.Functie de cat vrei sa te implici.Detalii la telefon.

 • Angajam secretara birou traduceri,program de luni pana vineri,9-18,absolventa facultate,cu sau fara diploma de licenta.Biroul este situat in sect.6.Postul se adreseaza unei debutante.Este necesara punctualitate,seriozitate,implicare,spirit de observatie si dorinta de a invata.

 • Agentia de turism Cistour isi mareste echipa! Cautam un assistant manager! Cerinte: Cunoasterea limbii engleze (scris, vorbit) – nivel mediu; Cunostinte solide in utilizare calculatorului, navigarea pe internet si a pachetului Microsoft Office (orice alte cunostinte reprezinta un avantaj), planning activitati; Abilitati de comunicare, rigurozitate, seriozitate; Multitasking si atentie la detalii; Gandire logica, cunostinte economice si de contabilitate; Atitudine orientata catre rezultate si catre dezvoltarea profesionala; Responsabilitati si sarcini:  Facturare  tinere evidenta calendar activitati  asigurarea transmiterii documentelor prin posta, fax, e-mail  copiaza, redacteaza documente  tine evidenta contractelor cu partenerii  actualizarea bazei de date documente  elaborare si redactare rapoarte, analize specifice, documente si situatii solicitate de managementul companiei  indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat  sortare si distribuire corespondenta  arhivare documente  asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei  tinere evidenta protocol si necesar

 • DESCRIEREA FIRMEI Activitate de constructii RESPONSABILITATI - asigura fluxul de informatii intre firma – clienti – departamentele firmei - tehnoredacteaza la calculator toate informatiile zilnic (corespondenta, rapoarte, etc) - arhivarea, selectionarea si expedierea corespondentei si a altor documente - raspunde de rapiditatea si promptitudinea cu care preia/transmite mesajele - respecta procedurile generale de lucru : program lucru, regulament de ordine interioara, punctualitate in intocmirea si predarea lucrarilor CERINTE - persoana organizata, meticuloasa, sociabila, responsabila, serioasa; - prezenta placuta, dictie buna; - capacitate buna de comunicare si relationare - atat cu clientii cat si cu colegii; - capacitate de auto-organizare si de stabilire a prioritatilor; - PC - Word, Excel, PowerPoint -avansat; - Engleza - nivel mediu - Permis categoria B TIP CONTRACT Full-time

 • Coperativa Agricolă Țara Mea angajează! Pentru detaliile necesară va rog să sunați la numărul de telefon .

 • Ne marim echipa! Cautam o persoana comunicativa pentru confirmarea telefonica a comenzilor online sau preluarea apelurilor si inregistrarea comenzilor. Descrierea jobului: - confirmarea telefonica a comenzilor online - preluarea apelurilor si inregistrarea comenzilor direct de la clienti - intocmirea facturilor si AWb-urilor(se invata in urma trainingului) - pregatirea coletelor pentru expediere Firma noastra are ca domeniu de activitate comercializarea de produse de categorie mica( casa, gradina, decoratiuni, sanatate, ingrijire, produse auto). - cunostinte medii de calculator; - experienta anterioara in domeniul Call Center sau in activitati similare constituie un avantaj; - abilitati excelente de comunicare si scriere in limba romana – scris corect gramatical, vocabular bogat, comunicare eficienta; - abilitatea de a acumula informatii din scurt timp; - atitudine pozitiva si placerea de a comunica cu potentiali clienti la telefon; - abilitati de lucru in echipa si de buna relationare cu colegii si clientii; - bune abilitați de vanzare, de negociere, persuasiune; - persoane ambitioase, competitive, muncitoare si dornice sa-si depaseasca limitele. Sediul se afla in sectorul 6 in zona Giulesti . Programul de lucru: Luni-Vineri intre orele 9-18(1 ora pauza). Salariul se stabilește în urma interviului.

 • Ne marim echipa! Cautam o persoana comunicativa pentru confirmarea telefonica a comenzilor online sau preluarea apelurilor si inregistrarea comenzilor. Descrierea jobului: - confirmarea telefonica a comenzilor online - preluarea apelurilor si inregistrarea comenzilor direct de la clienti - intocmirea facturilor si AWb-urilor(se invata in urma trainingului) - pregatirea coletelor pentru expediere Firma noastra are ca domeniu de activitate comercializarea de produse de categorie mica( casa, gradina, decoratiuni, sanatate, ingrijire, produse auto). - cunostinte medii de calculator; - experienta anterioara in domeniul Call Center sau in activitati similare constituie un avantaj; - abilitati excelente de comunicare si scriere in limba romana – scris corect gramatical, vocabular bogat, comunicare eficienta; - abilitatea de a acumula informatii din scurt timp; - atitudine pozitiva si placerea de a comunica cu potentiali clienti la telefon; - abilitati de lucru in echipa si de buna relationare cu colegii si clientii; - bune abilitați de vanzare, de negociere, persuasiune; - persoane ambitioase, competitive, muncitoare si dornice sa-si depaseasca limitele. Sediul se afla in sectorul 6 in zona Giulesti . Programul de lucru: Luni-Vineri intre orele 9-18(1 ora pauza). Salari

 • Firma de construcții angajează asistent manager. Cerințe : tânără cu aspect fizic plăcut,cu sau fără experiență. Se oferă salariu motivant plus bonusuri. Cv și poza/poze la adresa :

 • Firma de automatizari usi si porti angajam asistent manager pentru sediu (show room) , Prelungirea Ghencea, Bucuresti. Fire comunicativa , disponibila pentru lucru in vanzari si operare calculator . Program 09-17. Salariul de baza 3409 brut + sporuri.

 • Candidatul ideal: - cunostinte operare PC; - cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit; - aptitudini de comunicare si planificare; - seriozitate, dinamism, meticulozitate si adaptabilitate; - permis de conducere categoria B constituie un avantaj; Descrierea jobului: - activitati specifice de expeditie si transport rutier de marfuri internationale; - administrarea relatiei cu clientii de transport ai companiei si negocierea tarifelor de transport cu acestia; OFERTA -salariu atractiv pe masura experientei si implicarii; Locatie job: Plaza Roumania Offices, Bd. Timisoara, Sector 6.

 • Salveaza cautarea