Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Buzau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam personal tanar cu experienta in domeniul arhivarii documentelor fizice si electronice. Experienta obligatorie in folosirea suitei office ( excel nivel mediu si avansat). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  • Angajez o fata fara experienta pentru activitate xeox-secretariat ! Relatii Tel . 0743052615

  • Angajam COORDONATOR RELATII CLIENTI pentru compania cu peste 300 de salariati, cu sediul principal in Bucuresti, care produce o gama larga de camasi de barbati si bluze de dama pentru Europa de Vest. Activitati principale ale postului: Faciliteaza legatura intre fabrica si client; Asigura buna derulare a contractelor comerciale; Tine evidenta livrarilor si tine informat clientul despre situatia comenzilor; Tine evidenta comenzilor transmise in lucru la punctul de lucru si/sau terti; Asigura functia de PR (PUBLIC RELATIONS) a societatii. Candidatii ideali: Studii superioare; Experienta de minim 3 ani pe un post similar; Cunoasterea procedurilor comerciale a livrarilor; Cunostinte avansate de limba italiana (scris si vorbit) si engleza; Buna cunoastere a pachetului MS Office; Bune abilitati de comunicare si argumentare. Nivel salarial oferit - intre 500-800 Euro.

  • Departamentul DSA-Distributie prin Agenti Vanzare Directa Retail din cadrul bancii Raiffeisen recruteaza personal pentru pozitia de consultant financiar.Cv-urile se depun la Suc.Raiffeisen din Nicolae Balcescu nr.2 (langa palat)et. 2 dep.DSA .Rugam a fi contactati in prealabil la nr. de tel.0765306135.

  • Angajam asistent manager pentru sala de spectacole in Buzau. Atributii: cunostinte bune operare PC, lb engleza, capacitate de organizare a sarcinilor, preluarea apelurilor telefonice, asigurarea transmiterii documentelor prin e- mail, indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat. Persoana ideala este una responsabila, caracterizata de corectitudine si punctualitate. Asteptam CV- urile d- voastra pe adresa de e- mail biletebuzau@gmail.com.

  • Salveaza cautarea