Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Buzau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez o fata fara experienta pentru activitate xeox-secretariat ! Relatii Tel . 0743052615

  • Departamentul DSA-Distributie prin Agenti Vanzare Directa Retail din cadrul bancii Raiffeisen recruteaza personal pentru pozitia de consultant financiar.Cv-urile se depun la Suc.Raiffeisen din Nicolae Balcescu nr.2 (langa palat)et. 2 dep.DSA .Rugam a fi contactati in prealabil la nr. de tel.0765306135.

  • Angajam personal tanar cu experienta in domeniul arhivarii documentelor fizice si electronice. Experienta obligatorie in folosirea suitei office ( excel nivel mediu si avansat). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  • - Raspunde de tinerea corecta si la zi a evidentei primare privind activitatile de incasari si plati prin casierie. - Intocmeste corect si la zi chitantele pentru sumele incasate; - Verifica intocmirea corecta a borderourilor si a chitantelor anexate si inregistreaza aceste documente; - Incaseaza sumele de bani, prin numarare faptica, in prezenta persoanelor care platesc. - Intocmeste zilnic Registrul de casa - Raspunde de exactitatea calculelor din documentele intocmite; - Responsabil cu fluxul documentelor la nivel de sucursala - Ofera suport, prin activitatea sa, colegilor si clientilor NECESITA NUMAI MUNCA DE BIROU

  • Angajam asistent manager pentru sala de spectacole in Buzau. Atributii: cunostinte bune operare PC, lb engleza, capacitate de organizare a sarcinilor, preluarea apelurilor telefonice, asigurarea transmiterii documentelor prin e- mail, indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat. Persoana ideala este una responsabila, caracterizata de corectitudine si punctualitate. Asteptam CV- urile d- voastra pe adresa de e- mail biletebuzau@gmail.com.

  • Salveaza cautarea