Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Buzau Buzau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez o fata fara experienta pentru activitate xeox-secretariat ! Relatii Tel . 0743052615

  • CANDIDATUL IDEAL Excelente abilități de comunicare și relaționare Gândire logică Atitudine orientată spre client Capacitate de adaptare la cerințele clientului Disponibilitate în a lucra în paralel cu informații diferite Atenție la detalii și acuratețe în activitate Cunoștințe medii de limba engleză, operare pe calculator, dactilografiere rapidă Disponibilități excelente de comunicare, comportament civilizat, atitudine proactivă

  • Societate comerciala angajeaza tehnoredator in domeniul arhivarii fizice a documentelor. Permis categoria B. Postul presupune tehnoredactarea lucrarilor de arhivare, legarea documentelor acolo unde este cazul, dislocarea arhivelor, Va rugam sa ne transmiteti CV-ul pe adresa de mail.

  • Nu iti oferim un job, ci o cariera frumoasa in care iti poti dezvolta abilitatile de comunicare si negociere insa, inainte de toate acestea, trebuie sa stii ca este vorba de multa munca, ambitie, daruire, competitie si atasament. Angajam ASISTENT MANAGER pentru societate de cadastru din Buzau. Candidatul ideal: - Persoana placuta, organizata, disciplinata; - Foarte bune abilitati de comunicare in relatiile cu publicul; - Cunostinte medii de limba engleza; - Cunostinte privind domeniul juridic - constituie anvantaj; - Permis categ B; - Foarte bune cunostinte de utilizare a calculatorului. Descrierea jobului: - Gestionare apeluri telefonice, mesaje, corespondenta, documente interne; - Editare documente; - Clasarea, arhivarea, documentelor; - Intampinare clienti, operatiuni de protocol, relatii cu publicul; - Furnizarea diverselor situatii la cerere Se ofera: - salariu motivant+ alte beneficii; - dezvoltare personala si profesionala datorita lucrului intens cu publicul. Program de lucru: luni - vineri 8h/zi. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon.

  • Salveaza cautarea