Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Hunedoara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • .angajez Secretara / Dispecer fata 18 -40 de ani Profil: Service si mentenanta echipamente de printare. Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00, FARA ore suplimentare. Locatie: Cotroceni, Bucuresti, Sector 5 Salarizare: Salariu plus variante de bonusare. Durata contract: Termen nedeterminat. Flux: 1: Preluarea si confirmarea comenzilor transmise online (sau telefonic). 2: Alocarea comenzilor catre soferi, pt. ridicarea echipamentelor defecte. 3. Distribuirea echipamentelor catre tehnicieni pentru a fi servisate. 4. Inregistrarea operatiunilor executate si emitere factura catre client. 5. Expedierea produselor servisate inapoi la client prin soferii firmei. 6. Incasarea si inregistrarea platilor de la clienti (loco) sau de la soferi. Cerinte: Operare PC, lucru in echipa, abilitati comunicare, atentie si concentrare, o minima cunoastere a orasului. salariu 2500 lei plus contract de munca

  • Producator Energie cautam colaboratori agenti de teren D2D pentru complectare contracte curent/gaz (schimbare furnizor actual cu producator).Contract de colaborare cu comisioane excelente.Deplasare cu auto in echipa.

  • A.C.C.R.C INTERNAȚIONAL lider în domeniul formării profesionale, isi mărește echipa,daca esti o persoana dinamică cu spirit de echipa, ,sociabila,puctuala , cu capacitate de autoperfectionare si operare PC(Word, Excel), asteptam cv-ul pe adresa de mail accrcinternational@yahoo.com.Pentru mai multe relatii poți suna la numarul de telefon 0757/265.689.

  • ACCRC INTERNATIONAL ( Asociatia de Consiliere, Calificare si Reformare in Cariera International ), lider in domeniul formarii profesionale angajeaza personal pentru postul de SECRETARA pentru sediul din DEVA . Cerinte: -studii superioare finalizate -buna cunoaştere a limbii române; -experienta în utilizarea calculatorului : programele Microsoft Office -(Word, Excel, Powerpoint, Outlook) si a Internetului; abilitati de comunicare si de abordare interpersonala; -flexibilitate, sociabilitate; -rigurozitate in respectarea cu acuratete a termenelor limita si a sarcinilor; Constituie un avantaj: -experienta in activitatea de secretariat -intentia de colaborare pe termen lung; -orientare catre rezultate; -cunostinte economice si de contabilitate; -cunoasterea unei limbi straine Componenta dosarului de aplicatie: Curriculum Vitae (preferabil în format Europass) pana la data de 3 decembrie 2018.

  • Salveaza cautarea