Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam o persoana cu personalitate si prezenta fizica placuta, energica, gandire pozitiva, amabilitate, serioasa, eficienta, punctuala, organizata si extrem de sociabila. - Intampina si informeaza clientii; - Incaseaza contravaloarea produselor; - Preia apelurile telefonice din receptie, furnizeaza informatii telefonic, transfera apelurile receptionate catre departamentele specializate; - Se ocupa cu arhivarea documentelor; - Program de lucru: luni-vineri, 8.30 - 17.30. - Salariul este atractiv, se discuta in urma interviului. - Contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • angajam secretara ; program 8-16,30 cerinte : sa stie sa opereze pe calculator categoriie de varsta :20-45 de ani locatia : voluntari

 • Candidatul ideal Candidatul ideal: Persoana comunicativa, operativa, cu nivel bun de cunoastere al limbii engleze si cunostinte de contabilitate care poate asigura o buna colaborare in echipa si raspunde cu promtitudine la sarcinile primite. Se cer cunostinte mediu-avansate de excel. Experienta in departamentamentele administrativ, secretariat, achizitii, constituie avantaj. Descrierea jobului Descrierea jobului Profilul profesional se încadrează în interiorul organigramei operaționale ca assistent manager Principale responsabilitati: Preia si directioneaza apelurile telefonice, preia eventualele mesaje si le transmite ulterior sau directioneaza apelul catre persoanele care ar putea sa cunoasca problema. Asigura serviciul de protocol atat pentru colegi cat si pentru vizitatori. Copiaza / redacteaza diferite materiale in limba romana. Primeste si transmite e-mail-uri. Intocmeste planificarile lucrarilor pentru echipele din teren. Intocmeste si completeaza procesele-verbale pentru lucrari. Intocmeste mapele cu documente pentru contractare. Intocmeste mapele cu documente pentru echipele care gestioneaza lucrarile. Asistenta in servicii generale : - Relationeaza cu personalul de pe teren - Gestioneaza relatia cu furnizori de materiale si servicii - Intocmenste situatii cu privire la cele indicate mai suss au punctual cu alte informatii solicitate. Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal. Disponibilitate imediata! Mediu de lucru dinamic, biroul se afl in Pipera, salariu peste medie pentru postul de asistent manager, se platesc ore suplimentare si zilele de week-end (daca este cazul). Cine suntem? Top Toxic este o firma ce activeaza in domeniul DDD (dezinfectie, dezinsectie, deratizare) de peste 15 ani, la nivel national. Dar, cel mai bine, vino sa ne cunoastem :)!

 • Angajam secretara, de preferat jurista cu experiența notariala, așteptam cv la

 • Angajam pentru biroul de facturare din Afumati (Ilfov). Iti oferim un salariu competitiv, un loc de munca stabil cu posibilitati de promovare si un program de lucru flexibil in schimburi. Cerinte: -Utilizare Microsoft Excel (mediu) -Cunostinte utilizare SAP - reprezinta un avantaj -Atentie la detalii -Disponibilitatea de a lucra in ture de 12 h Responsabilitati: -Inregistrarea comenzilor de produse; -Eliberarea de avize de insotire a marfii; -Intocmirea de facturi si retururi; Beneficii: -Tichete de masa si tichete cadou; -Asigurare medicala privata; -Spor de weekend si de noapte; -Asigurarea transportului; -Posibilitatea de a promova rapid in cadrul companiei. Ne poti contacta si pe email la adresa recrutare @ lactalislogistic.ro

 • Societate comerciala, angajam operator date cu atributiuni de secretariat pentru sediul din com. Ganeasa, Sat Sindrilita, Ilfov. Salariu motivant. Tel. 0735190645 email:

 • Societate angajam secretara /contabila pentru servicii secretariat mica parte financiara, constand in pontaje, plati furnizori,registru de casa,redactare contracte de munca eventual resurse umane pentru firma in Jilava , pana in centura foarte aproape de Bucuresti, transport decontat.Limba italiana prezinta un avantaj dar nu este obligatoriu.Salariu atractiv .tel 0746 087 888.

 • SC. PRODOM STAR SRL, CUI 41596815, J40/11688/2019, Bucuresti, Sector 2, Str. Ziduri Mosi, nr. 2, bl. 6, sc. 1, et. 1, ap. 7, cam. 5, angajeaza: - Calculator pret cost - cod COR 431101 - 1 post si - Operator masina de calculat - cod COD 413206 - 1 post, la sediul secundar din: Jud. Ilfov, Com. Afumati, Str. Linia de Centura, nr. 17, Complex Comercial CHINA TOWN, Hala A, Spatiul Comercial nr. 314. CV-urile pot fi depusa la adresa de mail: mihaela7803balan @ gmail.com sau la telefon: 0723.007.657

 • EMEA GLOBAL SOLUTIONS SRL, cu sediul in Bragadiru, Sos. Alexandriei nr. 116-118, Corp C01, Camera C01E3, jud. Ilfov, CUI 26396236, inregistrata la ORC J23/3192/2010, angajează Asistent Manager - cod COR 334303. Cerinte pentru ocuparea postului: Studii Medii, cunoasterea limbii engleze obligatoriu. Conditii de munca 5 zile/saptamana, 8 ore/zi. Salariu de incadrare motivant. Valabilitatea ofertei 14.02.2020. Selectarea candidatului se va face in data de 17.02.2020 pe baza de scrisoare de intentie si Curriculum vitae transmise pe email:

 • Salveaza cautarea