Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam absolventi 2018 Descriere Candidatul ideal - cunostinte bune operare PC; - abilitati bune de comunicare verbala si scrisa; - rezistenta la stres; - spirit de echipa; Descrierea jobului - primirea si comunicarea corespondentei ; - redactare documente, copiere acte; - gestionarea apelurilor telefonice; - relatii cu publicul; - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul nostru activeaza in domeniul juridic si are un colectiv tanar si dinamic. Se ofera posibilitati de promovare. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

  • Candidatul ideal - cunostinte bune operare PC; - abilitati bune de comunicare verbala si scrisa; - rezistenta la stres; - spirit de echipa; Descrierea jobului - primirea si comunicarea corespondentei ; - redactare documente, copiere acte; - gestionarea apelurilor telefonice; - relatii cu publicul; - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul nostru activeaza in domeniul juridic si are un colectiv tanar si dinamic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

  • Societate comerciala angajeaza secretara program de 8 ore, de luni-vineri, de la ora 8 la ora 16. Cerinte: conostinte operare PC, abilitati de comunicare si scriere, capacitatea de radactare acte. Daca te potrivesti postului te asteptam sa trimiti CV pe adresa de e-mail: sau fax

  • Angajam agent imobiliar cu norma partiala, 10 ore pe saptamana, preferabil dupa-amiaza, pentru munca pe teren. Anuntul se adreseaza doar studentilor sau persoanelor care au un loc de munca si doresc un venit suplimentar. Cerinte: - minim studii liceale incheiate; - persoana dinamica si agreabila, cu tinuta si vocabular decent; Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la sediul agentiei, in Baia Mare, str. P. Rares nr. 20/1 (accesul din Bd. Republicii), de luni pana vineri, intre orele 15-18.

  • Societate Comerciala angajeaza personal pentru arhivare documente zona BAIA MARE Cerinte: seriozitate, scris frumos, abilitati organizatorice, disponibilatate la deplasare studii minime liceale cu diploma bac cv-urile se trimit la adresa: arhivaredoc@yahoo.com pana in 01.03.2019

  • Asistenta personala (secretara) cerinte: aspect fizic placut, disponibilitate la program prelungit, disponibilitate la deplasari, permis auto B, cunostinte de operare calculator, cunostinte de limbi straine: engleza, franceza, germana. Trimite-ti CV-ul la e-mail: cp14172@yahoo.com.

  • Salveaza cautarea