Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat - Relatii publice Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ești o persoană veselă, energică si dedicată? Îți plac copiii? Vino alături de noi în echipa FiFI Land - Shopping City Sibiu ca SUPRAVEGHETOR LOC DE JOACĂ pentru copii. Experiența pe un post similar constituie avantaj. Salariu ATRACTIV. Trimite CV-ul tău pe email: Detalii la telefon: 0769504991. FiFi Land este mai mult decât un loc de joacă în care copilul dumneavoastră aleargă și își consumă energia. FiFi Land este un centru de formare prin distracție, beneficiind de prezența unor animatori profesioniști care au făcut un stagiu de pregătire în tot ceea ce însemnă ateliere de creație, facepainting, baloane modelate, ateliere de modelare plastelină, jocuri interactive pentru copii. FiFi Land este un spațiu primitor și cald, animat de animatori. Aici copilul dumneavoastră creează, se dezvoltă și se poate juca în SIGURANȚĂ în timp ce dumneavoastră savurați una din cele mai bune cafele din Sibiu sau vă puteți bucura în liniște de shopping în mall. Activitățile derulate în cadrul FiFi Land cuprind jocuri lego, jocuri Montessori, jocuri de creație, în general, combinate în ambient cu muzică simfonică. SIGURANȚĂ, EDUCAȚIE și DISTRACȚIE. Asta înseamnă FiFi Land.

 • URGENT SC VOGUE SRL angajeaza personal feminin pentru activitatile; Receptioner BIROU INFORMATIONAL în Sibiu Shopping City ,programul de functionare al receptiei este 10:00 – 22:00, o zi cu o zi, un week end lucrat cu unul liber. Salariul atractiv. - Cerințe:cunostinte minime de calculator(Word,Excel),Cunostinte de limba engleza nivel mediu,dictie perfecta, aspect fizic plăcut, persoana îngrijită, politicoasă, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Persoana de contact: Alexandra 0762277567

 • Societate cu activitate in domeniul constructiilor, amenajari interioare are disponibil un post de Asistent Manager . Programul de lucru este part-time, de 4 ore . În decursul celor peste 12 ani de activitate, Consult Construct s-a specializat în executarea diferitelor lucrări de construcţii şi oferă clienţilor săi un pachet complet de servicii know-how . Ce ne dorim ? - sa prezinte o atitidine pozitiva - capacitate de organizare, atentie la detalii - excelenta capacitate de relationare si comunicare - cunoasterea pachetului MS Office Ce trebuie sa faci ? - organizarea si administrarea activitatiilor de secretariat - selectionarea si expedierea corespondentei - organizarea de documente , mentinerea arhivei existente - intocmirea de situatii centralizatoare specific activitatatilor de office Management. Ce oferim ? - conditii foarte bune de lucru - mediul de lucru modern si dinamic - salariu motivant Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de email : sau ne puteti contacta la numarul de telefon - 0771.082.005 pentru mai multe informatii.

 • Cautam project manager pentru promovare servicii medicale. Ce iti oferim: - Venit financiar bazat pe performanta 3000 RON; - Bonusuri substantiale; - Program flexibil; - Conditi de lucru excelente; - Echipa de profesionisti; - Training-uri periodice si perspectiva unei cariere de succes. Ce dorim de la tine: - Sa ai studii medii/superioare; - Sa vrei sa te dezvolti; - Sa ai abilitati de comunicare si relationare; - Sa fii dispus/a sa inveti si sa aplici rapid ceea ce ai invatat; - Sa fii o persoana dinamica si sa doresti sa castigi pe masura efortului depus; Va rugam atasati CV-ul

 • Angajam Asistent Manager cu abilitati de comunicare si lucru in echipa. Cunostinte temeinice, Microsoft Office, atentie la detalii, spirit organizatoric si de planificare. Cunoasterea unei limbi straine (constituie avantaj) . Responsabilitati : -Asistarea managerului in activitatile zilnice; -Indosarierea si arhivarea documentelor; -Stabileste prioritati, indentifica solutii pentru organizarea agendei; Se ofera un salariu motivant, conditii bune de munca. C.V-urile se trimit pe adresa de e-mail angajarisibiu2014@gmail.com . Vor fi contactati doar candidatii care se incadreaza in cerintele de mai sus.

 • Îți dorești o echipă înțelegătoare, cu care să poți comunica în orice situație? Ei bine, ai nimerit foarte bine, fiindcă aceștia suntem noi! În ce constă job-ul nostru: - în primul rând, dacă ai răbdare, îți place să vorbești cu oamenii, comunicarea este punctul forte al acestui post, - când vei ajunge, ți se vor oferi un laptop de serviciu, un telefon, tot ce trebuie sa ai tu este o agenda, - pe internet vei posta oferte cu locuri de munca, in functie de conditiile stabilite de catre angajator, - in ultima etapa o sa prezinti ofertele de munca telefonic candidatilor care suna si vei stabili o programare. Ce asteptam de la tine: - seriozitate, bune abilitati de comunicare, organizare, implicare și convingere, - limba engleza nu este obligatorie, fiindca vei vorbi in limba noastra materna. Ce oferim: - salariu motivant, - bonusuri in functie de performanta, - multa intelegere, - echipa faina , - program flexibil. Pentru mai multe detalii sunati la nr. afisat in partea dreapta. Te asteptam, merita!

 • CUNOSTINTE PC ABILITATE IN RELATIA CU PUBLICUL

 • Salveaza cautarea