Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angazej vulcanizator ofer salar 2500 in mana si carte de munca

 • Societate comerciala cu activitate online si cu o vechime in acest domeniu de peste 10ani, cauta spre angajare / colaborare tineri studenti, si nu numai , pentru administrare site-uri online. (de la adaugare de produse pana la preluarea de comenzi ) Cerințele specifice postului: - incarcare produse online. - administrare produse in panoul de admin al magazinului online - postare si editare texte, preturi, descriere , poze, produse - raspunde tuturor clientilor conform procedurilor interne si transmite prin aplicatia interna comenzile pentru facturare si intocmire awb. - identifică problemele semnalate de client punându-i acestuia întrebări sistematice și specifice pentru o corectă diagnosticare a problemei - completează și actualizează permanent baza de date a departamentului. Se ofera: -Salariu -Posibilitate cazare -Mediu de lucru plăcut şi profesionist;

 • Angajam tineri pe perioada determinata a unui proiect de 3 zile. Suntem o firmă de organizare evenimente sociale, dar și științifico-academice, iar în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, organizaăm în Râmnicu Sărat un congres de medicină. Pentru organizarea acestuia avem nevoie de 3 tineri cu zâmbetul pe buze, pregătiți să vină în ajutorul oamenilor. Sarcini: - îndrumarea invitaților cățre principalele spații de acces– sală conferințe, garderoba, birou de înregistrare, secretariat etc.; - verificarea listelor cu participanți, înscrierea celor noi și facilitarea accesului acestora la eveniment; - realizarea și printarea ecusoanelor participanților; - înmanarea genții proiectului fiecărui participant; - înmanarea diplomelor participanților; - oferirea de informații participanților care le solicita. Beneficii: - vei căpăta experiență în organizarea de evenimente (suntem deschiși să îți explicăm toate detaliile pe care le dorești); - posibilitatea de a colabora cu noi și la următoarele evenimente; - posibilitatea de a te angaja pe perioada nederminată în cadrul echipei noastre; - oferim transport, cazare și masă pe întreaga desfășurare a proiectului - vei lucra într-un mediu energic, tânăr și plăcut, cu ambiție și dorință de evoluție; - vei avea posibilitatea de a participa gratuit la prezentările lectorilor, la conferintă și la atelierele de lucru; - vei avea oportunitatea să interacționezi cu o serie de oameni cu nume rezonant în domeniul medicinii. Candidatul ideal: - vârsta cuprinsa între 18-30 ani; - cunoștințe de bază privind operarea Microsoft Office (Word, Excell); - bune abilități de relaționare și comunicare; - zâmbitor, amabil, atent la detalii și bine organizat. Salariu: 100 lei/zi Dacă vrei să afli mai multe despre noi, ne găsești aici: http://events4all.org/ Dacă vrei să ne cunoaștem mai bine și să colaborăm, ne poți contacta aici: 0730494004 - Adriana sau aici: 0775355343 - Gabriel

 • Cautam vorbitori de limba germana la nivel avansat pentru o companie multinationala din Cluj-Napoca! Pachet de beneficii atractive si posibilitatea de a avea program atat part time cat si full time!

 • Caut ajutor pentru un maistru constructor sa-i dea materialele la mina la o casa in localitatea Carani Jud. Timis ofer plata la zi ,transport,mincare si eventual si cazare gratuita daca este nevoie la casa cu baie bucatarie ,caldura tv,internet.Relatii la tel.0748530743.

 • Caut un ajutor sai deie la mina unui maistru constructor,la o casa in loc.Carani jud.TIMIS.,ofer plata la zi transport ,mincare si daca doreste ii ofer cazare gratuita la casa cu dormitor baie bucatarie caldura tv+internet.,Daca este din alt judet.

 • Caut de munca de la 8 jumate dimineata pana la 16:30 seara de luni pana vineri zona brazda lui novac craiova

 • Pentru al 12- lea an consecutiv, firma germana Bavarian Village angajeaza personal pe perioada Noiembrie - Ianuarie la Targul de Craciun din Londra, pe urmatoarele posturi: - vanzator la casuta cu bauturi - vanzator la casute cu mancare Oferim: Salariul atractiv platit pe ora, cash la fiecare 2 saptamani, uniforma, training. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pe cei interesati ii rugam sa lase un mesaj cu nr de telefon si vor fi contactati in cel mai scurt timp.

 • URGENT!!! Angajez persoane pentru distribuire: Pliante magazine,flayere(diverse restaurante,campanie electorală,oferte etc.) Atentie!! NU SE PERCEP COMISIOANE INAINTE! TOATE ACTELE SUNT GRATIS! TREBUIE INDEPLINITE ANUMITE CONDITII! Pentru persoanele interesate să lucreze part time pentru un venit suplimentar va rog sa luati legatura prin mesaj la adresa de mail (mesaj cu "detalii") Rog persoanele care:nu vor sa muncească, nu stiu sa utilizeze smartphone(sau nu au pe cineva sa le arate),încă mai cred ca banii cad din cer sa nu mă contacteze. Va multumesc si va astept in echipa noastră.

 • Salveaza cautarea