Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 11

  Angajez arhivari si legatori arhivare manual pentru orasele Calarasi , Oltenita, Slobozia si Urziceni, salariu atractiv in functie de experienta, și pentru Bucuresti

 • 7

  Cautam persoane care sa foloseasca o crema SPF.Crema SPF este pretestata inainte si nu contine substante toxice. Crema SPF se aplica pe cateva portiuni pe zona spatelui pentru a determina SPF. Studiul este efectuat conform Legislatiei Romane in vigoare,Protocoalelor Internationale si Bunei Practici Medicale (Good Clinical Practice). Remuneratia este intre 80-190 RON net si se primeste la sfarsitul studiului.Remuneratia depinde de durata studiului,durata vizitei! Locatie:Bucuresti Program : L-V in intervalul 09:00-17:00 Durata studiu : intre 1-3 zile Durata vizita : intre 1-3 h Criterii de includere: - folositi produse cosmetice - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-70 ani - cu pigmentul pielii usor masliniu la culoare sau deschis - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate - aveti o culoare omogena a spatelui - nu v-ati expus la solar in ultimele 2 luni - fara tratament medical zilnic - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice - nu sunteti alergic/a - nu sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe Receptia o sa va sune si o sa primiti mai multe informatii !

 • 24

  Pentru iunie!!! Recrutam femei si barbati intre 18-70 ani care sa participe la un studiu clinic cu plasture pe spate.Pe spate(omoplati)se aplica un plasture cu produse cosmetice. Veti beneficia de control dermatologic gratuit si pentru participare la sfarsitul studiului primiti 250 RON net! Testarile se desfasoara in conformitate cu Regulamentul (CE)nr.1223/2009 privind produsele cosmetice! Program centru:L-V 08:00-21:00,S 09:00-17:00 Locatie:Bucuresti Durata:4 sap.,13 vizite +2 sap. pauza Vizita la centru dureaza 10-15 min. Veniti luni,miercuri,vineri sau marti,joi si sambata! CRITERII: - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila sau permis de sedere - nu sunteti alergic/a - aveti medic de familie si asigurare medicala - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice sau sa urmati tratamente medicamentoase Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel.!

 • 9

  Recrutam femei si barbati (18-70 ani) care sa foloseasca produse cosmetice pentru fata sau corp. Produsele cosmetice se folosesc la centru sau acasa si sunt gratuite! Programul este flexibil si consultatia dermatologica este gratuita! Pentru participare primiti la sfarsitul studiului intre 80-350 RON net! Locatie:Bucuresti Cei interesati sunt rugati sa trimita nume,nr.tel. si varsta

 • 2

  NGC Agency (#NextGenerationCasting) organizează : #Casting Inscrieri gratuite, fără taxe, fără comisioane, pentru #figuratie simplă/specială in #reclame si #filme românesti si internaționale. Plățile pornesc de la 100-150 ron figurație simplă iar pentru figurația specială și pentru #actorii profesioniști plățile diferă in funcție de proiect. Se pot inscrie #actori profesionisti, actori amatori, #studenti actorie, studenți, #dansatori, #artisti , #hostess persoane etnice ( #afro, #asiatici, #arabi ) copiii și persoane care locuiesc in #Bucuresti(permanent, chirie, flotant etc) de toate vârstele, aspect fizic plăcut . Pentru preselecție si inscriere se pot trimite pe waap +40772271893 sau mail casting@intercasting.ro , 3-4 poze bust și full body (fără editări sau filtre, fără ochelari de soare sau șepci-palarii-nu vor fi luate in considerare pozele in oglinda cu telefonul care acopera fața sau poze indecente), impreună cu numele complet, vârsta(și data nașterii), inălțimea, greutatea și numărul de telefon, cu subiectul -#inscriere ATENȚIE ! NU SE PERCEP TAXE SAU ALTE COMISIOANE ! https://www.facebook.com/NextGenerationCastingAgency/

 • 1

  Particular 34 ani,din București,caut sa colaborez cu persoane fizice in vederea executării lucrărilor de curățenie,cărat moloz,mutat mobila,scos parchet,zugrăvit.cu plata la.sfarsitul zilei.

 • 1

  Strand Berceni angajează lucrători in Bucătărie (femei), barmanițe, casiere (femei) , femei la Curatenie, Vanzatoare inghetata. Salariu avantajos! Detalii la : 0784219277, 0726969031

 • Firma de Cercetare de Piata ,cauta mame cu varsta intre 25-34 ani ani care consuma frecvent croissante , produse tip hot-dog ori alte combinatii de acest gen ( sandiwici, covridog), le plac produsele din carne crud-uscate , obinuiesc sa manance carnociori uscati tip snack si produse tip snaks preambalate din carne . Interesate sa participe la o discutie libera , tip sondaj . Durata acestei intalniri este de aprox. 1,5 ore se desfasoara online si pt. participare se ofera 80 lei . Activitatea implica si ridicarea de la sediul firmei a unor prod. alimentare in vederea testarii.

 • 3

  Contract legal. E timpul sa actionezi! Consideram ca a venit momentul ca tu si familia ta sa va bucurati de o afacere la domiciliu. Avem nevoie de oameni seriosi pentru a lua parte la un nou inceput. Cere / scrie: ”DETALII ” la adresa de email:

 • 13

  Firma de Cercetare si Research cauta persoane,dezghetate , istete,volubile,comunicative. Interesate sa participe la discutii libere ,interactive ,organizate in scopul,imbunatatirii produselor /serviciilor de orice fel ,sau lansarii de noi produse sau servicii pe piata din Romania. ATENTIE!!! NU ESTE VORBA DE FIGURATIE SAU APARITII TV.! ANUNTUL SE ADRESEAZA DOAR PERSOANELOR CARE LOCUIESC IN BUCURESTI SAU ADIACENT! Intalnirile au o durata cuprinsa intre 1 ora /3 ore si in functie de durata si subiect se ofera intre 80-300 lei . Pt.detalii exacte si inscrieri ,folositi fie nr.ul de contact : 0721540580 , fie mesageria.

 • Firma de Cercetare si Research cauta persoane care detin un contract la gaze de la Engie. Interesate sa participe la o discutie libera ,tip sondaj ,desfasurata in mediul online prin intermediul platformei Zoom. Discutia dureaza 2 ore si pt. participare vi se ofera 120 lei .

 • 1

  Firma de Cercetare de Piata ,cauta persoane cu varsta de la 18 ani in sus , care au fost diagnosticate cu depresie si detin dovezi medicale ( o scrisoare medicala sau o reteta, sau ceva de la medic care sa ateste faptul ca sunt diagnosticati cu depresie). Interesate sa participe la o discutie libera , tip sondaj . Durata acestei intalniri este de aprox. 30 minute si pt. participare se ofera 100 lei . Sunt binevenite si persoane din afara Bucurestiului , intalnirea are loc online ,dar se agreaza si ideea participarii fizice.

 • 2

  Firma de Cercetare si Research , cauta barbati isteti si dezinvolti , care beau bere de cel putin 2 ori pe saptamana. Sunt moderni si in ton cu ultimele tendinte. Ies in oras, beau berea mai mult in oras. Interesati sa participe la o discutie libera si interactiva . Discutia se va desfasura in mediul online (este necesara accesarea de pe un laptop sau calculator). Are o durata de aprox. 1.5 ore si pt.participare se ofera 110 ron .

 • 1

  Recrutam femei si barbati intre 18-70 ani pentru a participa la un studiu clinic sub control dermatologic! Produsul cosmetic de igiena sau de ingrijire se foloseste la centru sau acasa. Program centru: L-V 08:00-21:30,S 08:00-17:00(pauza de masa 12:30-13:30) Durata studiilor este cuprinsa intre 3 si 6 saptamani iar remuneratia se face in functie de tipul de ten,produs cosmetic folosit. BENEFICIEZI DE: - intre 100-250 RON net - control dermatologic si psihologic gratuit - produs cosmetic de igiena sau de ingrijire gratuit CRITERII DE INCLUDERE: - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - permis de sedere - nu sunteti alergic/a - folositi produse cosmetice de igiena sau de ingrijire - aveti medic de familie si asigurare medicala - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice - sa nu urmati tratamente medicamentoase - sa nu fiti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe e-mail!

 • 1

  Recrutam persoane pentru participarea la un studiu cu un produs cosmetic.Beneficiati de consult dermatologic gratuit si primiti intre 80-400 RON net! Program centru:L-V 09:00-17:00 Locatie:Bucuresti I.Crema SPF - intre 80-190 RON net Durata: minim 1 h,max.3 h Pentru femei si barbati intre 18-70 ani II.Crema pentru cosuri -400 RON net Durata studiu:35 zile(5 vizite) Durata vizita:3h max. Pentru femei intre 18-40 ani cu acnee pe fata CRITERII: -locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare -cetatenie romana si carte de identitate romana valabila -fara tratament medical zilnic -nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Persoane incompatibile cu studiile noastre: -neoplasm -tratament anticoagulant -astm,hepatita,diabet -femei insarcinate sau in perioada de alaptare -boli dermatologice -boli neurologice severe -boli psihice -boli autoimune Pentru mai multe informatii trimiteti numele,prenumele,varsta,nr. tel. pe mail

 • 1

  Recrutam femei si barbati intre 18-70 ani care sa foloseasca o crema la sediul firmei.La sfarsitul studiului(durata 3h)primiti 130 RON net! Program:L-V 09:00-17:00 Locatie:Bucuresti CRITERII: - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate - fara tratament medical zilnic - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice - nu sunteti alergic/a - nu ati fost recent la solar sau la plaja - nu sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe Receptia o sa va sune si o sa primiti mai multe informatii ! Ne ajuta si share-ul Multumim!

 • 1

  Societate comerciala cu profil prestari servicii angajeaza personal pentru prestari servicii : Montaje imprejmuiri (garduri - spalieri si plasa ) Montaje sisteme de susteinere plantatii pomicole ( montaje de spalieri, sarma de sustinere) Montaje sisteme de protectie plantatii ( plasa antigrindina) Lucrarile se fac mecanizat si manual - calificare la locul de munca. Asiguram cazare si mesele zilnice. Salariu motivant cu posibilitate de avansare. Cautam persoane serioase fara probleme casnice sau judiciare.

 • 1

  Recrutam persoane care sa foloseasca un produs dermato-cosmetic la centru. Indemnizatia este 100 RON si se primeste la sfarsitul studiului! Durata:2h Toate studiile sunt efectuate conform Legislatiei Romane in vigoare,Protocoalelor Internationale si Bunei Practici Medicale(Good Clinical Practice). Locatie:Bucuresti CRITERII : - folositi dermato-cosmetice - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - femei si barbati intre 18-70 ani - cu pigmentul pielii usor masliniu la culoare sau deschis - nu sunteti alergic/a - nu ati fost recent la solar sau la plaja - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate - nu aveti pielea iritata pe fata sau pe corp - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice sau sa urmati tratamente medicamentoase - nu sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj, pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe mail

 • Salveaza cautarea