Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere Sibiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma Flagav angajeaza muncitor pentru galvanizare.

  • OFER SPRE INCHIRIERE SALA DE CURS, STR LUPTEI NR.25A LOCATIA SE AFLA LANGA RESTAURANT CARUL CU FLORI SPATIUL ESTE IDEAL PENTRU DESFASURAREA SEDINTELOR INDIVIDUALE SAU DE GRUP, cursuri, training-uri, evenimente, workshop-uri, seminarii sau ateliere salile sunt dotate cu videoproiector, flipchart, wireless capacitate max 35-40pers PRET PENTRU ACTIVITATI DE GRUP SUB 8 PERS -150 LEI PE ZI PESTE 15 PES - 250 LEI ZI WEEKEND -500lei INCHIRIEREA SE FACE IN URMA UNUI CONTRACT PRESTARI SERVICII - Plata fiind facuta in avans.

  • Angajam barman ospătar! Cautăm persoana sociabila, cu minima experienta. Oferim mediu de lucru plăcut, salariu 2200 Ron in mână!

  • Pentru al 12- lea an consecutiv, firma germana Bavarian Village angajeaza personal pe perioada Noiembrie - Ianuarie la Targul de Craciun din Londra, pe urmatoarele posturi: - vanzator la casuta cu bauturi - vanzator la casute cu mancare - ajutor/ preparator la casutele cu mancare - ospatari Oferim: Salariul atractiv platit pe ora, cash la fiecare 2 saptamani, uniforma, training. Posibilitatea cazarii langa locul de munca cu alti colegi romani. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pe cei interesati ii rugam sa lase un mesaj cu nr de telefon si vor fi contactati in cel mai scurt timp.

  • Salveaza cautarea