Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 681 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam sofer de preferat cu experienta in traficul international pentru prelata de 8 paleti, aproximativ 90% din km se fac pe Germania! Masina este echipata cu pat si incalzitor stationar. Firma este din SIBIU! CERINTE: - scoala de conducatori auto categoria B - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - experienta de cel putin 1 an in conducerea de autovehicule in trafic international de marfa; - cunostinte minime de mecanica auto; - cunoasterea la nivel conversational a unei limbi de circulatie internationala (engleza, germana, franceza). Pentru alte informatii, numarul de telefon este .

 • 9

  Angajam sofer pe comunitate . 1. Ruta Germania - UK diurna 70 Eur toate zilele și salar pe tara. Minim 8 săptămâni cu doua acasă. 2. . Ruta Germania - Benelux diurna 65 Eur toate zilele și salar pe tara. Minim 8 săptămâni cu doua acasă. Detalii suplimentare la tel. zilnic între orele 8-17.

 • Firma TRANS-MONTANA SRL SIBIU,angajeaza soferi de tir,pt.curse RO-Germania ,saptamanal,se pl.luni,te intorci vineri-sambata.Dorim seriozitate.

 • Disponibil online

  Curs Bursa & Crypto

  Doriti sa va schimbati viata? Doriti un venit suplimentar pe langa salariu sau doriti sa deveniti independent financiar? Aici este locul acorda-ti 5 minute si arunca o privire pe site. Va propun spre vanzare cel mai complex curs din Romania despre investitii la Bursa si Crypto cu rezultate reale dovedite. Acest curs este perfect structura si pe intelesul tuturor, mai ales pentru incepatori. Rezultate reale de la 0 la sume cu multe zerouri. Mentionez ca si eu am inceput de la 0, neavand nici o cunostinta. Avand o experienta de peste 4 ani in domeniu pot spune ca a fost alegerea perfecta sa investesc in acest domeniu. Cursul este disponibil atat in limba romana cat si in limba engleza. Schimbarea incepe cu tine. Curs varianta in romana: https://www.vlad-stoica.com/a/46647/GtUgg2gr Do you want to change your life? Do you want an extra income in addition to your salary or do you want to become financially independent? Here is the place give yourself 5 minutes and take a look at the site. I offer for sale the most complex course in Romania about investments on the Stock Exchange and Crypto with proven real results. This course is perfectly structured and understandable to everyone, especially for beginners. Real results from 0 to sums with many zeros. I mention that I also started from 0, having no knowledge. Having an experience of over 4 years in the field I can say that it was the perfect choice to invest in this field. The course is available in both Romanian and English. The change begins with you English variant course: https://www.vlad-stoica.com/a/46648/GtUgg2gr

 • 1

  Dacă nu are cine să vă ia copilul de la grădiniță eu pot să vă ajut să-l iau de la grădiniță și să stau cu el pină veniți de la serviciu

 • 3

  Cautam pentru angajare Vanzator (lucrator comercial) in cofetarie, zona Piata Cibin. Persoana amabila, harnica si serioasa, apreciem daca are o minima experienta in domeniu, sa interactioneze cu clientii si sa asigure vanzarea produselor la vitrina, sa incaseze banii operand la casa de marcat, sa mentina curatenia la locul de munca. Se ofera salariu adecvat, tichete de masa. Va rugam sa aplicati pe acest site cu un CV sau cu datele dvs. cat mai complete, sub forma de mesaj! Numai persoanele adecvate vor fi contactate! Multumim!

 • 4

  Cautam rigipsar , zugravi cu experienta . Se ofera cazare , asigurare medicala , concediu platit .

 • angajez sofer taxi la 942 cerinte : atestat si analize telefon : 0759852834

 • Angajez soferii taxi , singuri pe masina. masinile sunt la 942 (2015) si 953 (2012 ) sunt full amandoua . pentru detalii : cerinte : atestat si analize

 • 2

  Fabrica producatoare de instrumente de masura si control din Sura Mare angajeaza lacatus mecanic si muncitor necalificat.

 • 12

  Nemo Express Sibiu angajeaza curier pe zona Medias/Sibiu, cu sediu in Sibiu, Str Stefan Cel Mare 193 ( Zacaria Group ). Oferim: - Pachet salarial atractiv. - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Cerinte: - Permis Categoria B, minim 1 an experienta. - Cazier judiciar curat. - Studii minim 8 clase. - Capacitate de organizare. - Bune abilitati de comunicare si relationare. - Experienta in utilizare telefon mobil ( Aplicatie ). - Disponibilitate program flexibil. - Domiciliu in Sibiu/Medias. Atributii: - Preluare colete, documente si comenzi. - Livrare si ridicare colete. - Incasare numerar si decont zilnic. Angajarile se fac pe baza de CV care il puteti trimite pe sau la numarul de telefon 0723188880.

 • 13

  Nemo Express Sibiu angajeaza curier pe zona Medias/Sibiu, cu sediu in Sibiu, Str Stefan Cel Mare 193 ( Zacaria Group ). Oferim: - Pachet salarial atractiv. - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Cerinte: - Permis Categoria B, minim 1 an experienta. - Cazier judiciar curat. - Studii minim 8 clase. - Capacitate de organizare. - Bune abilitati de comunicare si relationare. - Experienta in utilizare telefon mobil ( Aplicatie ). - Disponibilitate program flexibil. - Domiciliu in Sibiu/Medias. Atributii: - Preluare colete, documente si comenzi. - Livrare si ridicare colete. - Incasare numerar si decont zilnic. Angajarile se fac pe baza de CV care il puteti trimite pe sau la numarul de telefon 0723188880.

 • 2

  angajam agenti de securitate in sibiu

 • 3

  Oferim locuri de munca ca si INGRIJITOR( carers, Healthcare assistant, support workers) pentru azile sau case rezidentiale de pe intreg teritoriul UK. Se ofera: -contract full time pana la 42 ore /saptamana -ore suplimentare platite -concediu de odihna platit (28 de zile/an) - salarizarea porneste de la 8,72 lire pe ora - se cere un minim de experienta - se ofera cazare in apropierea locului de munca contra cost, plata se va face din primul salar -in functie de locatie unele ofera o luna de cazare gratuita -asistenta in deschiderea contului bancar si suport pentru obtinerea NINO -plecari in Iunie 2020 - iulie 2020 Angajatorul cere: -nivel mediu conversational al limbii engleze pentru a lucra in azile -2 recomandari -experienta reprezinta un avantaj, se accepta si persoane care au experienta din familie. -motivatie, dorinta de a munci, Daca esti interesat asteptam CV-ul tau pe e-mail si venim cu o oferta personalizata. Pentru detalii putem fi contactati telefonic sau pe site

 • 1

  Îl Padrino restaurant Medias angajează 3 ospătărițe cu sau fără experiența.Informații la nr de tel:

 • Suntem in cautarea unui nou coleg pentru postul de Operator Depozit.  Ne dorim alaturi de noi o persoana proactiva, dinamica si implicata. Sunt necesare studiile medii, cunostinte de operare calculator si ca avantaj, experienta pe un post similar, intr-o companie de productie. Printre principalele activitati ale postului: efectueaza receptionarea marfii si verifica corectitudinea marfii primite cu documentele justificative care o insotesc; inventariaza stocurile din depozit; pregateste marfa pentru livrare si organizeaza spatiul de depozitare; alimenteaza liniile de productie cu materie prima; efectueaza receptionarea produselor finite in depozit; efectueaza pregatirea si incarcarea produselor finite pentru livrare, conform comenzilor de livrare. Pe langa programul in 2 schimburi, transport asigurat, prime si atmosfera de lucru primitoare, te invitam la un interviu sa afli mai multe despre beneficiile angajatului Polycontact.

 • 11

  Firma de paza angajam agent de paza pentru unul din obiectivele noastre din Sibiu. Atestatul reprezinta un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la telefonul din anunt

 • S.C. efectueaza lucrari de constructii-montaj din domeniul constructii civile, industriale si agrozootehnice. Productie industriala - montaj elemente prefabricate, confectii metalice, confectii armatura, confectii din lemn. In prezent societatea noastra poate executa lucrari de Constructii Civile si Industriale , cu un personal calificat in meseriile ; sef santier, dulgheri, fierari betonisti, zidari, muncitori necalificați în toată țara. Suntem o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA. Faptul ca în prezent firma are în execuție lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan internațional ( Germania 2016- prezent) demonstreaza ca direcția către care se îndreaptă dezvoltarea firmei este cea buna. Inf la tel:

 • Atestat si analize, singur pe masina

 • 3

  Firma de catering din Sibiu angajeaza in conditii avantajoase de munca ajutor de bucatar cu experienta in domeniu. Program de lucru L - V 08:00 - 15:30. Contact:

 • Salveaza cautarea