Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Carnet conducere: B Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  - Salariu motivant - Contract de munca - Mai multe detalii la numărul de telefon-

 • ll sh rdet s Sof rt s rukezel t alkalmazunk Sz szfenesen. Munka le r sa: - furgon vezet se Kolozs, Maros, Beszterce, Bihar s Feh r megy kben valamint ruh k, cip k rakod sa, csomagol sa, rakt roz sa Elv r sok: - j fizikai k pess gek: er , ll k pess g, gyess g - "B" tipus jogos tv ny - nem sz ks ges szakk pzets g Amit aj nlunk: - vonz fizet s - vv gi b nuszok - a munkahelyig az t biztos tott Az n letrajzokat a k vetkez e-mail c mre lehet k ldeni: , V rjuk jelentkez s t.

 • 2

  Angajam SOFER & MANIPULANT MARFA in Loc. Floresti, JUD. CLUJ cu permis de conducere categoria B. Desfasurarea activitatii de lucru va avea loc pe raza judetelor: Cluj, Alba, Bistrita, Mures, Bihor si Salaj. Oferim: program de lucru flexibil, masina de firma, pachet salarial atractiv (cu crestere progresiva), ambianta de lucru placuta intr-o echipa tanara. Solicitam: responsabilitate si seriozitate, promptitudine, corectitudine, capacitatea de desfasurare a muncii in echipa. Asteptam CV-urile dvs. la adresa de e-mail: Nr. tel. . Multumim!"

 • 20

  SC FARTUD SRL (LOC. ORTISOARA, JUD. TIMIS) ANGAJAM SOFERI CATEGORIA B PENTRU CURSE EXTERNE PE BUS CU PRELATA CE VA OFERIM: Pachet salarial atractiv platit la timp + bonusuri; Loc de munca munca stabil in cadrul unei companii cu o vechime pe piata transporturilor de peste 18 ani; Soferii cu mai putina experienta in transporturi au posibilitatea sa se formeze si sa castige experienta in cadrul companiei; Parc auto modern; Asistenta telefonica 24/7; Asistenta tehnica pe traseu; Analize medicale la angajare/periodice gratuite la partenerii nostri; Posibilitatea obtinerii documentelor necesare pentru angajare in 24 de ore; Cazare gratuita in incinta parcarii Fartud din Ortisoara in spatii amenajate; Asigurare de sanatate suplimentara; Este necesar sa ai: Permis de conducere categoria B Experienta min. 6 luni Daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne telefonic si iti oferim toate informatiile necesare : Tel -

 • 1

  Suntem firma partenera UBER, BOLT si FREE NOW si autorizata ARR. Cautam soferi colaboratori cu sau fara atestat profesional de conducere cu masina proprie. Cauti un loc de munca full time sau part time? Te asteptam in echipa noastra, daca ai minim 21 ani, permis de conducere si dorinta de a face un venit fara batai de cap si confortul dorit. Ce oferim: - obtinere Atestat de Transport persoane in regim de inchiriere cu costuri minime - training si asistenta pe toata perioada colaborarii - contract de munca - copie conforma si ecusoane - bonusuri in functie de performanta - program flexibil Documente necesare angajarii: - CI - permis categoria B, cel putin doi ani - cazier judiciar - cazier auto - atestat de transport persoane in regim de inchiriere - certificatul de inmatriculare (Talonul) - Asigurarea masinii (RCA) Costuri: - comision societate: 10% + 30 ron - contract de munca 2h Alte informatii utile: - plata se face numerar sau transfer bancar - plata se face saptamanal (joi) Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la nr. .

 • Angajez sofer taxi pe Dacia Logan 2017 cu dispeceratul la Nova la procent sau la chirie in conditii foarte avantajoase .. aplicatii la Nova taxi , free now si click Mai multe informatii la telefon

 • Șofer cu cat.B din anul 1999 caut de lucru ca șofer pentru a lucra în Țară sau pentru Italia și Germania.

 • Sunt sofer profesionist-pensionar, caut loc de munca pe intern la o societate serioasa,cu salariul incepand de la 1000 euro.

 • Compania noastra va pune la dispozitie: - Autoturism nou + combustibil - Pachet salarial fix + bonusuri - Contract de munca Veniturile sunt asigurate din contractele pe care le detinem cu restaurante premium, retele de supermarketuri si prin intermediul platformelor de food delivery. Conditii: - Carnet de conducere categoria B (minim 2 ani vechime) - Cazier judiciar - Cazier rutier fara antecedente grave - Absolvent 12 clase - Experienta de minim 2 ani constituie un avantaj - Cunoscator al limbii engleze (nivel conversational) Abilitati si aptitudini: - Aptitudini organizatorice - Buna gestionare a timpului - Punctualitate - Abilitati de comunicare - Lucrul in echipa

 • 1

  Compania noastra va pune la dispozitie: - Autoturism nou + combustibil - Pachet salarial fix + bonusuri - Contract de munca Veniturile sunt asigurate din contractele pe care le detinem cu restaurante premium, retele de supermarketuri si prin intermediul platformelor de food delivery. Conditii: - Carnet de conducere categoria B (minim 2 ani vechime) - Cazier judiciar - Cazier rutier fara antecedente grave - Absolvent 12 clase - Experienta de minim 2 ani constituie un avantaj - Cunoscator al limbii engleze (nivel conversational) Abilitati si aptitudini: - Aptitudini organizatorice - Buna gestionare a timpului - Punctualitate - Abilitati de comunicare - Lucrul in echipa

 • 6

  Angajez șofer , ofer salariu atractiv . Detalii la telefon

 • Companie romaneasca, activa din 2002 pe piata europeana a transportului, isi extinde echipa in Timisoara si angajeaza Coordonator activitate de transport rutier de marfuri. Profil candidat: - Persoana serioasa, responsabila, in cautarea unui job stabil, dornica de afirmare si dispusa sa se implice complet in proiecte pe termen lung; - Abilitati de comunicare interpersonala, rezistenta la stres, atentie distributiva si meticulozitate; - Experienta profesionala in transporturi; - Abilitati si competente de comunicare directa, scrisa si in mediul on line; bune cunostiinte de utilizare a calculatorului; - Flexibilitate si abilitati de lucru in echipa; - Limba engleza nivel conversational; - Limba germana constituie un avantaj; - Certificatul Manager transport rutier de marfa constituie un avantaj; - Atestatul ADR constituie un avantaj. Responsabilitati principale: - Asigura implementarea contractelor de transport in derulare (coordonare/dispecerat) in colaborare cu echipa; - Preluarea/repartizarea comenzilor de transport si planificarea acestora; - Preluarea si comunicarea tuturor informatiilor in ceea ce priveste cursa (modalitate, orar de incarcare/descarcare, etc.) - Stabilirea traseelor optime de deplasare si monitorizarea curselor de transport; - Ghidarea si urmarirea statusului comenzii pe tot parcursul cursei; - Transmiterea de informatii clientilor in legatura cu transportul; - Inregistrarea/verificarea inregistrarilor in sistemul informatic a curselor efectuate/de efectuat; Beneficii: - Mediu de lucru dinamic; - Echipa tanara si in plina dezvoltare; - Pachet salarial motivant! Daca vrei sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne trimiti un CV!

 • Jobul constă în ridicarea și livrarea comenzilor din restaurante și magazine partenere la domiciliul clientului . 14 lei/comandă Plata se face la două săptămâni Oferim Suport oricât este nevoie Bani de rulaj 150-200 lei/zi pentru achitarea comenzilor cash, bani ce vor fii restituiti la predarea comenzii către client . Program flexibil Se oferă diverse bonusuri pe oră sau performanță (tip grilă). Se cere : Mașină personală / Bicicletă / Scuter / Trotinetă electrică Telefon Android sau iOS Seriozitate și punctualitate Oferim contract de munca ! Pentru detalii și informații îți stăm la dispoziție la numărul de telefon ! Experiența în domeniu nu este necesară !!!

 • Jobul constă în ridicarea și livrarea comenzilor din showroom eMag la domiciliul clientului . 13,5 lei/ora Plata se face la două săptămâni Oferim Suport oricât este nevoie Program fix Luni-Sâmbătă 09:00-21-00 Duminică 09: Showroom TITAN Showroom BĂNEASA Showroom CRÂNGAȘI La 40 de comenzi pe săptămână se mai oferă un bonus de 350 lei !!! Se cere : Mașină personală Telefon Android sau iOS Seriozitate și punctualitate Oferim contract de munca ! Pentru detalii și informații îți stăm la dispoziție la numărul de telefon ! Experiența în domeniu nu este necesară !!!

 • Jobul constă în ridicarea și livrarea comenzilor din restaurante și magazine partenere la domiciliul clientului . 14 lei/comandă Plata se face la două săptămâni Oferim Suport oricât este nevoie Bani de rulaj 150-200 lei/zi pentru achitarea comenzilor cash, bani ce vor fii restituiti la predarea comenzii către client . Program flexibil Se oferă diverse bonusuri pe oră sau performanță (tip grilă). Se cere : Mașină personală / Bicicletă / Scuter / Trotinetă electrică Telefon Android sau iOS Seriozitate și punctualitate Oferim contract de munca ! Pentru detalii și informații îți stăm la dispoziție la numărul de telefon ! Experiența în domeniu nu este necesară !!!

 • obul constă în ridicarea și livrarea comenzilor din showroom eMag la domiciliul clientului . 13,5 lei/ora Plata se face la două săptămâni Oferim Suport oricât este nevoie Program fix Luni-Sâmbătă 09:00-21-00 Duminică 09: Showroom TITAN Showroom BĂNEASA Showroom CRÂNGAȘI La 40 de comenzi pe săptămână se mai oferă un bonus de 350 lei !!! Se cere : Mașină personală Telefon Android sau iOS Seriozitate și punctualitate Oferim contract de munca ! Pentru detalii și informații îți stăm la dispoziție la numărul de telefon ! Experiența în domeniu nu este necesară !!!

 • 3

  Sofer categoria B din anul 1991 cu mașină personală Logan vreau un loc de muncă exclus taxi sau Uber. Fara cazier auto sau judiciar Nu consum alcol nu fumez un om ok șofer în București și împrejurimi ,îmi doresc un program normal .

 • 3

  angajez sofer cat B,transport tur-retur si intern,2500 lei,din zona Ploiesti-Baicoi-Campina,tel ,full time

 • 2

  Angajam sofer distribuitor produse alimentare Cerinte: Experienta minima de 2 ani Posesor de carnet minim 5 ani Constituie un avantaj cat. B,C+E Stidii medii Domiciliul stabil in Timisoara

 • Salveaza cautarea