Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma din Pitesti anagajeaza sofer comunitate. Salariu 2300 eura/luna, mod de lucru: 2 luni (se lucreaza) /2 saptamani (acasa) Angajez de asemenea si sofer cimentruc

 • grupul de firme Riccianna Cars Richardo Ricci Cars - licentiate ARR : - angajeaza soferi cu atestat. 2 ani vechime/permis auto, varsta minima 21 ani. contract inchiriere. salarii saptamanale in functie de prestanta. chirie saptamanala pe masina in functie de model si vechime, 450 - 700 lei, plus 10% din incasari totale. - Fiat, Seat, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia. - in curind in flota : Audi, Bmw - 0730151519, 0787441773.

 • Transport persoane oriunde în tara,sunt cu vechime în condus

 • Angajam sofer profesionist categori C+E plus atestate pentru a lucra in comunitatea Europeana.Salariu motivant!!!

 • Vrei sa lucrezi intr-un mediu placut, făra un sef stresant,cu programul ales de tine? Fii propriul sef! Poti sa faci bani conducand, chiar cu mașina personală.Noi suntem firma parteneră si acreditata UBER /Uber Eats/Taxify/ Clever Go si te putem ajuta. Castig minim de la 1600 lei / săptămână la 8 ore / zi lucrate cu mașina personală. Nu ai mașină, iti inchiriem noi una cu copie conforma. Acte necesare pt Uber cu mașina personală: -Cazier judiciar - curat -Permis auto cu vechime minim 1 an -Vârsta 20 ani -Masina din 2004 sau poate fi mai veche dar sa fie bine intretinuta - talon, asigurare mașina - valabile Plata se face la săptămâna, comision 3% si 50 lei UBER Eats ( livrare mancare) - cu scuter , bicicleta, sau masina- comision 8% . Telefon 0784698376

 • FIRMĂ CU AUTORIZAȚIE DE TRANSPORT ȘI COPII CONFORME ! Fără costuri ascunse. Transparență totală și seriozitate! Activitatea noastră se desfășoară în: București Cluj-Napoca Brașov ‼️IMPORTANT Comision 9% Plata către șoferi este făcută în fiecare zi de miercuri, fără nici o întârziere! ‼️ Exemplu calcul: dacă ai generat 1000 lei, comisionul este de 90 lei, fără alte taxe și costuri ascunse! La doar 6-8 ore pe zi, cu toate taxele și cheltuielile achitate,un șofer partener câștiga 5000-6000 de lei lunar. ☎ Pentru suport și cadru legal, nu ezita să ne contactezi -0787763380 ✔ Oferim suportul necesar pentru obținerea atestatului, ITP la 6 luni și contract de comodat autentificat. ✔ Asigurăm susținere pentru obținerea atestatului și decontarea integrală. ✖Cerințe necesare: cazier auto cazier judiciar permis minimum 2 ani vârstă minimă 21 ani mașină cu anul de fabricație minimum 2006 ❗Fără target ❗Fără program, muncești când vrei ❗Ești propriul tău șef Te așteptăm în firma noastră!

 • Sofer cat B+C+E atestat marfa, atestat ADR colete, card tahograf cu o experienta pe comunitate de peste 11 ani UK, Scandinavia, doresc angajare pe camion 40 to program lucru 6/2 transport asigurat de firma act aditional la contract cu diurna, plata diurnei la săptămână.

 • Sofer profesionist cu experienta pe camion de mare tonaj 40t, caut loc de munca stabil si serios, intern sau inernational, tur- retur Tel:0774602769

 • Angajez soferi profesionisti pe comunitate,se lucreaza cu remorci frigorifice,este necesar permis cat CE atestat, card tahograf,mai multe detalii la telefon 0761907443.

 • Angajez soferi taxi cu s au fara expierenta varsta minima 21 ani , vechime permis minim 2 ani .tel 0746203350,

 • Câștiguri garantate de 1000 lei pe săptămână cu un program de minim 8h/zi + 5 zile/săptămână! Transportator autorizat ARR angajez șofer pentru activitatea de transport persoane. Societatea este colaboratoare Uber, Bolt, Yango, Clever, Free Now. Oferim cadrul legal pentru colaborarea cu platformele sus-menționate + asistență la obținerea atestatului de transport persoane în regim de închiriere! Toate autovehiculele societății noastre au eliberate copii conforme pentru transport alternativ și ecusoane valabile pentru toate platformele. De asemenea acestea sunt dotate cu case de marcat! Toate cheltuielile privind întreținerea mașinii (service + RCA + rovinietă etc.) sunt suportate de noi Câștiguri garantate de 1000 lei pe săptămână cu un program de minim 8h/zi + 5 zile/săptămână! Condiții șofer: -​ Carte de identitate valabilă - ​Vârstă minima 21 ani -​ Permis de conducere, vechime minima 2 ani - ​Cazier judiciar -​ Cazier auto - ​Atestat profesional - transport persoane în regim de închiriere *oferim sprijin în obținerea atestatului profesional de transport persoane în regim de închiriere!!! Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați la tel: 0722731689!!!

 • S.C.Transport international angajeaza sofer containere pe rutele Benelux-Germania-Franta-Danemarca-Suedia.Program de lucru flexibil, salarizare minim garantata incepand de la 2300 euro.Plata corecta si intotdeauna la timp ,transport dus -intors platit de catre firma,dispecerat in limba romana.Se respecta programul de lucru si pauzele legale. Cerinte:-persoane oneste si serioase,dornice de munca, -sa posede permis cat.C+E,atestat[e],card tahograf -experienta pe comunitate si pe containere constituie un avantaj -cunostinte minime de limba engleza ptr.comunicarea in terminale Pentru mai multe detalii la nr. telefon 0768381114,sau whats up.

 • Posesor de permis cat. B/ C /C+E caut de lucru intern sau extern in echipaj sau singur . Posed card tahograf și atestat marfă fără experiență în domeniu dar dornic de a dobândi cu respectarea prevederilor legale în vigoare .Sunt din Oradea am 35 de ani serios ambițios si calculat.

 • Caut de lucru ca șofer posed permis categoriile B.,C,.C+E Posed card tahograf și atestat marfă CPI fără experiență în domeniu transport cat C.C+E dar cu experiență cat B pe comunitate Pentru mai multe informații astept mesej pe publi 24.sau la numărul de telefon.

 • 51 ani , economist specializare management general , experienta antreprenoriala vasta in multiple domenii complexe si de anvergura , spirit antreprenorial dezvoltat , indraznet , hotarat care nu se impiedica de asa-numitul imposibil , imi ofer serviciile . Posesor permis de conducere categoria B din 1992 , disponibil ptr. deplasari externe / interne , referinte exceptionale , impresionabile externe si interne scrise si usor verificabile pentru confirmari . Serviciile oferite includ operatiuni diverse cautate de clienti , unele dintre acestea poate nefiind posibil de indeplinit de catre alti prestatori . Rog adresati solicitari scrise deoarece evit discutii telefonice lungi si neproductive . :)

 • Angajez echipaj Sot Sotie Experiența pe comunitate Camion 7.5 tone cabina dubla doua paturi cutie automata ac scaune încălzite ventilate sirocou frigider etc Nu se incarca mai mult de 2.7 tone nu se cere încălcarea timpilor de condus Salariu oferit 3000 euro pe luna plata pe data de 15 in fiecare luna Cer și ofer promptitudine și seriozitate

 • Angajam șofer de tir pe un tir Mercedes benz

 • Ai o masina , dar fara sofer?? Pot fi soferul tau pe perioada weekend ului , de preferat pe distante mai lungi. Numele meu este Catalin, am 28 de ani , permis cat. B(6 ani) si cat A; vorbesc si engleza si germana la un nivel mediu. Multumesc

 • Domn, serios, onest, altruist, adaptabil, nefumator, nealcoolic, cu o experienta bogata in 18 ani de soferie atat in tara cat si strainatate, caut sa imi ofer serviciile ca si sofer, pentru persoane fizice cat si juridice, si nu numai, dispus si la deplasari national cat si international. Ma ofer sa vin si in sprijinul celor care sunt cu permisul auto retinut s au anulat, ofer serviciile ca sofer personal cu masina DUMNEAVOASTRA . Mai ofer si servicii precum : Transport persoane / copii in conditii de maxima siguranta , cu atentie sporita si distributiva in trafic si la cele mai mici detalii , la diverse activitati sportive , totodata ii preiau de la scoala / casa / gradinita s au destinatii la joburi , si intre joburi , hoteluri , precum si deplasari la aeroporturi , si intre aeroporturi Mentin curat / e autovehiculul / ele persoanelor jurice / fizice in stare exceptionala , la nevoie le duc in service , cosmetica , spalatorie etc Platesc diverse utilitati , cumparaturi de orice natura la nevoie pentru persoane juridice / fizice si le transport unde este nevoie de acestea Livrez oriunde in tara colet/colete speciale in functie de marimea si greutatea acestora (doar cu proces verbal si daca este cazul, sigilat/e de catre client ) !!! DESCHIS SI LA DESTINATII PRECUM " TEAM BUILDING " ORIUNDE LA NEVOIE / S AU VACANTE LA MUNTE , MARE S AU ALTE ACTIVITATI RECREATIVE ATAT PENTRU PERSOANE JURIDICE CAT SI FIZICE !!! !!! Nu consum alcool / Nu sunt fumator !!! !!! Nu detin cazier judiciar / auto !!! P.S. PRESTEZ SEVICII PREMIUM OFER SI ASTEPT MAXIMA SERIOZITATE

 • Angajez soferi profesioniști din județul Olt(de preferat din apropierea orașului Slatina)pentru ansamblu cap tractor si semiremorca basculabila.

 • Salveaza cautarea