Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam sofer pe camion de 3,5 tone cub cu lift pentru transport, incarcat si descarcat europleti. Zona depozit Militati Centura. Salariu 2500lei. Se livreaza doar in zona Buucresti si adiacent program Luni Vineri 8 ore.

 • ANGAJEZ SOFER BASCULE CU EXPERIENTA NU SE PLEACA IN DEPLASARE , NU SE DOARME IN CABINA , NU SE FAC KM MULTI SERIOS CORECT CU SPIRIT DE INITIATIVA DOMICILIU STABIL IN ORAS BRAILA SALARIU 3000 RON

 • Angajez sofer TIR. Se lucreaza in regim intern, cursele frecvente fiind intre Tg Jiu-Oradea si Tg jiu- Bucuresti,cu revenire in fiecare sfârșit de săptămâna la Tg Jiu. Salariu fix 4500 ron. Mai multe detalii la 0754061088

 • Angajez sofer categoria C pentru curse pe Tara

 • Angajez sofer cu atestat taxi cu carte de munca masina este colantata la speed taxi logan 2013 0.9 plan 110 lei la 24

 • Caut loc de munca cu program part-time. Specializare= consilier siguranță circulatiei în transporturi de mărfuri periculoase - certificare ADR (toate clasele inclusiv gaze, motorina etc). Experiență practica de minim 3 ani. Seriozitate maxima.

 • NOU! Tot mai multe companii din Belgia angajează Șoferi CE (codul 95) pentru zona BENELUX. Se oferă: Contract de muncă înregistrat în Belgia Salariu la nivel european, taxe plătite la zi Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus de final de an Concediu de odihnă Alocație pentru copii în Belgia Se cer cunoștințe de limba elgleza sau franceza NU PERCEPEM COMISION! CV la ovidiu.neculaescu@all-eu-recruitment.com Detalii la 0749 214 025 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • NOU! Tot mai multe companii din Belgia angajează Șoferi CE (codul 95) pentru zona BENELUX. Se oferă: Contract de muncă înregistrat în Belgia Salariu la nivel european, taxe plătite la zi Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus de final de an Concediu de odihnă Alocație pentru copii în Belgia Se cer cunoștințe de limba engleză sau franceză. NU PERCEPEM COMISION! CV la ovidiu.neculaescu@all-eu-recruitment.com Detalii la 0749 214 025 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Caut loc de munca ca sofer cat B, in Botosani sau curse prin apropiere, rog seriozitate!

 • Inchiriere Van 8+1 Colaborare After School Transport

 • angajam sofer categoria B, limita de varsta 45 de ani relatii la tel. 0740 424 902

 • firma de instalatii electrice angajam sofer categoria B relatii la tel. 0740 424 902

 • NDB Logistica Romania SRL, companie multinationala, angajeaza manipulanti, de preferinta femei, pentru depozit logistica situat in Arad, Zona Industriala Vest str.I. Cerinte: disponibilitate de a lucra in ture, abilitati relationare si lucru in echipa. Responsabilitati: pregatire, manipulare marfa. Pachet salarial: salariu competitiv, bonus de performanta, transport personal asigurat, tichete de masa, ore suplimentare platite dublu, servicii medicale private, alte beneficii. Va rugam trimiteti CV pe adresele urmatoare de e-mail: ; ; sau direct la sediul societatii. Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

 • Firma de transport international marfa,caut soferi profesionisti cu experienta Se ofera salariu atractiv plus alte beneficii. Nu se percepe comision! Va asteptam cu interes!! Contact 0034695901563 E-mail:danaburtea2004@gmail.com

 • Angajam in conditii avantajoase ,soferi profesionisti cat .D,E..detalii la nr de tel 00/32/475902869 Se cere cunostiinte de limba engleza sau franceza.

 • SC Bambus SRL angajeaza pentru depozitul sau din strada Mihai Viteazul numarul 13 , soferi categoria B , C si manipulanti marfuri. Alte detalii la telefon 0749079252

 • Candidatul ideal Ne dorim sa faci parte cu succes din echipa noastra. Pentru asta este necesar sa fii o persoana organizata si responsabila si sa ai abilitati de comunicare. Avem nevoie de oameni dedicati, care-si doresc stabilitatea locului de munca. Cerinte: Studii Medii Permis de conducere, categoria B Cunostiinte Operare PC Cunostinte de contabilitate primara Fara antecedente rutiere / penale Descrierea jobului Principalele atributii ale postului: Livreaza comenzile catre toti clientii aflati pe ruta prestabilita; Participa activ la operatiunile de incarcare / descarcare / depozitare a marfii; Livrareaza în condiţii optime marfurile pe care le are în răspundere; Colecteaza instrumentele de plata sau platile pentru produsele livrate; Pastreaza si preda actele contabile cu care opereaza: avize, facturi, documente de plata, foi parcurs, samd.; Optimizeaza rutele impreuna cu Customer Service-ul dedicat; Mentine in stare de foarte buna functionare, autoutilitara avuta in dotare, anuntand responsabilul parc auto de orice defectiune aparuta. Beneficii: Beneficii salariale: se vor discuta in urma interviului Mediu de munca stabil Asigurare medicala privata Posibilitati de instruire / dezvoltare profesionala Descrierea companiei M&M Product este producator si distribuitor national de ambalaje flexibile, lider de piata pentru folia termocontractibila din PVC si pionier al foliei pre-stretch. Suntem o companie aflata intr-o continua dezvoltare si interesati de protectia mediului prin activitatea de reciclare a deseurilor. Suntem o echipa tanara si ambitioasa, in continuua perfectionare! Echipa care asteapta sa i te alaturi!

 • Firma de transport din Arad angajeaza soferi de TIR pentru curse Romania - UE - Romania . Nu se merge in Elvetia sau Anglia . Incarcarile sunt , de obicei , din zona de vest a tarii .

 • Home Pro Gaz SRL angajeaza sofer cat B pentru distributie de butelii la domiciliu clientilor. Daca esti din Dragsina ,Uliuc, Sacosu Turcesc, Cheveres,Bacova ,Hitiaș si esti o persoana activa si cu experienta in condus te ateptam in echipa noastra. Pachet salarial atractiv! Cei interesati sunt rugati sa ne contancteze telefonic!

 • Angajează urgent sofer in distributie posesor permis categoria B si experienta in domeniu detalii telefon 0720600216.

 • Salveaza cautarea