Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • GLOVO ANGAJEAZĂ CURIERI CU MAȘINA! NU ai nevoie de CV! NU ai nevoie de experiență! La Glovo căutăm oameni ca tine, care doresc să exploreze orașul și să ne ajute cu distribuția pachetelor. Hai și tu în echipa GLOVO! Ce trebuie să stii pentru a deveni curier Glovo? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone Android sau iOS. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur orele în care lucrezi - Plata se calculează din momentul în care preiei cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client - Bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare - Bonusuri pentru performanțele tale săptămânale - Bonusuri de recomandare Câștigurile se virează săptămânal către tine! Referitor la partea non-financiară, ai la dispozitie: - Baterie externă dupa 20 de comenzi - Suport în timp real în aplicaţie - Bike-ride-uri cu staff-ul Glovo - Tricouri, geci Înscriere: glovoapp.com/ro/glovers Adresa: Str. Poporului, nr. 28, (Ansamblu Trocadero), parter, Constanta Sesiuni de înscriere zilnice (L-V) la orele 12:00 și 17:00! Hai să îți ridici ghiozdanul de livrare! Te așteptăm!

 • GLOVO ANGAJEAZĂ CURIERI CU MAȘINA! NU ai nevoie de CV! NU ai nevoie de experiență! La Glovo căutăm oameni ca tine, care doresc să exploreze orașul și să ne ajute cu distribuția pachetelor. Hai și tu în echipa GLOVO! Ce trebuie să stii pentru a deveni curier Glovo? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone Android sau iOS. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur orele în care lucrezi - Plata se calculează din momentul în care preiei cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client - Bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare - Bonusuri pentru performanțele tale săptămânale - Bonusuri de recomandare Câștigurile se virează săptămânal către tine! Referitor la partea non-financiară, ai la dispozitie: - Baterie externă dupa 20 de comenzi - Suport în timp real în aplicaţie - Bike-ride-uri cu staff-ul Glovo - Tricouri, geci Înscriere: glovoapp.com/ro/glovers Adresa: str. Dr. Iosif Nemoianu, nr 11, demisol Sesiuni de înscriere zilnice (L-V) la orele 12:00, 15:00 și 18:00! Hai să îți ridici ghiozdanul de livrare! Te așteptăm!

 • GLOVO ANGAJEAZĂ CURIERI CU MAȘINA! NU ai nevoie de CV! NU ai nevoie de experiență! La Glovo căutăm oameni ca tine, care doresc să exploreze orașul și să ne ajute cu distribuția pachetelor. Hai și tu în echipa GLOVO! Ce trebuie să stii pentru a deveni curier Glovo? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone Android sau iOS. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur orele în care lucrezi - Plata se calculează din momentul în care preiei cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client - Bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare - Bonusuri pentru performanțele tale săptămânale - Bonusuri de recomandare Câștigurile se virează săptămânal către tine! Referitor la partea non-financiară, ai la dispozitie: - Baterie externă dupa 20 de comenzi - Suport în timp real în aplicaţie - Bike-ride-uri cu staff-ul Glovo - Tricouri, geci Înscriere: glovoapp.com/ro/glovers Adresa: Calea Turzii, nr. 101, parter Sesiuni de înscriere zilnice (L-V) la orele 12:00, 15:00 și 18:00! Hai să îți ridici ghiozdanul de livrare! Te așteptăm!

 • GLOVO ANGAJEAZĂ CURIERI CU MAȘINA! NU ai nevoie de CV! NU ai nevoie de experiență! La Glovo căutăm oameni ca tine, care doresc să exploreze orașul și să ne ajute cu distribuția pachetelor. Hai și tu în echipa GLOVO! Ce trebuie să stii pentru a deveni curier Glovo? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone Android sau iOS. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur orele în care lucrezi - Plata se calculează din momentul în care preiei cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client - Bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare - Bonusuri pentru performanțele tale săptămânale - Bonusuri de recomandare Câștigurile se virează săptămânal către tine! Referitor la partea non-financiară, ai la dispozitie: - Baterie externă dupa 20 de comenzi - Suport în timp real în aplicaţie - Bike-ride-uri cu staff-ul Glovo - Tricouri, geci Înscriere: glovoapp.com/ro/glovers Adresa: str. Rece, nr 3, etaj 1 Sesiuni de înscriere zilnice (L-V) la orele 12:00 și 17:00! Hai să îți ridici ghiozdanul de livrare! Te așteptăm!

 • GLOVO ANGAJEAZĂ CURIERI CU MAȘINA! NU ai nevoie de CV! NU ai nevoie de experiență! La Glovo căutăm oameni ca tine, care doresc să exploreze orașul și să ne ajute cu distribuția pachetelor. Hai și tu în echipa GLOVO! Ce trebuie să stii pentru a deveni curier Glovo? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone Android sau iOS. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur orele în care lucrezi - Plata se calculează din momentul în care preiei cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client - Bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare - Bonusuri pentru performanțele tale săptămânale - Bonusuri de recomandare Câștigurile se virează săptămânal către tine! Referitor la partea non-financiară, ai la dispozitie: - Baterie externă dupa 20 de comenzi - Suport în timp real în aplicaţie - Bike-ride-uri cu staff-ul Glovo - Tricouri, geci Înscriere: glovoapp.com/ro/glovers Adresa: str. Verii, nr 11, parter Sesiuni de înscriere zilnice (L-V) la orele 12:00 și 17:00! Hai să îți ridici ghiozdanul de livrare! Te așteptăm!

 • Societate comerciala cu sediul in localitatea Bragadiru , jud. Ilfov angajeaza sofer distribuitor si casier.

 • curse tur-retur, ITALIA zona de nord

 • Angajez sofer cat.B experienta pe comunitate Soferu sa fie din Oradea-Bihor Mai multe informati la telefon. 0766 656 643 SALARIZARE LA ZI

 • Acest job se adreseaza persoanelor responsabile care doresc sa obtina un venit decent si care sunt dispuse sa munceasca pentru a-si realiza obiectivele. Angajam vanzatori la domiciliu (soferi livrare pizza) obisnuiti cu traficul din Bucuresti, care acorda o atentie sporita atat produselor transportate cat si sigurantei proprii. Oferim: 1. Contract de munca 8h, perioada nedeterminata. 2. Salariu motivant. 3. Bonusuri substantiale in functie de targetul atins in acea luna. Cerinte: 1. Diploma de bacalaureat. 2. Permis de conducere categoria B, minim 2 ani experienta. Oferim un job stabil, dorim sa primim in echipa noastra persoane agreabile, politicoase, focusate in mod profesionist pe atingerea obiectivelor, atat a celor proprii, cat si a celor comune. Va asteptam!

 • Candidatul ideal Companie cu profil de protecția mediului și salubritate din Cluj-Napoca caută șofer pentru activități de colectare materiale reciclabile. Cerințe: - deținerea unui permis de conducere categoria B - lipsa antecedentelor rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - studii medii - experiență de cel puțin 2 ani în conducerea de autoutilitare 3.5 To. - cunoștințe de mecanică auto - cunoșterea planului orașului Cluj-Napoca și a localităților din împrejurimi (Baciu, Florești, Jucu) Descrierea jobului: Șoferul va efectua curse de colectare a materialelor reciclabile de la clienții aflați pe raza Mun. Cluj-Napoca și/sau a comunelor limitrofe (Florești, Baciu, Jucu). Oferim: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată - Salariu atractiv - Bonuri de masă - Bonusuri și sporuri în funcție de performanță - Decontare transport - Un mediu de muncă prietenos, dinamic și stabil

 • Societate comerciala , angajaza: Soferi profesionisti C si C+E, program: 8 ore/zi de luni-vineri, salariul 3500 lei + ore suplimentare ( daca este cazul ) Soferi profesionisti C si C+E, program: 12 ore/zi de luni-vineri, salariul 4500 lei Efectueaza transportul de deseuri cu containere Garajul se afla in Chitila Ilfov

 • Angajare sofer de taxi in Sibiu

 • Firma de transport angajeaza soferi de 3.5 tone pentru lucru pe comunitate . Cui se adreseaza acest post _ -persoane cu experienta minim 1 an ca si sofer pe comunitate -persoane responsabile si atente Descrierea postului : -se lucreaza 6 saptamani pe comunitate +2 saptamani concediu -se ofera transport din partea firmei -se lucreaza pe comunitate (Germani,Olanda,Anglia ,Franta ,Spania) Benefici: -salar atractiv ,incepand de la 0.09€ pe km -km minim pe luna incepand de la 15000 km -bonificatii din partea firmei Persoanale interesate sunt rugate sa contacteze la numarul 0040762682629 sau 0040752616895

 • Curse RO - extern, autoutilitara prelata de 8 europlt

 • Angajam soferi , posesori de atestat ,card si ADR valabile , pe camion 40 T, pentru trafic de marfa in regim international.(tur-retur) Informatii suplimentare la biroul din Arad , tel 0257270904 sau mobil 0744566424.

 • Sofer categoria B și C cu atestat transport marfa și cartela tahograf caut de lucru pe camion de preferat curse tur-retur, am experiența 5 ani pe camion ,ofer proba de lucru și seriozitate .

 • Persoana serioasa, cu experienta. Garajul este in Mogosoaia, Jud. Ilfov. Curse locale (Bucuresti - Ilfov) Mai multe detalii la tel 0730.023.999

 • Angajez instructor auto categoriile C și Ce. Se oferă salariu fix 4000 lei.

 • angajez sofer profesionist pe tir cu experienta

 • ANGAJAM SOFERI PROFESIONISTI CAT C+E, SALARIU MOTIVANT ,BONUSURI RELATII DOAR LA TELEFON 0751 22 99 76

 • Salveaza cautarea