Trimite unui prieten

Trimite

Acest anunt nu mai este activ pe site!

Colaborare Uber Bolt Yango Clever Go comision firmă 8 % firmă fără datorii doresc seriozitate

Valabil din 21.09.2019 22:30:33
Descriere

Ofer transparență totală și vă rog să faceți calculele cu atenție, să nu deranjați inutil. Doresc seriozitate. Daca doriti sa deveniti sofer partener UBER și /sau Bolt , Yango , Clever Go , puteti colabora cu firma noastră, DOAR cu CONTRACT DE MUNCA, copie conformă, ecuson pentru fiecare mașină, asigurare pasageri și bagajele acestora, totul legal. Nu accept munca la negru.
Aveți grija cu ce firme colaborați. Multe firme nu vă zic că dacă nu aveți contract de munca, trebuie să declarați la ANAF, la sfârșitul anului toate veniturile în afara contractelor de munca și trebuie să plătiți 10% impozit pe venit, iar dacă depășiți anumite sume plătiți și CAS 25% și CASS 10%, TOTAL 45% din ce venit realizați . Deci cea mai bună variantă este CONTRACTUL DE MUNCA și aveți și toate contribuțiile plătite la zi (asigurări de sănătate, șomaj, fond pensii, etc), puteți face credit la bancă, sunt multe avantaje și nu riscați nici o amendă .
Firma se ocupa de aspectul juridic, contabil si al taxelor pentru dumneavoastra. Comisionul firmei este 8 % din totalul încasărilor dumneavoastră (fără alte taxe ascunse, dacă faceți 1000 lei, reținem 80). Colaborăm DOAR cu contract de munca, totul legal și transparent. Nu doresc sa avem probleme cu ANAF sau ITM, nici eu ca firmă nici dumneavoastră ca șoferi (persoane fizice). Se dau amenzi mari .
Trebuie sa aveti masina (recomandat cu instalație GPL) mai nouă de 15 ani, permis de conducere de cel putin 2 ani, asigurare valida, sa nu aveti cazier judiciar si sa nu va fi fost retinut permisul pentru alcool,stupefiante in ultimii 5 ani.

Structura taxelor este dupa cum urmeaza:

[A] Pachet fix 15 lei/săptămână (contabilitate)
[B] Taxe pentru contractul de muncă - în funcție de numărul de ore 1 h, 2h sau 8h, cât veți dori să trecem în contractul de muncă . De la 1 ianuarie 2019 taxele pentru contractul de muncă sunt următoarele : dacă aveți contract de 8 h /zi la alt angajator, sunteți student sau pensionar și faceți dovada prin adeverință de la celalalt loc de muncă /facultate vă fac contract 1h și veți plăti 29 lei /săptămână (114/lună) , pentru 2 h veți plăti 57/săptămână (228/lună). Dacă nu aveți contract de muncă cu normă întreaga 8h /zi și salariul minim pe economie, nu sunteți student sau pensionar taxele pentru 1 h sau 2 h sunt aproape cât pentru 8h adică 216 lei /săptămână (864/lună) și în cazul în care nu aveți alt job de 8, vă fac contract de munca cu 8h/zi.Dacă într-o săptămână nu munciți aceste 2 taxe (contabilitate+contractul de muncă ) tot trebuie să le plătiți.

[C] Comision companie:
8 % din ce încasați
[ D] Tva-ul intracomunitar 19% din comisionul UBER /Bolt ( nu din toată suma). Dacă faceți Clever nu se plătește tva intracomunitar, fiind firmă cu sediul în România.
[E] 1% impozit pe venit.
Când faceți cont la Bolt să folosiți codul de recomandare PETREV32 iar la Uber codul RJ9QON.
Pentru detalii vă rog să mă contactați pe numărul 0720794898 sau prin mesaj privat.

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!