Trimite unui prieten

Trimite

Stivuitorist

Valabil din 28.06.2019 10:31:47
Descriere

Compania Grup Feroviar Roman SA, cel mai mare transportator feroviar privat de marfuri, angajeaza stivuitoristi pentru depozitul sau din Chitila (Depozitul GFR Terminal Chitila din incinta fostului depozit CFR)

Cerinte:

1. Studii: 8 clase sau liceu
2. Experienţă: - minim 6 luni pe aceeasi functie.
3. Curs calificare stivuitorist
4. Autorizare ISCIR
5. Disponibilitate program prelungit si lucru in aer liber

Postul implica executarea operatiilor de descarcarea marfurilor din trenuri, transportare in cadrul depozitului si incarcare in masini de transport.

Se ofera:

- Salariu atractiv
-Tichete de masa
- Bonus lunar si bonus trimestrial
- Prime de vacanta de Paste si Craciun
- Diverse beneficii prevazute in contractul colectiv de munca
- Contract individual de munca pe durata nedeterminata.
- Decontare transport pentru salariatii care nu au domiciliul in Chitila

- Ca parte a procesului de recrutare, Grup Feroviar Roman colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Datele dumneavoastră vor fi păstrate pe perioada desfășurării procesului de recrutare. Dacă procesul de recrutare și selecție se finalizează cu încheierea contractului individual de muncă, datele cu caracter personal colectate în timpul procesului de recrutare vor fi transferate în dosarul dumneavoastră personal și păstrate conform cerințelor legislației în domeniu.

Dacă procesul de recrutare și selecție nu se finalizează cu încheierea contractului individual de muncă dar doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa ramana in baza noastra de date in vederea unor procese de recrutare ulterioara, datele cu caracter personal vor fi pastrate pe perioada procesului de recrutare, dar nu mai mult de un an, caz in care trebuie sa va exprimati consimtamantul.

Ne puteti contacta la nr. 0372.336.142, email

Anunturi recomandate

Mesaj
Adauga CV

Fisierele acceptate sunt: doc, docx, pdf cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!