Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Dambovita Companii Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 1800 - 2200 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km); - decontarea transportului; - prima instalare ADR colete 175 euro; - prime trimestriale de 300 euro pentru continuitate in munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 2

  Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta (minim 2 luni): Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia/Olanda se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • 3

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase.Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal Curse Germania - Elvetia sau BENELUX ( prelata sau containere) pentru mai multe detalii ne contactati ! IONUT

 • Mairon Galati angajeaza sofer profesionist pentru punctul de lucru din Gaesti, jud Dambovita. Cerințe: - Minim 5 ani experiență în aceeași poziție - Permis de conducere categoriile C, E - Atestat șofer profesionist transport mărfuri generale - Card pentru tahograf digital - Cunoștințe minime de mecanică auto și întreținere a autocamioanelor - Cazier judiciar și auto Responsabilități: - Transportă mărfuri industriale (produse metalurgice) - Comunică permanent cu privire la deplasarea pe ruta stabilită (locație, grafic de timp, eventuale nereguli aparute) - Respectă timpii corespunzători de livrare și de descarcare - Respectă indicațiile cu privire la punctele de alimentare cu carburant Vă așteptăm să vă prezentați la sediul din Str 13 Decembrie, nr 208, Gaesti, jud. Dambovita sau obțineți mai multe informatii la tel. - în timpul programului de lucru 8:00 - 16:30 (în zilele lucrătoare)

 • 5

  Firmă transport angajeaza sofer profesionist TIR . Curse interne. Salariu motivant.

 • Angajam sofer C+E pentru comunitate. Se lucreaza la prelata, nu se schimba remorca sau camionul. Perioada de lucru se stabileste de comun acord. Se lucreaza doar la program, diurna 70 euro all in. Cerem si oferim seriozitate.

 • 1

  angajez sofer profesionist intern transport fier vechi targoviste galati ,ploiesti,

 • Angajare sofer profesionist pentru transport marfa Comunitate, categoriile C si E pentru 7.5 t internațional tur-retur.

 • 1

  Firma TAXI sector 4, oferim Dacia Logan 2013-2016 gaz-benzina. Aparate Equinox, dosar aeroport. Colantate SPEED sau Pelicanul. Licente ILFOV, bonusuri lunare. Posibilitate de masina la RAMANERE. Adresa : Vitan Barzesti 11C, Intr VULTURULUI, Cladirea MALITA , program L-V 9-17

 • 1

  Angajam conducator auto pentru transport INTERNATIONAL TUR+RETUR . Tarile tranzitate sunt in cea mai mare parte Italia (80 % ) urmand apoi Germania , Olanda , Belgia , Cehia ! Oferim si cerem seriozitate , se lucreaza pe camioane euro VI . Bani aferenti cursei respective se primesc imediat la intocmirra decontului fara amanare . Pauzele de 45 de ore se fac in proportie de 99 % acasa . Mai multe detalii legate de salarizare le putem oferii la telefon , pentru ca fiecare sa poata opta in urma unei discutii pe varianta care ii este favorabila .

 • Angajez șoferi profesioniști pt containere. Salariu atractiv, ofer și cer seriozitate. CERINTE: - Permis de conducere cat. B+C+E; - Atestat profesional pentru transport - Card digital pentru tahograf; - Aviz medical si psihologic cu siguranta circulatiei; - ADR - Necesare cunostinte de engleza sau germana. - ADR Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactați la nr de tel. 0 7 8 4 2 7 4 7 1 5

 • 3

  Angajam sofer cat C+E transporintern salariu atractiv

 • Salveaza cautarea