Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Ilfov Otopeni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam sofer cat B Otopeni Cerinte - Permis de conducere categoria B. Atributiile postului: - Distributia de produse alimentare si nealimentare in Bucuresti si jud. Ilfov. Descriere: - Program lucru de Luni pana Vineri. - Contract de munca pe perioada nedeterminata Descrierea companiei: S.C. DUO S.R.L. este o companie de renume in domeniul distributiei de produse alimentare si nealimentare. Infiintata in anul 1991, compania si-a desfasurat activitatea in mod competent, serios si profesionist, confirmandu-si astfel pozitia de lider pe piata romaneasca. Contact: jobs@duodistribution.ro 0731.121.533 Contactati-ne la telefon pentru detalii, intre orele 10 si 13!

 • Societate de transport angajează șoferi profesioniști cu experiență pe basculante articulate. Salariu atractiv.

 • Angajam sofer profesionist cu atestat pentru autobasculanta - SALARIU 4000 RON + BONURI DE MASA. Cerem seriozitate. Informati legate de salariu si alte beneficiu se pot obtine la nr.de telefon: 0724223766/ 0731038199 . CV-urile se pot trimite pe adresa de mail:

 • Se cere carnet cat. B ,varsta minima de 18 ani si maxima de 58 ani. Trebuie sa NU avei antecedente grave rutiere, Se ofera cazare gratuita pe toata perioada contractuala, echipament adecvat de lucru si asigurari sociale platite, Salariul net de 2250lire , fara retineri . Program de 8 ore/zi cu posibilitatea de a lucra in anumite sambete 4 ore. Alte informatii numai la telefon 0726/700.933.

 • Cautam soferi cat B pentru curierat sau categoria C+E pentru comunitate (Italia,Olanda, ). Se cere limba engleza sau olandeza. Salariul 2150 de euro + bonusuri si diurna. Contract pe minim 2 luni. Alte informatii numai la telefon 0726/700.933 .

 • -salariu 1770 Euro/ luna, net ; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Alte informatii numai la telefon 0726/700.933 .

 • Angajatul va avea urmatoarele sarcini de lucru : -transportarea coletelor de la depozitul de livrare pana la client. Veti lucra cu GPS , nu este necesar sa cunoasteti limba olandeza, reprezinta avantaj un minim de limba engleza. Salariul o este de 2160 , si va fi platit bilunar. Contractul inclunde garantat 40 de ore de lucru normale plus ore suplimentare daca doriti sa castigati mai mult decat ceea ce se ofera minim. Program de lucru 8 ore pe zi , de luni pana vineri . Contractul se incheie pe perioada nedeterminata, cu 2 saptamani perioada de acomodare. Alte informatii numai la telefon 0726/700.933 .

 • Cautam sa angajam urgent soferi cat. B si cat. C+E cu varsta maxima de 58 ani si cunostinte de limba la nivel conversational pentru Olanda, Italia, Cehia, Anglia, Spania si Slovacia. Se ofera cazare, 3mese/diurna si salariul de 2160 -2150 euro. Alte informatii numai la telefon 0726/700.933

 • Montator de blaturi de bucatarie cu experienta sau fara. Atelier autorizat de productie a produselor din Granit si Marmura cu o vechime de peste 10 ani si cu un portofoliu mare de clienti , situat in or. Otopeni, str. DRumul Garii Odai, 42, angajeaza Sofer-montator. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu netron in functie de experienta si pregatire. Bonusuri de sarbatori. Program: luni-vineri: 8 ore/zi . Contact: zero sate doi trei trei noua opt sapte opt opt

 • Sofer TIR pentru Comunitate cu experienta minim 5 ani

 • Candidatul ideal Studii medii; Permis de conducere categoria B si C; Experienta minima in activitate - 1 an; Fara antecedente penale. Descrierea jobului Circula doar in interiorul aeroportului; Indeplinirea sarcinilor conform contractului de munca; ​Disponibilitate pentru lucrul in schimburi: 12/24 si 12/48. Beneficii: Garantia corectitudinii contractuale; Salariu fix + spor vechime totala in munca + spor de noapte + spor de weekend; Facilitati acordate angajatilor in cadrul companiei (tichete de masa, masa calda, transport, alte facilitiati conform Contractului Colectiv de Munca); Descrierea companiei DNATA este unul dintre cei mai dezvoltati furnizori de servicii aeriene din lume, oferind servicii de handling la sol, cargo, travel si servicii de catering pe cinci continente. DNATA este parte a grupului Emirates si, in prezent, are peste 38.000 de angajati in 84 de tari - printre care si Romania. DNATA Catering din Romania furnizeaza in cadrul Aeroportului Henri Coanda (AIHCB): servicii de catering la bordul aeronavelor si servicii de alimentatie publica in Terminalul Plecari din AIHCB prin unitati de tip: fast- food, snack-bar, cafenele si restaurante. Serviciile de alimentatie publica mai sunt furnizate si in saloanele business si VIP. Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail mentionata in anunt.

 • Companie de catering angajeaza urgent in Otopeni, jud.Ilfov - Sofer cu permis de conducere categoria C, cu varsta cuprinsa intre 25-40 ani, din Bucuresti. Programul de lucru este flexibil. Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Rog CV la adresa de mail: Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefonAdrian;sauRoxana;

 • Salveaza cautarea