Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Ilfov Pipera

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Program program normal de 12 ore pe zi, salariu 4000 ron in mana (net)+ bonusuri in cazul in care se lucreaza peste program. Cazarea este asigurata la deplasarile efectuate in tara sau in starinatate. In cazul deplasarilor mai lungi de 5 zile calendaristice, veti avea un bonus de 100 de lei pe zi sau echivalentul acestora in euro. Cautam persoane serioase, disponibile si pentru deplasari in tara si in strainatate lunar. Dorim ca soferul nostru sa fie colegul nostru de incredere, unde discretia este pe primul plan. Nu se cer cunostinte de limba straina. Masina va avea gps, statie pentru a se folosi la drumuri lungi, frigider pentru bauturi racoritoare non alcoolice, gustari. Nu dorim persoane care au probleme in cazierul judiciar sau istoric auto cu probleme. Cautam o persoana care sa aiba permis categoria B dobandit de cel putin 5 ani, si cu un istoric de km efectuati de cel putin 100.000 km. Se va face carte de munca cu perioada nedeterminata, in cazul in care doriti sa nu mmi lucrati, aveti obligatia de a anunta acest fapt cu 21 de zile calendaristice inainte. Pentru a discuta pe larg aceasta oferta, conditiile si deplasarile care se fac de obicei, va rugam sa ne contactati telefonic. 0728/329957 .

  • Caut persoana serioasa si cu experienta pentru transporturi (tractari sau transport masini) în zona Pipera.

  • Candidatul ideal - cunostinte operare PC; - experienta de cel putin 3 ani in domeniu transportului; - cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze, scris si vorbit - aptitudini de comunicare, planificare si negociere; - seriozitate, dinamism, meticulozitate si adaptabilitate; - permis de conducere minim categoria B; - disponibilitate pentru program prelungit. - cunoasterea amanuntita a timpilor de condus pentru soferi; Descrierea jobului - activitati specifice de expeditie si transport rutier de marfuri internationale; - administrarea relatiei cu clientii de transport ai companiei si negocierea tarifelor de transport cu acestia; - coordonarea camioanelor si respectarea conditiilor contractuale; - programarea si optimizarea rutelor. - urmarirea flotei de vehicule pe GPS; - calcularea rutelor si timpilor de tranzit pentru cursele contractate; Oferta (bonusuri, beneficii): Pachet salarial motivant Posibilitate de dezvoltare profesionala Mediu de lucru profesionist, competitiv Vor fi contactati doar candidatii selectati pentru interviu.

  • Candidatul ideal Sofer categoria B,fara obligatii ,minim 3 ani experienta in conducere,fara cazier,fara incidente in trafic. Avem nevoie de o persoana dedicata,muncitoare,de incredere,care nu fuge de munca. Rezistenta la efort fizic si intelectual; - Capacitate de adaptare in diverse situatii; - Capacitatea de a comunica usor cu colegii: - Seriozitate; - Capacitatea de a-si organiza cat mai optim timpul; - Dinamic; - Atitudine pozitiva Oferta (bonusuri, beneficii): Pachet salarial motivant Posibilitate de dezvoltare profesionala Mediu de lucru profesionist, competitiv Vor fi contactati doar candidatii selectati pentru interviu.

  • Salveaza cautarea