Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  angajam agent vanzari care sa dețină permis categoria B si C pentru distributie de îngheață. paznic de noapte in Timisoara detalii :

 • Firma de transport din Timisoara,angajam sofer profesionist cu experienta pentru comunitate. Tir euro 6,sase saptamani cu doua acasa pentru odihna. 70 euro /zi + salar - singur pe cabina Deplasare cu masina firmei. Oferim si cerem seriozitate. Informatii la numarul de telefon afisat.

 • 1

  Angajez sofer cu atestat taxi! Masina disponibila la 24 h: Chevrolet Aveo, an 2010, 23.000 km.

 • 1

  Societate comerciala cu experienta in trasportul de marfuri angajeaza soferi pentru bascula si prelata.Activitatea este pe zona de vest a tarii.Nu necesita stationare in cabina. Salariu motivant

 • Firma de transport din Timisoara angajeaza sofer profesionist cu experienta pentru comunitate,sase saptamani cu doua in tara pentru odihna. Deplasare cu masina firmei. Salarizare atractiva. Detalii la numarul de telefon afisat.

 • 6

  Societate de transport intenatonal de marfa angajeaza conducatori auto cat. C+E cu experienta, pentru comunitate pe prelata.Salar 2300 eur.Pentru detali sunati la numarul 0753497824.

 • Angajam sofer profesionist cu experienta pentru comunitate,singur pe cabina,sase saptamani cu doua in tara. Deplasare cu masina firmei. Salarizare atractiva.

 • 1

  Angajez sofer C+E pentru activitate interna , activitatea se desfasoara de Luni dimineata pana Vineri dimineata. Pentru detalii sunati la telefon

 • 1

  firma transport angajam șoferi categoria C.E pentru comunitate cu experiența minim 1 an ..limba engleză nivel mediu ..curse Germania Spania Belgia Franța etc..se lucrează pe cisterna mărfuri generale ..baza este in Germania ..salariul este de 2500 euro inclus salariul din romania ..contract pe perioada nedeterminata..oferim seriozitate cerem seriozitate..

 • SC TRANSPORT-SAVA93 S.R.L cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Sofer cu categ C+E. Cerinte : - Experienta este necesara - Permis conducere categ. C+E - Atestat transport marfa Responsabilitati : - Deplasari pe teritoriul României - Intocmirea fiselor auto Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon

 • Firmă parteneră Uber, Bolt angajez șoferi cu atestat transport alternativ, contract de muncă part/full time.

 • salut. din 2012 fac doar comunitate la prelata, caut de lucru la o firma care isi respecta soferii. eu la randul meu ofer respect comunicare si toata experienta acumulata in 9 ani. fara incidente rutiere. despre salarizare vorbim la telefon. Ca si program de lucru prefer 3 saptamani cu 1 acasa sau maxim 4 cu 2 .sunt de gasit la tel . stau in Timisoara. multumesc

 • 2

  Angajez sofer serios categoria C+E. Program de lucru de Luni-Vineri. Detalii la nr: Lăsați un mesaj.

 • Angajam soferi profesionisti, categoriile C+E, pentru Suedia! Cei interesati pot obtine mai multe informatii la numarul de telefon: sau pe adresa noastra de facebook SkaraLogistik AB.

 • 18

  Angajam șoferi cat B pentru autoutilitara 3.5 t ,se oferă contract de munca 6 săptămâni cu 2 săptămâni concediu.masinile circula in Germania.Cerinte Experiența minim 1 an.Persoane pana in 50 ani Oferim toate condițiile salariu avantajos!

 • 3

  - Salariul: 3300 Brut + tichete de masa (valoare tichet 15 lei) - Orele suplimentare (din timpul saptamanii si sambata) platite cu spor 100%, Duminica este platita cu spor de 150%, orele de noapte platite cu spor de 25%. - Contract pe perioada nedeterminata, cu 90 zile perioada de proba. - Salariul este platit astfel: 25 a lunii avans (32% din Brut), 10 a lunii lichidarea si acordarea tichetelor de masa. - Programul de lucru este in functie de traseul pe care va fi alocat. - Alte beneficii: prima de CO echivalentul unui salariu, prima de sarbatori (sub forma tichetelor cadou).

 • 3

  - Salariul: 3300 Brut + tichete de masa (valoare tichet 15 lei) - Orele suplimentare (din timpul saptamanii si sambata) platite cu spor 100%, Duminica este platita cu spor de 150%, orele de noapte platite cu spor de 25%. - Contract pe perioada nedeterminata, cu 90 zile perioada de proba. - Salariul este platit astfel: 25 a lunii avans (32% din Brut), 10 a lunii lichidarea si acordarea tichetelor de masa. - Programul de lucru: cazional pot sa inceapa traseul la ora 06:00). - Alte beneficii: prima de CO echivalentul unui salariu, prima de sarbatori (sub forma tichetelor cadou).

 • 3

  Angajam soferi profesionisti pentru curse intracomunitare Experienta minima de 1 an Permis categoria C E Card tahograf Atestat profesional pentru transport marfa (atestat ADR prezintă un avantaj) Disponibilitate pentru minim 4 sapt cu 10 zile acasă Oferim Diurna 65 euro pe zi plus salariu pe RO Bonusuri in funcție de performanță Act adițional pentru diurna Plata diurnei se face la 2 sapt , salariul se plătește o data pe lună Nu se întrerupe contractul in perioada cât se sta acasă Program de lucru legal ,cu respectarea timpilor de conducere Asiguram transport pana la camion + retur Pentru detalii :

 • 24

  Firma colaboratoare delivery angajeaza soferi cu categoria B. Se ofera: - masina de servici - contract de munca - program flexibil Pentru mai multe detalii tel

 • 12

  Firma colaboratoare a platformelor de Dleivery recruteaza si angajeaza curierii. Se ofera: - angajare cu carte de munca; - venit mediu de 100 ron/zi; - program flexibil; - masina sau bicicleta pentru livrarii; - materiale de protectie individuala; - formare profesionala la locul de munca. Pentru mai multe detalii si interviuri contactatine telefonic la 0737429644 Marius.

 • Salveaza cautarea