Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - intern Bihor doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Cautam soferi profesionisti categoria C + E, minim un an experienta, atestat profesional, din zona Oradea, Turda. Transport marfa intern, salariu de la 5,000 RON/ luna net + bonus de performanta. Week-end petrecut in localitatea de domiciliu, uneori si in timpul saptamanii

 • 1

  Angajez sofer camion intern. De preferat sa fie din Oradea Salar atractiv. Medie km intre 9000-11000 Camion E5. Mai multe detalii la nr de telefon Claudiu.

 • 20

  Rolceter SRL angajeaza personal cu experinta in activitate de birou Angajam personal birou ofertare in Oradea (cart. Episcopia) - activitate de birou in Oradea, - produse agro industriale (anvelope industriale OTR si senile agricole) - clarificare necesar client - ofertare si facturare Se cere - cunostinte avansate de operare calculator - resdinta stabila in Oradea - abilitati de comunicare si negociere Se ofera - salar competitiv pieteti, conform intelegerii / negocierii - program fix - sustinere teoretica si practica - stabilitate si respect Program de lucru de luni pana vineri ( 08: ra pauza) Mai multe informatii la telefon: (in timpul programului de lucru 08:00-17:00)

 • 5

  Angajez sofer duba categoria B! Vrem sa ne marim echipa si avem nevoie de noi angajati! Salariu foarte mare plus alte benefici, program lejer si colaborare intre angajati. Absolut toate dubele sunt noi. Transport intern, transporturi curierat. Va asteptam sa ne contactati.

 • 6

  CAUT MUNCITOR NECALIFICAT PENTRU MUNCA OCAZIONALA ! Pentru incarcare-descarcare mobila, manipulare mobila, manipularea diferite de marfuri , salar la intelegere !

 • 2

  Angajez sofer cat C+E, descarcari se fac doar in tara, in general pentru Bucuresti.Angajarea se face la zi, 2 curse/saptamana, weekend liber,salar negociabil. Informatii la nr: Calin

 • 2

  Angajăm șofer pentru autoutilitară 3,5t , Peugeot Boxer din 2017( dotată cu AC, monitorizare, GPS, Webasto, pat) pentru transport în spațiul intracomunitar. Cerințe: - permis de conducere de minim 3 ani, fără evenimente majore - seriozitate, proptitudine și corectitudine - diponibilitate la deplasări( perioada de lucru-4 săptămâni, cu una liber, de regulă) - cunoașterea unei limbi de circulație internațională, la nivel conversațional - domiciliul în Oradea sau în jud. Bihor( poate fi și din jud. limitrofe) - exeriența în domeniu constituie avantaj Oferim: - seriozitate, proptitudine și corectitudine - salariu atractiv, în funcție de experiență și/sau implicare - telefon de serviciu - asigurare suplimentară de sănătate - bonusuri, în funcție de performanțe Detalii la telefon .

 • 1

  Angajam soferi profesionisti categoria C+E din jud.Bihor, experienta minima de 2ani, echipaj sau singur, transport marfa INTERN/ EXTERN (FRIG), TUR-RETUR, salariu atractiv. Mai multe inforimatii la telefon : -Sebastian.

 • Angajam soferi profesionisti C+E pe camioane frigorifice Cu minim 5 ani experienta Se fac 2 curse saptamanale oradea Afumati Camioane euro 5 Obligatoriu soferi din bihor Exclus soferi din alte judete Exclus soferi incepatori

 • 3

  Caut șofer distribuție butelii la domiciliu in Oradea și com.Sinmartin caut o persoana serioasa și cu chef de munca,cer experienta in domeniu pt a sti ce e de făcut,cunoașterea orașului constituie avantaj,rog sa fiu contactat doar de persoane interesate de locul de munca pe termen lung nu de cei care vor sa încerce ceva nou sau ocazitional,masini ok bine intretinute program decent,salariu motivant plus bonusuri din vanzari, cer seriozitate,ofer seriozitata,va multumesc!!!

 • Salveaza cautarea