Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Disponibil din: Nan-nan-nan Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  SOFER UBER BOLT FREE NOW Sandero 2014,325 ron+10 % saptamana! Sandero 2020,400 ron + 10% saptamana. Logan 2010, 275 ron +10% saptamana. Lodgy 2017 , 400 ron +10% saptamana. Logan 2020, 400 ron +10% saptamana.

 • Ai rămas fără permisul de conducere și ai nevoie sa te deplasezi in interes de serviciu sau personal ,eu îți ofer soluția . Am 45 de ani ,posesor permis de conducere categoria B din anul 1994 ,certificat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier în regim de închiriere ,doresc angajare ,pe o perioada ,determinata sau nedeterminata . In trecut am lucrat ca ,șofer intervenție rapida ,personal ,transport persoane in ultimii 3 ani ,pe ruta Galati -Arad și ocazional Galati -Austria ! Anunțul este valabil pentru orașele Galati și Braila .

 • 1

  BENEFICII INCLUSE IN PRET: Bagaj gratui pana la 50 kg Wi-fi O masa calda sau gustare Reduceri copii intre 20 50%

 • 6

  Angajam sofer distributie IKA Super Hiper si Depozite centrale cu experienta il Logistica, sofer transport oua ferma - depozit central. albertoua.ro Permis cat. B Ofer cazare gratis astept si provincia.

 • Caut colaborator ridesharing.Detalii la telefon.

 • 9

  Angajam curieri pentru Tazz by eMag , condiții avantajoase. Îți oferim contract , program flexibil Part time sau full time( orele sunt alese de tine). Plata se face pe comanda. Banii se virează in cont. Tot ce trebuie sa deții este o masina cu consum mic și un telefon cu android. Pentru mai multe detalii conteacteaza-ma sau lasă mesaj și te voi contacta eu in cel mai scurt timp. Te așteptam in echipa noastră.

 • Ofer trasport cu mașina proprie într-un mod confortabil si in siguranță, pentru detalii va rog să sunați la numărul din anunț, O zi plăcută in continuare.

 • Angajez șofer pe Logan 2021 cu Gpl și 100 cai putere. Mașina are caso. Combustibilul costa 21.5 lei pe 100 km în oraș. Se oferă aplicațiile Uber, Bolt și Free Now. Cerințe obligatorii: atestat transport alternativ și analize medicale pentru transport persoane in vederea angajării. Alte detalii la

 • Caut masina de inchiriat pt uber. Rog si ofer seriozitate.

 • 1

  Partener UBER, BOLT, FREENOW - colaboram cu persoane care doresc sa presteze servicii de Ridesharing in Bucuresti. Societate este autorizata si licentiata ARR pentru transport de persoane in regim de inchiriere. COMISIONUL ESTE 8% din incasari - include contabilitate, TVA intracomunitar. PLATA se face in numerar sau in contul personal in fiecare saptamana. DECONTAM urmatoarele cheltuieli: -Atestat transport persoane in regim de inchiriere -Contract de comodat -Copie conforma -Ecuson CERINTE: -Atestat transport persoane in regim de inchiriere -Permis minim 2 ani vechime. -Varsta minima 21 ani. -Cazier Judiciar -Autoturism cu 4 usi cu o vechime de maxim 15 ani -ITP Auto valabil -6 luni Va asteptam in echipa noastra.

 • FIRMA AUTORIZATA ARR CAUTAM PARTENERI PENTRU FLOTA UBER/BOLT CE OFERIM: - Copia Conforma si Ecusoanele GRATUIT!!! - ASIGURARE BAGAJE SI PASAGERI GRATUIT!!! - 1 SCHIMB ULEI GRATUIT PE AN DIN PARTEA NOASTRA PRIN FIRMA NOASTRA!!! - REDUCERE 20% LA ORICE PIESE AUTO CUMPARATE PRIN FIRMA NOASTRA!!! - LA FIECARE SOFER ADUS DE DUMNEAVOASTRA IN FLOTA NOASTRA OFERIM 100 RON DUPA PRIMA LUNA DE ACTIVITATE!!! Oferim Suportul necesar pentru a obține (Atestatul de Șofer Transport Alternativ, ITP la 6 luni, Contract Comodat Autentificat). CERINTE NECESARE INREGISTRARII IN FLOTA NOASTRA: - Vârsta Minim 21 ani! - CI in Original - Cazier Auto (nu mai vechi de 30 de zile) - Cazier judiciar (nu mai vechi de 6 luni) de la orice secție din București!!! - Permis Auto minim 2 ani in original - Mașina minim 2008 an fabricație (4 uși, aer condiționat cerințe necesare minime) - Certificat de înmatriculare (Talonul) si Cartea de Identitate a Mașinii in original - Asigurarea obligatorie (RCA) in original - Atestat Transport Alternativ in original Colaboram cu Contract de Munca 2/4/8 ore, Comisionul firmei este 8% in care sunt incluse (Contabilitate, Impozit, TVA, Medicina Muncii, Suport Telefonic 24/7, incluse copii conforme si ecusoanele) FARA ALTE COSTURI, COMISIONUL NU CRESTE RAMANE FIX!!! Plata către parteneri se va efectua in zilele de Miercuri si Joi ale fiecărei săptămâni fără nici o întârziere sau daca șoferul dorește la 2 săptămânii sau la o luna! Pentru detalii sunatii la: Rog Seriozitate!

 • Firma Pintur Trans angajează sofer din Timișoara categoria D pentru convenție .

 • Firma TAXI autorizată, execut transport de persoane în regim taxi, pe întreg teritoriul țării

 • Angajez sofer categoria B pentru parcare în Otopeni. Program 24/48 Cerinte: -Permis categoria B -Minim 10 clase -Sociabil Datoria angajatului la locul de munca: -primirea clientilor și îndrumarea lor către locul de parcare. -conducerea acestora la și de la aeroport -înregistrarea în sistem a rezervarilor telefonice și email -încasarea tarifului pentru serviciile oferite -emitere bon fiscal Salariu: 2.000 Ron Rog seriozitate.

 • 2

  Firma autorizata ARR pentru transport alternativ in Bucuresti ofera spre inchiriere autoturisme. Renault Megane III 1.5 Dci 400 lei Peugeot 308 1.6 Hdi 2015 450 lei Ford Focus 1.6 Tdci 2015 450 lei Citroen C4 1.6 Hdi 350 lei Dacia Sandero 1.5 Dci 350 lei Dacia Sandero 1.2 Gpl 350 lei. Se percepe comison 10% din incasari. Consultanta 24 /7. Nu ezita sa ne contactezi.

 • Vrei seriozitate, punctualitate, discretie si siguranta... nu ezita sa ma suni

 • Logan de inchiriat pentru Uber, Bolt, Glovo.... In functie de anul masinii, chiria incepe de la 350. La inceputul colaborarii se percepe o garantie. Cerem si oferim seriozitate!

 • 1

  Transport persoane, turiști, muncitori si bagaje in zonele: Brasov dar și în localitățile limitrofe. Pentru alte destinații, prețurile se calculează în funcție de numărul de kilometri! Asigurăm transfer de la și către aeroport oriunde în țară! Servicii de calitate, punctualitate, siguranță, prețuri avantajoase!

 • angajez sofer Uber , Bolt , Freenow Logan Diesel 2010 plan 250/ sapt + 10%

 • Salveaza cautarea