Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava

Categorii

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 654 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam colaborare pentru munca la domiciliu in domeniu,lacatuserie,mecanica sau alte activitati. Suntem disponibile 2-3 persoane serioase,fara vicii.

 • Caut de lucru.Detin permis cat B de aproximativ 13 ani cu experienta taxi si curierat.

 • Am 16 ani și vreau sa lucrez in zona Fălticeni, Suceava nu vreau in construcții..

 • APT Resources & Services angajeaza pentru clientul sau din orasul Suceava, electricieni si mecanici mentenanta. Cerinte: - Experiență minim 3 ani într-o poziție similară (Electrician întreținere/Automatist/Mecanic), într-o companie dе producție. - Calificare dе electrician/automatist/electromecanic/mecanic/lacatus mecanic. - Studii medii, cu diploma BAC. 1.Electrician - Cunoștințe dе automatizări, PLC, Siemens S7 – reprezintă avantaj. 2.Mecanic - cunostinte dе prelucrare prin aschiere, frezare reprezinta avantaj. - Spirit dе echipă, responsabilitate, corectitudine. - Abilități bune dе comunicare și organizare a activității proprii. - Disponibilitate pentru activitate în ritm alert, cu respectarea strictă a procedurilor dе lucru. - Disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi sau 4 schimburi, inclusiv în weekend si sarbatori legale. Sarcini si responsabilitati: - Reаlizareа lucrărilor dе repаrații și întrеținerе а utilаjelor аutomаtizatе de producțiе; - Instruirеa opеrаtorilor utilаjelor cu privire lа modul de exploаtаre și întreținere a utilajelor. - Organizarea și desfășurarea intervențiilor pentru reducerea la minim a timpilor de oprire. - Completarea raportului zilnic de activitate (pe mașini, timpi de intervenție, cauze, etc.). - Comunicarea către superiorul ierarhic orice situație ce necesită intervenția sau aprobarea acestuia. - Responsabil de curățenia locului de muncă. - Respectarea normele interne de SSM, PSI, mediu și gestiunea deșeurilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0723101368 (Delia Duma), respectiv 0738018358 (Vlad Barbu) ori puteti aplica in cadrul anuntului. Va multumim!

 • Asociatia de Proprietari 8+30 Obcini angajeaza pe perioada nedeterminata administrator condominii, persoana serioasa si responsabila, posesoare a certificatului de calificare profesională obtinut in conformitate cu Legea nr. 196/2018. Experienta similara, cunoasterea programului asociatiei si domiciliul acestuia in cadrul asociatiei constituie un avantaj. Pentru detalii apelati 0742008807

 • 17

  Angajam persoane pentru munca in Olanda, in sere de legume si flori PLECARI ORGANIZATE DIN ORASUL TAU IN FIECARE SAPTAMANA Salariu: 10.05 euro brut/ora Cazare contracost (se opreste din salariu)-2 persoane in camera Cuplurile beneficiaza de camera separata Locuri limitate Westflex Suceava, Strada Nicolae Balcescu, Nr. 5 Telefon: 0728992565 si 0728992638

 • 2

  Caut femeie serioasa ingrijire pentru mama Zamostea jud. Suceava, 24 h din24, nu este imobilizata la pat. Posibilitate contract de munca. Relatii tel. 0754049300

 • Caut de urgent de munca de acasa, pe calculator sau orice altceva ce se poate face de acasa

 • 1

  Caut munca, deținătoare de permis B, detin diplomă de pizzer dar nu am muncit (practica) cunosc 2 limbi, rusa și italiană. O758994029 Galina.

 • Pamant extravilan Horodnic de Jos,1km pana la Killer,drum principal catre Putna,acces din sosea DN2E sau lateral prin spate,drum laturalnic,teren foarte bun pentru cultura agricola,ideal pentru deschiderea unei afaceri. Pretul este pentru 1ar 900€,suprafata utila este de 40

 • Buna ziua, baiat in varsta de 21 de ani, caut de munca in Suceava, detin permis cat B, fara nici un incident in trafic, punctual, ambitios, atent la detalii.

 • 1

  Firma producatoare de mobilier angajeaza slefuitori MDF si montatori cu sau fara experienta. Se ofera salarii motivante, in functie de abilitatile fiecarui angajat, contract de munca si conditii de lucru avantajoase. Programul este de luni pana vineri 8-17, o sambata se lucreaza si una nu. Sediul se afla in Ipotesti. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul 0746790380.

 • Angajez bucatar ptr. Pensiunea Elegance. Locatia se afla in orasul Gura Humorului jud.Suceava. Relatii la tel.0745849832

 • 3

  Angajam personal curatenie (femei) pentru o misiune de lucru in Danemarca (The Forest Tower - Camp Adventure), incepand cu luna aprilie. Se ofera: - cazare gratuita ; - masa gratuita ; - pachet salarial atractiv ; -conditii avantajoase de lucru. Se cere: - responsabilitate si dinamism ; - experienta in domeniu ; - cunostinte de limba engleza . Sarcini de lucru: - se face curatenie in casa, birou, receptie, bucatarie, toalete, rulote. Pentru detalii ne puteti contacta la numerele de telefon : 0371 385 583 / 0720 362 123 Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de email :

 • caut loc de munca in ferme ,agricultura, zootehnie

 • 2

  Disponibil online

  Job la domiciliu

  Caut fete care stiu sa copieze text și poza. Se lucreaza de pe telefon 2-3 ore pe zi in vanzari! Castig intre 50 lei si 5000 lei Se face contract de colaborare, banii ii primesti in contul bancar. Vrei mai multe detalii?

 • Caut meseriaș pentru interioare gletrui zugrăveli gresie faianță rigips. Fațade placari polistiren plasa adeiv decorativă. Plata se face săptămânal sâmbătă se incepe de la 130 de lei si se poate ajunge la 150 de lei in functie de ce stie fiecare

 • 9

  Firma din Anglia cauta operatori pentru o fabrica de ciocolata/bomboane. Contractele sunt semnate direct cu angaatorul din Anglia, din partea lor se asigura cazarea si asigurarea medicala, transportul este organizat.Activitatea de zi cu zi include munca in productie cat si pentru sectia de ambalare si etichetare dulciuri. instructajul este organizat in primele doua saptamani. Lucrul este in 2 schimburi. Salariul este de 1900 lire+ore suplimentare. Cerinte -Conformitatea cu regulele stricte de curatenie/igiena in timpul orelor de lucru, - Flexibilitatea de a lucra in trei schimburi. Mai multe detalii de L-S intre orele 9-19 la nr. de tel. 0748396831.

 • 1

  Angajez personal pt fabrica furaje , Loc de lucru Fabirica Ilisesti , Productie , Manipulare , Ambalare

 • 3

  Atelier de mobila cauta slefuitori MDF cu sau fara experienta. Cerem si oferim seriozitate! Pentru informatii nu ezitati sa sunati la numarul 0746790380.

 • Salveaza cautarea