Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Arbore

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Vrei sa faci parte dintr.o echipa seriosa si cu respect fata de colegi cu acre se lucreaza ?Firma SC.BolyPet. SRL angajează șoferi pe comunitate,salariul este atractiv condiții de muncă la cel mai înalt nivel, se lucrează la Frigorific si la prelata.Camioanele pe care se lucrează sunt NOI Mercedes MP4 2018. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați. 0745460471.

  • Caut muncitor POLIVALENT in constructii, renovari, amenajari interioare si exterioare, cu cunostinte in cel putin o parte din urmatoarele: electricitate, sanitare, zidarie, tencuiala, glet, sapa, gresie, faianta, rigips, vopsitorie, crepi fatade, ... Caut baieti meseriasi, seriosi, motivati, descurcareti, cu initiativa, care pot lucra si singuri, si in echipa, cu permis de conducere, vîrsta pîna la 40 de ani. Ofer 10 €/ora (8 ore/zi, 5 zile/saptamina, +/-21 zile/luna = +/- 1680 €/luna net in mina) Plata se va face la 1 si 16 ale lunii in functie de orele si zilele lucrate. Cotizatia sociala (pentru dreptul de lucru, sanatate, pensie,...) de 750 €/trimestru (250 €/luna) platita de firma. Nu dau transport. Nu dau masa. Nu dau casa, dar pot ajuta la gasirea unui loc de cazare. Fara firme si intermediari. ELECTROMANIA Email: Gsm: 0040787377844

  • Angajam muncitori cu experienta sau fara pentru Termosistem. Conditii oferite : -pentru muncitor cu experienta salariu 200 ron/zi -pentru muncitori fara experienta 100-140ron/zi -program lucru 7.30-17.00.O ora pt masa. -contract de munca -Avans 30 ron/zi -plata de doua ori pe luna -conditii civilizate de lucru -Cazare.

  • Salveaza cautarea