Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Marginea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  SC CONECT GROUP angajeaza: -ingineri constructii,mecanici utilaje,muncitori calificati si necalificati tel.?0230416264? orele 8:30-16 sau e-mail ?office@conectgroup.ro?

 • Lucrez în Anglia de cinci ani și vreau să mă întorc în țară dar am nevoie să îmi găsesc un job stabil.

 • Caut loc de muncă în orice domeniu înafara de construcții . Am 25 ani și dețin permis de conducere de 7 ani și am condus aproape in fiecare zi . In urma cu 2 ani am fost depistat cu diabet dar sper să nu fie un impediment pentru angajator acest lucru. Sunt cu tratamentul la zi nu este nici o problema . Va mulțumesc .

 • Ne marim echipa cu 1 coleg(a) Consultant vanzari. Te asteptam alaturi de noi! Sediul firmei si locatia jobului sunt in Marginea, Suceava. Cerinte: - Limba engleza nivel avansat - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii, de vanzare si negociere - Cunostinte operare PC (MS Office, Windows) - Nivel de implicare, seriozitate si responsabilitate ridicat - Dorinta de dezvoltare profesionala - Experienta in vanzari constituie avantaj - Descrierea jobului Responsabilitati: - Prezinta, promoveaza si vinde (prin telefon sau fata in fata) produsele si serviciile companiei - Identifica nevoile clientilor, personalizeaza si adapteaza ofertele la cerintele acestora - Administreaza si dezvolta permanent portofoliul de clienti - Participa activ la planificarea si implementarea strategiei de vanzare - Urmareste realizarea planului de vanzari lunar, trimestrial si anual - Intocmeste oferte comerciale, participa la negocieri, la intocmirea contractelor, la monitorizarea derularii si finalizarii acestora Beneficii: - Program de luni pana vineri - 8h/zi - Salariu si sistem de bonusare atractive - Lucru intr-o echipa tanara, dinamica si profesionista, intr-un ambient modern - Oportunitati reale de instruire, dezvoltare si perfectionare profesionala Descrierea companiei GTM TRUCKS & CARS este partenerul dumneavoastră de încredere care vă oferă vehiculul dorit, dar și garanția unor serivicii auto de calitate care să țină strâns legat relația formata de noi și client. GTM TRUCKS & CARS, noua societate din grupul de firme GTM, dezvoltă activitatea de comerț cu mașini, camioane și partea de service la sandarde înalte. Oferim o gamă variată de vehicule care au trecut printr-o serie riguroasă de verificări și care așteaptă să servească nevoilor clienților. În prezent colaboram cu toți dealeri autorizați din Germania, Austria, Belgia și Ungaria.Pe grupul de firme avem un număr de 39 angajați, din care 7 se ocupa strict de achiziții, vânzare și service.G Atat oferta noatră, care este diversificată, pune în fața cumpărătorului mărci de top din aria autovehiculelor Man, Volvo, Mercedes, etc, cat și prețul corect - toate bunurile care părăsesc sediul companiei noastre, sunt servisate și înainte de livrare se face ultima inspecție și prezentare a viciilor, remediate după caz, astfel încat fiecare bun să corespundă 100% din punct de vedere mecanic și estetic - ne fac alegerea optima pentru toti clientii nostri. Deoarece suntem și ne dorim să fim în continuare un partener de încredere și pe termen lung, vă oferim și garanția că în orice moment echipa noastră mobilă din departamentul de service vă poate ajuta în situații de disfuncționalitate dar și în momentul în care doriți să aduceți un plus vehiculului dumneavoastră.

 • Sediul firmei și postul sunt locate în Marginea, județul SV. Candidatul ideal - Atenție la detalii, gândire logică - Abilitate de calcul - Cunostințe operare PC (MS Office), internet - Seriozitate, responsabilitate, meticulozitate și disponibilitate de a învăța - Bune capacități de comunicare și relaționare (angajați, colegi, colaboratori) - Adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă - Limba engleză - nivel mediu (conversațional + scris/citit) * Reprezintă un avantaj cunoștințele și/sau experiența în facturare, contabilitate și lucrul cu programul Saga. Descrierea jobului - Primește comenzile și emite avize și facturi conforme - Arhivează facturile și avizele, precum și alte documente ce stau la baza emiterii acestora - Solicită, înregistrează și raportează zilnic / săptămânal / lunar bonurile de consum și menține evidența stocurilor - Lucrează cu documente casă, bancă, vamă, import - Ține evidența plăților la clienți, întocmește comenzi la furnizori - Gestionează și menține la zi înregistrările contabile primare și pregatește dosarul de final de lună pentru supervizarea contabilă externă - Menține bune relații de lucru și colaborare cu furnizorii, clienții, colaboratorii externi / instituții și cu ceilalți angajați ai firmei Descrierea companiei Companie de transport național și internațional si servicii tocare lemn. Servicii de transport Societatea SC GTM EXPRES SRL oferă transport rutier de mărfuri atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, în funcție de necesitatea clientului. Servicii de tocare Societatea SC GTM EXPRES SRL deţine două tocătoare marca Eshlbock Biber de înaltă performanţă. Acestea toacă în medie 50 m3/h și pot prelucra lemn de orice dimensiuni, funcţionând complet şi eficient chiar şi cu materiale greu de manipulat.

 • Salveaza cautarea