Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 2500 lei, contract full time.

 • AMEL INTERNATIONAL, producator de tamplarie lemn stratificat si aluminiu, angajeaza agenti vanzari B2B. Conditii exceptionale pentru top performeri in vanzari. Trimite CV la ca sa te convingi.

 • Cautam muncitor calificat in domeniul mobilierului (pentru atelierul de tamplarie si montaj), salariu motivant. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la essenza.conta@gmail.com. sau puteti sa sunati Tel. 0747488690 / 0774052463.

 • - Prelucrare și montaj mobilier, PAL și MDF, la bancul de lucru și la client - Experiența minimă în producție și montaj mobilier, constituie un avantaj - Experiență în lucrul cu mașina de găurit, precum și cu scule de mână specifice - Cunoașterea accesoriilor standard - Disponibilitate pentru program extins - Dinamic, atent la detalii și cu simț de răspundere, dedicat muncii sale - Permis cat. B - constituie un avantaj - Salariu funcție de îndemânare și experiență - Contract de muncă - Program flexibil ViVal Total Impex srl, este o companie mică, în continuă dezvoltare și extindere care are ca și activitate de bază prelucrarea de PAL melaminat, din MDF înfoliat, MDF lăcuit și PAL melaminat lăcuit pentru amenajări interioare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă cu o atmosferă destinsă și prietenoasă, ai ajuns în locul potrivit. Informații și contact la telefon: 0724.395.496 sau la sediul nostru din București, str Doina, nr 9, Sector 5

 • angajam tamplar pvc

 • sc Ubiconet srl cu vechime de 17 ani in productia de mobilier organizeaza interviu pentru femei si barbati cu varsta intre 25 si 42 ani in vederea ocuparii posturilor de finisor si montator mobilier in atelier. Asiguram pregatirea la locul de munca. Programari de luni pana vineri intre orele 9-15.30 la telefon 0745837174.

 • Cautam montatori mobila disponibili pentru executarea serviciului de montare a oricarui tip de mobilier, de la orice producator, in sistem de colaboare pe baza de contract legal. Orasele vizate: Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Ploiesti) Conditii necesare: - Sa aiba experienta minima de 2 ani in montarea mobilierului (inclusiv: decupaje blaturi bucatarie, modificari ale mobilierului la fata locului daca e cazul) - Sa fie persoane civilizate, responsabile, serioase, atente la detalii - Sa aiba cunostinte de interpretarea a desenului tehnic - Sa acorde respect clientilor cat si lucrarilor in aceeasi masura Cei interesati de o posibila colaboare trebuie sa ia in calcul ca trebuie sa aiba masina ca sa se poate deplasa la clienti, scule pentru executarea serviciului de montaj. Cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul/portofoliu de lucrari pe office@asamblare-mobila.ro sau sa ne contacteze la nr 0724511372

 • Conditii necesare: - Sa aiba experienta minima de 2 ani in montarea mobilierului (inclusiv: decupaje blaturi bucatarie, modificari ale mobilierului la fata locului daca e cazul) - Sa fie persoane civilizate, responsabile, serioase, atente la detalii - Sa aiba cunostinte de interpretare a desenului tehnic - Sa acorde respect clientilor cat si lucrarilor in aceeasi masura Cei interesati de o posibila colaboare trebuie sa ia in calcul ca trebuie sa aiba masina ca sa se poate deplasa la clienti, scule pentru executarea serviciului de montaj. Se va lucra pe contract legat de colaboare. Cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul/portofoliu de lucrari pe office@asamblare-mobila.ro sau sa ne contacteze la nr 0760 948 857 Descrierea jobului Sa execute serviciul de montare mobila de la A-Z, inclusiv mdoificarile care se impun la fata locului, decupaje blat bucatarie. Descrierea companiei Suntem o companie de prestari servicii specializata in montarea mobilierului cu +15 ani de activitate.

 • Societate, angajeaza cu carte de munca agent vanzari tamplarie PVC cu experienta. Asiguram salariu si comision la lucrare.

 • Ne dorim un coleg nou cu experienta in confectionarea si montarea tamplariei PVC. Preferabil permis conducere. Se asigura carte de munca. Salariul 2500 in functie de experienta in domeniu. Relatii la tel: 0722646460.

 • Angajam tamplari pentru lemn sau pal,operatori masini,muncitori necalificati dornici sa se formeze.Program de munca 8 ore.Salarii motivante. Tel.075113456

 • angajez montator tamplarie pvc

 • HPA recrutează operatori CNC(barbati) cu program în 2 schimburi in Arad. Cerinte - Minim 10 clase; - Experienta 2 ani pe un post similar. Se ofera : - salariu negociabil in functie de experienta, intre 3 000 brut (1 774 net) si 3300 brut ; - tichete de 15 ron/zi ; - prima de acomodare 400 ron Net (dupa 3 luni de acomodare); - ore suplimentare platite dublu. Transport asigurat pe rutele: Arad-Sinmartin-Macea-Curtici-Sofronea-Nadlac-Pecica-Seitin-Semlac Pilu- Siclau- Varsand, Vladimirescu. Pentru mai multe detalii, rog sa sunati la nr.-ul 0722 325 231.

 • Firma mobilier si usi de interior - Angajeaza tamplar universal cu sau fara experienta, pentru realizarea de mobilier din PAL si MDF vopsit sau furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv.

 • Atelier tâmplărie PVC si aluminiu toate utilajele pentru confecționat, atelierul este dotat cu aere conditionat,dus si WC de serviciu separat,prețul se stabilește la fața locului Se poate si colaborare rog seriozitate Tel 0723621111

 • Angajam Montator Mobila cu permis de conducere categoria B. CV-urile se trimit pe mail folosind aplicatia din site sau se aduc direct in magazinul Spectral Mobila din Dunarea Mall la etajul 2.

 • AngajamMontator mobilier pal / lemn : seriozitate , experienta 2 ani , calificare in meseria de tamplar are prioritateOperator CNC : seriozitate , experienta minim 3 ani , cunostinte ITMuncitor necalificat : seriozitateAjutor circularist ; cerinte : - seriozitate , experienta minim 1 ani in domeniul mobilei Se ofera : - program de lucrude L-Vseriozitate MAXIMASalarizarea este in functie de pregatirea profesionalaCazare pentru cei din alte localitati Pentru info

 • Hotelul RIN Grand angajeaza TAPITER Se cere: Experienta de min 5 ani in montarea si rectificarea mobilierului precum si abilitati tehnice de citire a planurilor; Persoana organizata, meticuloasa si serioasa Atributii: Prelucreaza/ monteaza toate tipurile de lemn prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice; Slefuieste/ finiseaza suprafetele produselor prin baituire, vopsire, aplicare de lacuri vopsele, emailuri, folosind spray sau pensule; Transporta, monteaza, rectifica, tapiteaza/retapiteaza si intretine mobilierul existent in hotel. Program de lucru: luni – vineriHotelul RIN Grand**** este localizat pe Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr 7D, sector 4, Bucureşti (in apropiere de Centrul comercial Vitantis (Brico Depot Vitan) sau Târgul de maşini-Autovit) Se ofera:contract de munca pe perioada nedeterminata, Prime de sarbatori, Reduceri acces centrul SPA - Body-Art Wellness Club, Acces gratuit parcul acvatic Water Park -Otopeni Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4 - puncte de reper: Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center (Brico Depot Vitan)

 • Angajam tamplar pal melaminat . Atributii : debitare , montaj mobilier. Cautam experienta , seriozitate , punctualitate. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata , salariul negociabil in functie de abilitati. 0723643818

 • Pentru un salariu de 3000 lei, SC AMETART SRL angajeaza tamplar pentru executie si montaj mobilier din PAL melaminat si MDF. Societatea isi desfasoara activitatea in Ramnicu Valcea, iasire inspre Vladesti si dispune de transport gratuit din orice punct al orasului. Programul de lucru 7:30 - 16 : 00.

 • Salveaza cautarea