Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ANGAJEZ MONTATORI MOBILA CU EXPERIENTA DE MINIM 3 ANI ( SALAR FOARTE ATRACTIV ) PENTRU CEI DIN AFARA LOCALITATII TIMISOARA SE ASIGURA CAZARE SI TRANSPORT HALA DE PRODUCTIE ESTE IN MOSNITA NOUA

 • SC MOBEL HAR PROD DESIGN SRL angajeaza tamplar cu sau fara experienta in domeniul mobilei din pal melaminat . Doresc seriozitate si dorinta de a invata meserie si a lucra in echipa . Salar atractiv. Mai multe informatii la tel 0723527996 sau la sediul firmei calea Bodrogului 2-10 Arad .

 • Angajăm tâmplar PAL pentru confectionarea si montarea de mobilier din pal melaminat si mdf cu experienta, conditii avantajoase, program fix, contract de munca, salariu avantajos, bonusuri de sărbători. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 • Cautam Tamplari, sau Asamblori mobila pentru lucrari atat in Arad, cat si in strainatate. Jumatate de luna se lucreaza la depozitul din Sofronea unde se pregatesc materialele, se sorteaza si se recupereaza ce mai poate fi folosit, se discuta planurile pentru urmatoarea lucrare , iar jumatate din luna se lucreaza in strainatate la targuri si expozitii unde aceste materiale sunt montate si apoi demontate spre a fi aduse acasa. Transport asigurat din Arad zilnic la depozit precum si in strainatate la lucrari. Cazare asigurata in strainatate in apartamente cu bucatarie proprie. Program de lucru in tara : L-V, 8 ore/zi. Se ofera salariu fix + diurna strainatate + ore suplimentare compensate cu zile libere si bani. Relatii la telefon: 0737987905

 • Beneficiile dvs: -cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare medicala; - salariu net de 2160 Euro/ luna; Cerinte: -cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; - experienta în domeniu; Mai multe detalii la telefon 0728/329 957.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; Candidatul trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii suplimentare la telefon 0728/329 957.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii suplimentare la telefon 07 20 52 52 29.

 • Angajez tâmplar cu cunoștințe în asamblarea mobilerului de pal și mdf. Ofer salar foarte bun.Pentru mai multe detalii va aștept să mă sunați la numărul 0723287145.

 • Atelier de tamplarie angajam tamplari cu experienta in pal melaminat si in lemn masiv. Program de lucru L-V :07:30 - 15:30. Salar atractiv + bonuri de masa + transport gratuit

 • Salveaza cautarea