Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Braila

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ATRIUM angajeaza tamplar mobilier PAL. Relatii la telefon 0739 444 954.

 • Bella Casa distribuitor de accesorii de mobilier si producator de componente din PAL melaminat pentru mobilier la comanda îsi mareste echipa. Angajam Muncitor calificat/necalificat. Detinerea carnetului de sofer constituie avantaj. Acest loc de munca presupune efort fizic. Programari pentru interviu la telefon 0733.691.064 C.V-uri se pot trimite la

 • Firma cu experienta in domeniu angajeaza tamplar mobilier pt montaj la banc. Cerinte: -varsta cuprinsa 25-50 ani -experienta minim 3 ani in domeniu -seriozitate maxima. Salariu porneste de la 2000 lei in functie de performante si abilitati!

 • Angajam ,tamplari,femei finisaj lemn,tineri necalificati,vopsitori

 • Caut loc de munca in strainatate. Calificat cat si necalificat. Am lucrat in diferite domenii si pot lucra deoarece prind repede si sunt meticulos. Spirit de echipa. Ma pliez foarte bine pe orice domeniu, lucrez si in echipa, ordonat si curat la locul de munca cat si la cazare. Sunt calificat în topografie și montare mobila. Multumesc si rog seriozitate

 • Fabrica Urbanna, angajeaza tamplar. Oferim: Carte de munca, contract pe perioada nedeterminata, salariul integral pe cartea de munca. Garantia efectuarii la timp a tuturor drepturilor salariale. Program de luni pana vineri, 8h/zi, ore suplimentare platite conform efectuarii lor. Loc de munca stabil. Concediu platit. Bonus de Craciun, Paste. Bonus de Performanta. Posibilitatea dezvoltarii profesionale prin specializarea la locul de munca Descrierea companiei: Fabrica Urbanna este o firma cu capital 100% romanesc, de 15 ani prezenta pe piata din Romania. Obiectul principal de activitate il constituie productia de usi interior si exterior, ferestre din lemn stratificat. Cunostintele noastre despre prelucrarea si stratificarea lemnului se vad in fiecare produs care paraseste portile fabricii. Am produs de-a lungul timpului peste 500.000 de mp de tamplarie. Acest lucru poate fi confirmat de oricare dintre cei peste 5.400 de clienti care ne-au trecut pragul si au avut incredere in noi si in maiestria noastra. Si tot acesti clienti sunt cei care ne-au ajutat in dezvoltarea unei noi linii de business prin solicitarile avute de-a lungul timpului, si anume productia de mobilier din lemn stratificat, construit 100% pe nevoie clientului. Va puteti informa vizionand site: www.fabricaurbanna.ro . Noi, cei de la URBANNA cream nu doar produse din lemn, ci valoare pentru fiecare client si pentru casa lui. Vino si alatura-te echipei noastre si vom imparti succesul!

 • Fabrica Urbanna, angajeaza operator CNC Oferim: Carte de munca, contract pe perioada nedeterminata, salariul integral pe cartea de munca. Garantia efectuarii la timp a tuturor drepturilor salariale. Program de luni pana vineri, 8h/zi, ore suplimentare platite conform efectuarii lor. Loc de munca stabil. Concediu platit. Bonus de Craciun, Paste. Bonus de Performanta. Posibilitatea dezvoltarii profesionale prin specializarea la locul de munca Descrierea companiei: Fabrica Urbanna este o firma cu capital 100% romanesc, de 15 ani prezenta pe piata din Romania. Obiectul principal de activitate il constituie productia de usi interior si exterior, ferestre din lemn stratificat. Cunostintele noastre despre prelucrarea si stratificarea lemnului se vad in fiecare produs care paraseste portile fabricii. Am produs de-a lungul timpului peste 500.000 de mp de tamplarie. Acest lucru poate fi confirmat de oricare dintre cei peste 5.400 de clienti care ne-au trecut pragul si au avut incredere in noi si in maiestria noastra. Si tot acesti clienti sunt cei care ne-au ajutat in dezvoltarea unei noi linii de business prin solicitarile avute de-a lungul timpului, si anume productia de mobilier din lemn stratificat, construit 100% pe nevoie clientului. Va puteti informa vizionand site: www.fabricaurbanna.ro . Noi, cei de la URBANNA cream nu doar produse din lemn, ci valoare pentru fiecare client si pentru casa lui. Vino si alatura-te echipei noastre si vom imparti succesul!

 • Producator tamplarie lemn sunt in cautare de colaboratori cu experienta pentru servicii de montaj. Sunt interesat de o colaborare pe o perioada nedeterminata, cu capacitate de a asigura montaje zilnice.

 • Salveaza cautarea