Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fabrica de mobila cu sediul in Bucuresti, zona Rahova angajeaza muncitori in domeniul mobilei pentru producerea, asamblarea si montarea mobilei. Programul de lucru este de luni pana vineri. Salariu intre 2400-2800 lei.

 • Angajej tamplar,montator mobilirer pal,mdf,sector6,program 8 ore,sambata liber,salariu atractiv.

 • - Persoana indemanatica , ce va lucra cu utilaje de prelucrat : circular, masina cant, pendular , bormasina , masina de gaurit multiplu etc - Sa se poata adapta diverselor activitati de productie si montaj - Atent la detalii , cu simtul raspunderii,posesor carnet auto - Persoana sociabila , care sa poata lucra atat individual cat si in echipa - Persoanele nefumatoare sunt in avantaj

 • Descrierea jobului Responsabilitati : -participa la masuratori la locul lucrarii; -stapaneste operatiunile de debitare, gaurire, frezare, asamblare mobilier Beneficii : - salariu motivant;venituri pentru calificati 2000-3000 ron/luna - ore suplimentare platite; - contract de munca; - prime de lucrare Locatia :Bucuresti, Pipera - strada Emil Racovita Pentru programarea interviului, contactati-ne.

 • Cautam persoane pentru montare de mobila, de preferat cu experienta, In vederea deplasarii acasa la clienti, este preferabil ca montatorii sa detina permis de conducere categoria B. Salarizare de la 1800 pana la 3500 lei in functie de abilitati. DETALII LA NR DE TEL:0729528072/0731014083/0731014085

 • Curs de calificare acreditat in meseria de TAPITER! Posibilitatea de angajare dupa terminarea cursurilor! Lectori cu experienta! Suport de curs! Plata in rate! Practica asigurata! 0212550151 / 0722359465 / 0741039165 / 0768109560 / 0768102944 / 0768102933 SOS. MORARILOR 2 B, SECT. 2, BUCURESTI

 • Angajez muncitori calificati sau pentru formare in confectie si montaj tamplarie de aluminiu si PVC

 • Angajez muncitori calificati sau pentru formare in confectie si montaj tamplarie de aluminiu si PVC

 • Experienta de peste 18 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • Firma de constructii angajeaza urgent muncitori pentru atelier PVC. Salariu atractiv.

 • Angajam muncitori necalificati si/ sau calificati pentru lucru in atelier si/sau montatator in domeniul serviciilor (confectie si montaj rulouri exterioare si tamplarie din aluminiu/pvc). Salariu atractiv. Tel. 0722209073 sau 0732557799

 • Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, Berceni, sector 4, angajeaza,personal calificat/necalificat pentru productie tamplarie PVC si aluminiu.

 • Angajam muncitori calificati si necalificati pentru atelier tamplarie pvc. Se asigura calificare la locul de munca Salariu negociabil in functie de experienta si implicarea la locul de munca. Disponibil la program prelungit si deplasari cand este cazul Indemanare, seriozitate, atentie la detalii, dornic de munca , amabilitate Atelierul se afla in Voluntari, Ilfov Se ofera: -pachet salarial atractiv, salariu motivant in functie de cunostinte si performante -mediu de lucru placut Daca esti interesat , dorim sa te cunoastem! Contacteaza-ne telefonic, trimite CV-ul tau.

 • Firma de tamplarie din Bucuresti sector 3, angajam tamplari pvc si aluminiu cu si fara experienta, montatori tamplarie, salariu motivant.

 • AMEL INTERNATIONAL, producator de tamplarie lemn stratificat si aluminiu, angajeaza agenti vanzari B2B. Conditii exceptionale pentru top performeri in vanzari. Trimite CV la ca sa te convingi.

 • - Prelucrare și montaj mobilier, PAL și MDF, la bancul de lucru și la client - Experiența minimă în producție și montaj mobilier, constituie un avantaj - Experiență în lucrul cu mașina de găurit, precum și cu scule de mână specifice - Cunoașterea accesoriilor standard - Disponibilitate pentru program extins - Dinamic, atent la detalii și cu simț de răspundere, dedicat muncii sale - Permis cat. B - constituie un avantaj - Salariu funcție de îndemânare și experiență - Contract de muncă - Program flexibil ViVal Total Impex srl, este o companie mică, în continuă dezvoltare și extindere care are ca și activitate de bază prelucrarea de PAL melaminat, din MDF înfoliat, MDF lăcuit și PAL melaminat lăcuit pentru amenajări interioare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă cu o atmosferă destinsă și prietenoasă, ai ajuns în locul potrivit. Informații și contact la telefon: 0724.395.496 sau la sediul nostru din București, str Doina, nr 9, Sector 5

 • Cautam montatori mobila disponibili pentru executarea serviciului de montare a oricarui tip de mobilier, de la orice producator, in sistem de colaboare pe baza de contract legal. Orasele vizate: Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Ploiesti) Conditii necesare: - Sa aiba experienta minima de 2 ani in montarea mobilierului (inclusiv: decupaje blaturi bucatarie, modificari ale mobilierului la fata locului daca e cazul) - Sa fie persoane civilizate, responsabile, serioase, atente la detalii - Sa aiba cunostinte de interpretarea a desenului tehnic - Sa acorde respect clientilor cat si lucrarilor in aceeasi masura Cei interesati de o posibila colaboare trebuie sa ia in calcul ca trebuie sa aiba masina ca sa se poate deplasa la clienti, scule pentru executarea serviciului de montaj. Cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul/portofoliu de lucrari pe office@asamblare-mobila.ro sau sa ne contacteze la nr 0724511372

 • Conditii necesare: - Sa aiba experienta minima de 2 ani in montarea mobilierului (inclusiv: decupaje blaturi bucatarie, modificari ale mobilierului la fata locului daca e cazul) - Sa fie persoane civilizate, responsabile, serioase, atente la detalii - Sa aiba cunostinte de interpretare a desenului tehnic - Sa acorde respect clientilor cat si lucrarilor in aceeasi masura Cei interesati de o posibila colaboare trebuie sa ia in calcul ca trebuie sa aiba masina ca sa se poate deplasa la clienti, scule pentru executarea serviciului de montaj. Se va lucra pe contract legat de colaboare. Cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul/portofoliu de lucrari pe office@asamblare-mobila.ro sau sa ne contacteze la nr 0760 948 857 Descrierea jobului Sa execute serviciul de montare mobila de la A-Z, inclusiv mdoificarile care se impun la fata locului, decupaje blat bucatarie. Descrierea companiei Suntem o companie de prestari servicii specializata in montarea mobilierului cu +15 ani de activitate.

 • angajez montator tamplarie pvc

 • Firma mobilier si usi de interior - Angajeaza tamplar universal cu sau fara experienta, pentru realizarea de mobilier din PAL si MDF vopsit sau furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv.

 • Salveaza cautarea