Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, Berceni, sector 4, angajeaza,personal calificat/necalificat pentru productie tamplarie PVC si aluminiu.

 • Tamplar universal, serios si muncitor. 3.000 lei/sector 6.

 • Angajej tamplar,montator mobilirer pal,mdf,sector6,program 8 ore,sambata liber,salariu atractiv.

 • Atelier mobilier lemn si pal melaminat angajam ;tamplar pal melaminat pentru productie mobilier Activitatea se desfasoara in atelier si pe teren Salariu fix plus comision la lucrare .

 • Firma cu 14 ani experienta in domeniu angajeaza montatori tamplarie pvc, aluminiu usi, salariu 3500 lei, permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj;

 • Atelier mobila la comanda în București , angajează Montator mobiler pentru hala și teren Salariu fix și comision la lucrarea finalizata . Program lucru 7.30-16

 • Caut loc munca in tâmplărie lemn,mobila,restaurări mobila. Experiența circa 10ani in domeniu tâmplărie lemn : ferestre uși mobila

 • Angajez tamplar productie mobilier la comanda din pal, mdf, salariu in functie de competente, full-time, cateotada necesita si deplasari in afara localitatii.

 • Angajam montatori tamplarie pvc cu experienta !

 • Angazam tamplar si montator in pal melaminat calificat sau necalificat.Program de lucru luni -vineri ora 9-17,30 sambata 9-14,salariu atractiv.Pentru detalii sunati la nr de tel 0723774849 .Punctul de lucru in zona Preciziei capatul tramvaiului

 • KitchenExpert isi mareste echipa! Esti o persoana dinamica, responsabila si cu experienta in proiectarea si designul de mobilier? Alatura-te echipei noastre! Oferim pachet salarial atractiv, cu castiguri serioase, cu mult peste media din bransa. Cunoasterea programului PRO 100 reprezinta un avantaj

 • Angajam montator mobilier cu experienta , maxima seriozitate si promptitudine.

 • Angajam montator mobilier cu experienta in atelier, seriozitate maxima. Permis cat. B constituie avantaj.

 • Fabrica de mobila angajeaza : Montatori mobila la comanda . - atentie la detalii si reglaje - abilitatea de a lucra in echipa - montarea mobilierului la domiciliu clientului. - experienta in montarea si reglarea feroneriei BLUM - permis de conducere categoria B - reprezinta avantaj. - Salariu compus din parte fixa si bonuri , in functie de implicare si pricepere, salariul negociat anterior poate creste considerabil - bonificatii si prime - loc de munca stabil cu contract de munca pe perioada nedeterminta - punctul de lucru se afla la 10 minute de mers de statia de metrou Preciziei.

 • Angajez montator tamplarie PVC si aluminiu cu experiență in domediu si permis de conducere. Oferim loc de munca stabil cu posibilitate de evolutie in functie de prestatia avuta si seriozitate de care dai dovada. Salariu 2800-3000 lei. Daca esti dispus sa lucrezi pentru noi, locuiesti in sectorul 5 sau 6 atunci ne poti contacta la tel 0735091864.

 • Angajam montator tamplarie pvc- 3000 lei . Sector 6 Bucuresti .

 • Candidatul ideal - permis auto categoria B; - cunostinte minime de operare PC reprezinta avantaj; - experienta minima in domeniul montarii si manipularii mobilei - Initiativa si simtul responsabilitatii, sociabilitate, gândire pozitiva, organizare; - abilitati de comunicare si prezentare, abilitati de negociere si de convingere. Descrierea jobului - cunoasterea produselor pe care le are in portofoliu compania; - urmarirea comenzilor pana la livrarea catre client; - impachetarea/despachetarea obiectelor de mobilier; - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; - postul presupune efort fizic. BENEFICII: POSTUL NU NECESTITA UN PROGRAM FIX mediu de lucru modern; transport si montaj; prime de sfarsit de an si de Paste. Descrierea companiei DYLAN DESIGN PROMOTION, reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare. Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea canapelelor si a accesoriilor utilizate sunt argumente in stabilirea unui raport pret/calitate care este, cu siguranta, cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata romaneasca a mobilei. DYLAN DESIGN PROMOTION detine cel mai mare magazin de mobila online, importa si comercializeaza canapele si fotolii, dormitoare, coltare living si sufragerie, paturi tapitate din piele, cu un design nou pe piata romaneasca, in diferite forme, culori si materiale: piele naturala, stofa, lemn. Odata cu aparitia sa pe piata in 1996 DYLAN DESIGN PROMOTION s-a impus prin profesionalism, calitate si inovatie aducand un nou concept in domeniu prin urmarirea liniilor de trend internationale si a ultimelor tendinte in domeniul mobilierului.

 • Spectral Mobila angajeaza Montator Mobila cu permis de conducere categoria B pentru montajul mobilei produsa de companie (mobila de serie) la domiciliul clientului. CV-urile se trimit folosind aplicatia din site sau se pot aduce la magazinul Spectral Mobila din Centrul de mobila Danielli Design, din bulevardul Ghencea.

 • KitchenExpert isi mareste echipa! Daca ai experienta in domeniul montajului si productiei de mobila, esti o persoana dinamica si responsabila, daca mai ai si permis de conducere, esti candidatul ideal. Cautam tamplari PAL la banc si montatori mobila. Pentru cei interesati, hala de productie este pe Bd. Timisoara, langa Mall Plazza.Conditii foarte bune de munca(incalzire, AC, curatenie, tramvai, etc) Oferim salariu de la 3000 lei in mana, in functie de cunostinte si indemanare, ore suplimentare platite, bonusuri si altele. Pentru stabilirea salariul se da proba de lucru. Program de munca 8 ore pe zi, luni-vineri. Pentru cei din provincie, se ofera cazare in conditii foarte bune. Pentru cei fara experienta va rog cititi celelalte anunturi.

 • Salveaza cautarea